perjantai 23. tammikuuta 2009

Esimerkillinen antifasisti pelasti myyjän

Suomen tunnetuin antifasistinen kirkkoherra – Juha Molari – on antifasistisena kasvattajana ottanut mallia suuresta opettajastaan Vladimir Putinista, kunnioitettu olkoon hänen nimensä. Putinista tehdyt opetusvideot (http://www.youtube.com/watch?v=kY__x-I0XkU) ovat opettaneet myös suomalaisen miehen auttavaksi lähimmäiseksi. Pelkästään hänen pienestä pojastaan ei ole tullut jo hyvää antifasistia, vaan nyt myös isä on osoittanut antifasistin jalot luonteenpiirteet: auttavaisuuden ja rehtiyden.

Tänään esimerkillinen antifasistinen kirkkoherra meni paikalliseen Alepa-ruokakauppaan Helsingin Kontulassa, kun narkomaanit tyhjensivät kaljahyllyä taskuihinsa. Narkomaaneja oli useampi paikalla. Tämä ei ole mitenkään tarkoitettu leimaavaksi, vaan heidän kasvojensa haavat, silmien sameus, puheen sammaltavuus ja liikkeiden erityislaatuisuus eivät jättäneet epäselvää sille, mikä oli heidän paha orjuuttajansa.

Sankarillisesti antifasistinen kirkkoherra pysäytti rosvoavat pahatapaiset ihmiset, kun samanaikaisesti pienikokoinen – pelokas – vanha myyjärouva tyhjensi narkomaanien taskuja. Yksi näistä pahatapaisista ihmisistä uhkasi kirkkoherraa, että ”sinä saat puukosta, kun lähdet kaupan ulkopuolelle”. Pelottomana kirkkoherrana hän ei kuitenkaan väistynyt ennen kuin varkaan taskut olivat tyhjät. Syystä, jota ei tarvitse kertoa ja on yksityisasia, antifasistinen kirkkoherra ei osaa pelätä uhkauksia esittävää narkomaania. Järkyttynyt myyjä oli pahoillaan, että he eivät saa vartijaa pyynnöistä huolimatta kauppaan, vaikka vastaavia tapauksia on harva se päivä. Myyjät ovat varsin turvattomia pieninä naisina, kun nämä sekavat ihmiset käyvät uhkailemaan ja varastavat tavaroita.

Kaikki Suomen antifasistit, liittykää yhteen! Ottakaa oppia suuresta Putinista, miten jalomielisesti pitää auttaa sorrettua. Niin tekee myös esimerkillinen kirkkoherra Suomessa! Avutonta lähimmäistä ei pidä jättää yksin, kun häntä laittomasti uhataan!

LOPPUSANAT VAIN TOSIKOILLE: minulla ei ole mitään Putinia vastaan, päinvastoin, vaan pilailen edellä siitä suomalaisten harjoittaa leimaamisen, mielikuvien ja ennakkoluulojen voimaa, jonka kohteeksi olen myös itse joutunut. Tapahtuma on aivan tosi tältä päivältä, mutta se on kirjoitettu niin kärkevän parodian muotoon, jotta suomalaiset russofoobikot näkisivät omien ennakkoluulojensa hassuuden. Valitettavasti jopa tuo ironisuus ja leikkimielisyys eivät riitä, koska siitä huolimatta kovin moni on tosikko meidän keskuudessamme Suomessa. Siksi tämä pitkä selitys lopussa, mutta se on vain tosikkoja varten. Yhtä kaikki: lähimmäisestä pitää välittää niin teoissa kuin sanoissa.

Ei kommentteja: