lauantai 14. helmikuuta 2009

Pimeitä ajatuksia

Globaalitalouskonsultiksi itsensä nimittänyt henkilö kirjoittaa Talouslehden nettikeskustelussa 5.2.2009, että Värvääkö Venäjä suomalaisia Karjalan palautuksen vastustajiksi?

Valitettavasti minulla ei ole käytettävissä hänen alkuperäistä – mielestäni rikoksen tuntumerkit täyttävää – kirjoitusta, jossa hän teki selvemmät yhtäläismerkit meikäläisen (nimeltä mainiten) ja maanpetoksellisuuden välille. Jos jollakin on sellainen alkuperäinen teksti kopioitu, pyydän lähettää minulle, sillä teen tällöin globaalitalouskonsultiksi itsensä nimittäneestä henkilöstä rikosilmoituksen!

Nyt 6.2.2009 siistitty versio jatkaa näin. Se liikkuu harmaan ja pimeän rajamailla, enkä sen tähden voi tehdä rikosilmoitusta, koska siitä puuttu meikäläisen nimi:

”Venäjän tulevaisuus huolestuttaa monessakin mielessä, myös oman maamme ja vapaan maailman kannalta. Värvääkö Venäjä suomalaisia ihmisiä palvelemaan yleisen mielipiteen muokkaamista stalinilaisen suurvaltahaaveensa tukemiseksi? Mikä virus muuten saa muuten terveenoloisen ihmisen ryhtymään esimerkiksi Karjalan palautuksen vastustajaksi? Vai Venäjän öljyruplillako nuo aateveljet on ostettu (FSB:n toimesta?) Jopa hengenmiehiä on värväytynyt kai vapaaehtoisesti tuohon arveluttavaan historian- ja ihmisyydenkieltämislahkoon, joka syyttää karjalanpalauttajia huijareiksi, valehtelijoiksi ja saalistajiksi ja solvaa monia kunnian miehiä ja naisia nimeltä mainitenkin kunnianloukkausrikoksen tunnusmerkit täyttävin valheellisin luonnehdinnoin ja haukkumasanoin. Globaalitalouskonsultti, KNFIJV //asiaton osuus poistettu
Viestiä on muokannut: M.K. 6.2.2009 10:07”


Olen eri mieltä kuin Suomen valtioneuvoston turvallisuuspoliittinen selonteko Suomen kohtalosta ja asemasta Euroopassa (selonteosta on valmistumassa pian humanismiin ja kansojen väliseen ystävyyteen perustuva korjattu painos). Olen eri mieltä isänmaallisena suomalaisena, jolle ihmisten hyvinvointi ja rehti kanssakäyminen ovat tärkeitä asioita. Teen sen vuoksi lähes päinvastaiset analyysit energiapolitiikasta, NATO:n itälaajentumisen merkittävyydestä ja vaarallisuudesta sekä järjestöstä ylipäätänsä, Venäjän demokraattisesta kehityksestä että Baltian ongelmasta kuin Suomen valtioneuvosto tekee. En tee kuitenkaan analyysejä minkään valtion turvallisuusviranomaisiin sekaantuneena, vaan itsenäisenä ihmisenä, joka on voinut haastatella lukuisia ihmisiä ja katsella erikielistä lehdistöä. Yksi vakava syy vastakkainasettelua vastaan on lukuisissa maahanmuuttajissa, joissa näen selvästi suuria mahdollisuuksia Suomen hyväksi, mutta tiedän heidän kärsimykset Suomessa suomalaisten sivistymättömän moukkamaisuuden tähden. Olen niin hellämielinen pappi, että omantuntoni tähden en voi vaieta, jos näen suomalaisten suosivan epärehellistä ja kieroa alistamista.

Karjalan palauttajia olen pitänyt historiaa tietämättöminä ihmisinä, jotka unohtavat, että näiden Karjalan palauttajien vaatima raja on vain eräs satunnainen rajaviiva alueen historiassa, mutta tuota keskustelua virittämällä nämä vaurioittavat Suomen strategisesti hyödyllistä asemaa Venäjän rajanaapurina. Pidän sen vuoksi Karjalan palauttamisen puolesta puhuvia ihmisiä epäisänmaallisina.