sunnuntai 5. huhtikuuta 2009

Antifasistinen Venäjä-kirja

Ensi viikon tiistaina - sen jälkeen kun olen jutellut piispan kanssa Nashi-nuorten mielenosoituksen ja suomalaisen miehityspelon tähden - julkaistaan SAFKA:n antifasistinen Venäjä-kirja, jossa käsitellään myös suomalaista poliittista paranoidisuutta. Olen kirjoittanut tuon n. 400 sivua paksun pdf-teoksen, johon SAFKA:n ja allekirjoittaneen kotisivuilta (http://personal.inet.fi/business/molari/) tulevat linkit.

Antifasistinen Venäjä-kirja perustuu lukuisiin tutkimuksiin. Niiden lisäksi siinä on useita kymmeniä - ehkä useita satoja - haastatteluja, joita olen tehnyt. Referoin noita haastatteluja. Kerron kokemuksia mainituista haastatteluista.

Antifasistinen Venäjä-kirja lopettaa Suomen NATO-tarpeet. Sen jälkeen ei tarvita Natoa, vaan annamme itsemme suomalaisina Moskovan halattavaksi, keskinäiseen tasavertaiseen ja molemminpuoliseen halaukseen, ja voimme paljon paremmin. Antifasistisen hengen mukaisesti vihaa ei enää tarvita, kun syntyy lämmin luottamuksellinen vastavuoroisuus.

Moskovalaisten professoreiden ja diplomaattien kanssa on myös käynnistetty iso tutkimushanke, joka saattaa tuottaa ainutlaatuisen teoksen jo vuoden 2009 aikana. Siinä käsitellään - alustavien suunnitelmien mukaan ja toteutettujen tutkimusprojektien valossa - esimerkiksi Etelä-Ossetiaa USA:n ja NATO:n propagandassa, Baltian maita ja Itämeren aluetta informaatiopsykologisessa sodassa sekä Suomen kohtaloa tuossa infosodassa. Moskovalaiset asiantuntijat ovat työskennelleet tutkijoina ja asiantuntijoina mm. Pohjoismaissa. Tällöin he perehtyivät Itämeren alueen turvallisuuteen ammattimaisesti ja akateemisesti. Suomalaiset asiantuntijat edustavat erinomaista Baltian alueen osaamista - sekä antifasistista ihmisrakkautta ja lahjomatonta totuudellisuutta.