sunnuntai 19. huhtikuuta 2009

Suomen Valtioneuvosto suunnittelee venäläissyrjintää

Valtioneuvoston Venäjä-periaateohjelma, joka juuri julkaistiin, on ilmeisesti kiihotusta vihaan kansanryhmää vastaan, vaikka toki Valtioneuvoston sivistyneiden sanankäänteiden taakse kätkettyä viekasta vihan virittämistä. Valtioneuvosto mahdollisesti syyllistyy siinä kansallisuuteen perustuvaan diskriminaatioon. Siinä näet Venäjän kansalaiset nostetaan syrjintään pyrkivän erityistavoitteen kohteeksi Suomessa, mikäli Venäjä ei muuta maalakia.

Puhettakaan ei ole ollut ja sen toteuttaminen olisi myös mahdotonta, että kaikkien maiden kansalaisille tehtäisiin erityinen, omalaatuinen kiinteistölainsäädäntö Suomessa, mutta nyt vain Venäjän kansalaiset aiotaan ahdistaa syrjinnän kohteeksi.

Tämä merkitsisi konkurssia lukuisille suomalaisille kiinteistövälittäjille ja talvilomakeskuksille, mutta se merkitsisi myös kiinteistöjen arvojen sellaista romahtamista Itä-Suomen, Pohjois-Karjalan ja Lapin alueella, että alueen kunnat ja lomatonttien myyjät kokisivat Suomen hallituksen taas näyttäneen heille takapuolta. On toki totta, että järki ja russofobia eivät ole ennenkään kulkeneet samaa matkaa. Olen viitannut tähän ongelmaan tässä pdf-esitelmässä ( - - ->Читайте статьи: http://personal.inet.fi/palvelu/molari/PROKARELIA.pdf). Tarkemmin olen esitellyt SAFKA:n sivulla, sekä aiemmin kun kirjoitin Pertti Salolaisen virittävän vihaa Venäjää vastaan. Olen myös käsitellyt Valtioneuvoston ohjelmaa aiemmin tässä blogissani: http://juhamolari.blogspot.com/2009/04/venaja-toimintaohjelma-valtioneuvoston.html