sunnuntai 24. toukokuuta 2009

Minulle rakkaita tuttuja Pohjan Pyhän Marian kirkossa

Malmin seurakunnan alueelta Koilliskuoro ja Malmin kantaattikuoro, johtajana Heikki Poutanen, saapuivat Pohjan Pyhän Marian kirkkoon. He pitivät konsertin 24.5. klo 18. Ohjelmassa oli Urmas Sisaskin Eestiläinen messu sekä Negro Spirituals- lauluja.

Koilliskuoro ja Malmin kantaattikuoro, joht. Heikki Poutanen; Laura Kokkola, laulu. Konsertti Pohjassa Pyhän Marian kirkossa 24.5.2009 klo 18.

One More River to Cross, negro spirituals, sov. Heikki Poutanen. http://www.youtube.com/watch?v=s5Ke8lFKO5o

Little David, negro spirituals, sov. Heikki Poutanen. http://www.youtube.com/watch?v=Zd1z41_IzoY


Internetissä on pistetty Wikipediaan minusta valheita, joiden mukaan olisin entinen Pohjan kirkkoherra, erotettu virasta ja lähetetty itsensä kouluttamisjaksolle tms. Älkää uskoko valheita tai aprillipiloja. Wikipediaan pistetty juttu on tahallista ilkeämielisyyttä minua vastaan. Sellaista esiintyy paljon tällä hetkellä internetissä.

2 kommenttia:

lahtari kirjoitti...

Tiedoksi, kyseessä ei ollut wikipedia vaan wikisitaatit. Artikkeli koostuu enimmäkseen omista oivalluksistasi. Niitä et saa wikisitaateista enää millään keinolla pois jos ja kun joudut todellisiin ikävyyksiin.

Elämäsi tarkoitus on tästedes olla Venäjän suomalainen lausuntoautomaatti, ja täytät sen vain paremmin, jos olet esimerkiksi saanut kenkää Venäjän puolustamisen takia.

Juha Molari kirjoitti...

Höpö höpö.

Wikisitaatteja hallinnoi Wikipedia ja ilkivallan tekijän ip-osoite on lähetetty esimerkkien valossa Wikipedian valvojille, jotka sulkevat kyseisen henkilön oikeudet turmella Wikipedian alaista Wikisitaatteja.