lauantai 27. kesäkuuta 2009

Jumalan rakkaus luo uudet mahdollisuudet

Ateistit erehtyivät suomalaisessa kampanjassaan. Tänään saimme Pohjan torilla vaikuttavan vastauksen Jumalan teoista tämän kärsivän ihmiskunnan hyväksi.

Mekonnen Mulat ja Mirja Himanen kertoivat Pohjan suomalaisen seurakunnan lähetystyön toritapahtumassa tänään lauantaina 27.6.2009 Suomen Lähetysseuran ja Mekane Yesus –kirkon työstä kuurojen hyväksi Etiopiassa. Lähetystyö on luonut kuuroille elämisen mahdollisuuksia ja vahvistaa heidän ihmisarvoaan Etiopiassa, vaikka yhä 97 % kuuroista jää valitettavasti ilman koulua. Työtä ja rukousta tarvitaan yhä paljon!

Jumalan rakkaus johdattaa kristittyjä ja avaa kuuroille elämän uudet mahdollisuudet. Ateistit olivat täysin unohtaneet ja sulkeneet nuo tuhannet kuurot syrjäkylien pikkukotien pimeisiin nurkkiin ihmisiltä piiloon, mutta uskovaiset Mekane Yesus -kirkosta aloittivat työn kuurojen hyväksi ja ovat toimineet tehokkaasti näiden ihmisarvon puolesta. Ateistien kampanjat eivät pysäytä kristittyjä. Jumalan rakkaus puhuttelee voimakkaammin kuin bussien kylkeen liimatut kummalliset tarrat.

http://www.youtube.com/watch?v=uphjYWpjOFs

http://www.youtube.com/watch?v=Hf1RUjGTICw

Nämä videot on sijoitettu myös Pohjan suomalaisen seurakunnan kotisivuille lähetystyön kohdalle: http://pohjansuomalainenseurakunta.auttaa.fi/32.

Mekonnen Mulatin haastattelun aikana kävi iloinen sattuma, kun lähituntumassa seurakunta alkoi laulaa juuri oikeaa virttä. Virren 429 sanat kuuluvat:

Ylitse kaikkien rajojen tuska ja murhe on yhteinen.
Ihmisten ainoa lohdutus on kaikki voittava rakkaus.
Joka päivä eteemme avautuvat uudet mahdollisuudet ja tiet.
Sinä johdata meitä maailmaan ja voimaa suot yhä uudestaan.
Sinä kannat, sinä viet, sinä kannat, sinä viet.


Tätä iloista viestiä saa välittää eteenpäin!