perjantai 15. tammikuuta 2010

Stalinistikirkkoherra aloitti Karjala-neuvottelut

Terveisiä Pietarista!

Espoon hiippakunnan tuomiokapitulissa stalinistipapiksi syytetty Pohjan suomalaisen seurakunnan kirkkoherra on aloittanut Karjala-neuvottelut. Tuomiokapituli julisti asiapaperit salaisiksi ja välitti lyhyen lehdistötiedotteen julkisuuteen. Lehdistötiedote oli luonteeltaan hyvin leimaava. Asiapaperien määrä oli toista sataa sivua. Salaisten paperien ehtona on, että Kreml-suhteistaan epäilty kirkkoherra aloittaa Karjala-neuvottelut. ProKarelian aktivistit ja Valamo-harrastuksistaan tunnettu tutkinta-asiamies Jorma Back saavat muuttaa Karjalan metsiin vanhoihin mökkeihinsä. Myös ProKarelian kenraalit saisivat mennä Karjalan metsiin valvontatehtäviin, jotta venäläiset karhut eivät uhkaisia vanhuksiksi ikääntyneitä Karjala-aktivisteja. ProKarelian pääsihteeri Veikko Saksi ei kuitenkaan ilmoittanut innostustaan muuttaa Viron Tallinnasta Karjalaan, sillä hänellä riittää tiettävästi leikkikavereita tarpeeksi Tallinnassa. Neuvottelujen on tarkoitus toteutua 50-50 –hengessä, win-to-win – periaatteella. Niin vastavuoroisesti toverimme Leninin lahjoitettua Suomelle itsenäisyyden 1917 tsaari-Venäjän monet vanhat venäläiset suvut ja virkamiehet joutuivat jättämään Suomen, isänmaamme sankari Mannerheim oli toki armahtavainen oikeistolaisille venäläisille ja surmasi kysymättä kommunisteiksi tunnistetut venäläiset, mutta nyt näille vanhoille venäläissuvuille palautettaisiin Kaivopuisto ja Helsingin ydinkeskustan tsaariaikana rakennetut kiinteistöt. Erityisen tarkkana pidetään, että nämä ovat vain alistuvia tunnusteluja ”onnellisesta vaihtokaupasta”, joka on luterilaisen teologian uskonvanhurskausopin ydinkäsitteitä, niin kuin Espoon hiippakunnassa nationalistisluterilaisessa kirkossa hyvin tunnetaan uskonpuhdistajamme teologinen perintö ja Raamatun ydinsisältö. Siellähän ei tunnetusti horjuta Pyhästä Raamatusta ja luterilaisista Tunnustuskirjoista!

Kirkkoherra Molari korostaa tämän päivän kokemuksen valossa Pietarista käsin, että nämä neuvottelut ovat ehdottoman salaisia ja vasta alustavia tiedustelua asian johdosta. Salaisen pöytäkirjan lisäehtona oli myös, ettei Molari kutsu sadistisperverssistä tendenssistä tunnettua vihaa edistävää ProKareliaa lahkoksi, vaan sitä vastoin tunnustaa kahden hyvämaineiseksi tunnetun suomalaisen edessä päivittäin 6 kuukauden ajan, että asevelipappien jalossa ja suuressa hengessä kirkko on suomalainen, suomalainen, suomalainen, jolloin Risto Ryti puhdistetaan sotasyyllisyydestä, korotetaan suurena mestarina maineeseen kansakunnan sankarien joukkoon, jotta hiippakunta voisi kehittyä hyvään isänmaalliseen menestykseen. Mainittakoon, että hiippakunnassa piti tehdä vain joku aika sitten vuoteen 2030 saakka ulottuvat skenaariolaskelmat seurakuntien väestömäärästä, jolloin muuttujina oli alueelle muuttavien maahanmuuttajien lukumäärä ja kirkosta eroamisprosentit. Espoon hiippakunta on suomalaishenkinen, suomalaishenkinen, suomalaishenkinen.

Olen pahoillani näiden tunnustelujen merkittävyyden tähden, koska niillähän on koko viranhoitoani ja toimeentuloani ratkaisevasti vaikuttava vaikutus – se on näet niin että sen lauluja lauletaan, jonka leipää syödään – että en ennätä kirjoitella blogiini. Tulen blogini pariin aktiivisesti vasta keskiviikkona!

Taiteilija Johannes Heinonen:Taitelija Johannes Heinonen sai tietoon nämä salaiset pöytäkirjat, jotka ProKarelia ja Espoon hiippakunnan piispa olivat tehneet kirkkoherra Molaria varten kirkkokirouksen lieventämisehtoina. Kurinpitoasiamiehelle muodostuu mahdollisuus lyhentää kirkolliskirousta, mikäli mainituissa neuvotteluissa edetään onnistuneesti. ProKareliassa korostetaan, että tämä on tärkeä suomalaismielinen siirto sen jälkeen, kun NordStream-kaasuputken häirinnän avulla ei saatu palautettua Karjalaa.