maanantai 8. helmikuuta 2010

Olet Johan Bäckman oikeassa uudessa päätöksessäsi

Avoin kiitos- ja tukikirje dosentti Johan Bäckmanille:

Anton, Rimma ja Paavo Saloseen liittyvä asioiden käsittely ylitti mediassa liian usein sopivuuden rajat. Sinä teit viime vuoden puolella viisaan päätöksen ja vetäydyit tarkkailemaan tilannetta. Ehkäpä itsekin jouduit painostuksen kohteeksi - ken tietää? Ymmärsit hyvin inhimilliset perusteet, että tavallisia ihmisiä ei pidä sekoittaa kaikenlaisten poliittisten toimien uhreiksi, kun Anton, Rimma ja Paavo uhkasivat yksitysihmisinä kärsiä suomalaisen diplomaattisen ja poliittisen toiminnan röyhkeydestä. Toivoit, että tilanteen rauhoittaminen korjaisi suomalaisten päättäjien käytöstä, mutta nyt on ilmeisemmin käynyt ilmi, että tyranni käyttää valtaansa, jos kukaan ei sitä valvo.

Pidän viisaana, että nyt sopivan tauon jälkeen palaat aiheeseen niin kuin kirjoitat blogissasi: http://kohudosentti.blogspot.com/2010/02/en-voi-enaa-vaieta.html

Sopivan tauon jälkeen viestisi on entistä paremmin merkittävä, kun nyt on tullut ilmi, että mainitsema poliittinen painostus jatkuu eikä oikeudenmukaiselle kohtelulle näytä löytyvän mahdollisuuksia kyseisten suomalaisten poliittisten intressien tähden. Anton, Rimma ja Paavo ovat joutuneet - kuten kirjoitat - suomalaisten muutamien poliitikkojen uhreiksi, kun nämä politiikot tahtovat suojella ja piilotella omia merkillisiä tekojaan.

Voin yhtyä kahden venäläisen pojan suomalaisena isänä myös näkemykseesi, että pojille on huikean tärkeää saada puhua äitinsä kanssa äidinkieltään, vaikka he asuvat Suomessa.

Siunausta sorrettujen lähimmäistemme hyväksi tehtävässä työssäsi!Katso: kotisivut (Juha Molari)