perjantai 21. toukokuuta 2010

Abdullah Tammi sai kymmenen vuoden maahantulokiellon Viroon


Abdullah Tammi (Абдуллан Тамми - известный мусульманский человек в Финляндии)) ei ole koskaan tehnyt rikoksia Virossa. Hän ei ole edes käynyt pariin vuoteen siellä. Hänen perhettänsä (poika perheineen) asuu Virossa, mutta Abdullah Tammi ei voi nähdä lasta, lastenlasta ja miniäänsä Virossa.

Mikä tähän on syy?

Abdullah Tammen puhelinhaastattelu tuoreeltaan, kun hän oli saanut tietää kymmenen vuoden maahantulokiellosta Viroon: http://www.youtube.com/watch?v=uaoTmmCDuTI

Abdullah yrittää arvailla syitä. Hän on puhunut Viron vaietusta pimeästä historiasta, juutalaisten kansanmurhasta (holokausti).

Abdullah Tammi on myös arvostellut ja kerännyt aineistoa Viron apartheid-politiikasta, jota siellä harjoitetaan venäläisväestöä vastaan.

Abdullah Tammi on puhunut myös Viron miehityspolitiikasta, jota harjoitetaan Yhdysvaltojen rinnalla Afganistanissa. Abdullah Tammi on myös arvostellut Venäjä-vastaisten terroristien suosimista.

Viro toimii juuri niin kuin apartheid-hallintoalue, joka ei kunnioita eurooppalaisten vapaata liikkumista, mielipidevapautta, sananvapautta ja demokratiaa. Viro osoittaa olevansa juuri sellainen kuin sen kriitikot ovat kertoneet. Abdullah Tammi: ”Viron apartheid-politiikan syy on, ettei Viro ole tehnyt selvyyttä synkän menneisyytensä kanssa, juutalais- ja kommunistivastaisesta kansanmurhasta Saksan kaudella. Viro ei ole edes tunnustanut eikä pyytänyt anteeksi, vaan vaikenee järjestelmällisesti”.

10 vuoden maahantulokielto on annettu 8.4.2010 seuraavana päivänä siitä, kun Helsingissä Kirjasto Kympissä Abdullah Tammi piti lehdistötilaisuuden, jossa arvosteli Kaukasian terroristien Venäjä-vastaista toimintaa. Hän on puhunut toistuvasti rauhan puolesta terrorismia vastaan ja tehnyt asian johdosta videoita viime aikoina.

Katso maahantulokiellosta Viron sisäministeriön tietokannasta: http://www.siseministeerium.ee/30799/?synniaeg=11.07.1949&eesnimi=Abd&perenimi=Tammi&go=skr_search. Ja varmista, että et ole itsekin sillä listalla, sillä kukaan ei voi tietää koskaan, milloin joutuu tuolle listalle, jos lausuu huonon sanan Virosta. Ehkä moitit jossakin ravintolassa palvelua, ehkä huoneesi siivousta, ehkä virolainen tyttö ei tyydyttänyt sinua hyvin, ehkä vaatekaupassa tingit liikaa alennusta, ehkä naamasi nautti nyrpeältä kotimatkalla. Ole varovainen: kuka tahansa voi saada maahantulokiellon Viroon!

Юха Молaри: Домашняя страница – Juha Molari: Kotisivut http://personal.inet.fi/business/molari/