lauantai 29. toukokuuta 2010

Kavkaz Center ja Viro solvaavat Suomen ja Venäjän valtioita

29.5.2010 Kavkaz Center (KC) julkaisi selostuksen Viron suojelupoliisin KAPO:n raportin perusteella ja päätyi solvaamaan Suomen valtiota ja Suomen antifasisteja (artikkeli: ”Estonian secret services warn about danger coming from Russia”).

Edellispäivänä 28.5.2010 KC oli julkaissut edellisen artikkelin, jossa käsitteli Suomen antifasisteja: kertoi tiedon Abdullah Tammen maahantulokiellosta Viroon (ks. tieto Viron sisäministeriön tietokannassa: http://www.siseministeerium.ee/30799/?synniaeg=11.07.1949&eesnimi=Abd&perenimi=Tammi&go=skr_search) ja spekuloi kiellon liittyvän terroristiepäilyyn.

Abdullah Tammen esittely kuvatunlaisen epäilyn alaisena muodostuu arveluttavaksi, koska Tammi on STP:n eduskuntavaaliehdokas vuoden 2011 vaaleja varten. Suomalaisjohtoinen Kavkaz-sivusto esittää suomalaisen eduskuntavaaliehdokkaan ja koko Suomen järjestelmän solvaavassa yhteydessä: Suomessa viranomaiset eivät ole esittäneet mitään tutkintapyyntöä tai epäluuloa Tammen toimia vastaan, sitä vastoin hänellä on pian syyttäjän tukemana oikeudenkäynti työelämän syrjinnästä edellistä työnantajaansa vastaan. Kavkaz Center ei ole Suomen asialla. Kenen asialla se on? Ja ketä vastaan?

Lopulta 30.5.2010 Kavkaz Center ylitti sen kynnyksen, minkä jälkeen olen kääntynyt kirjoituksen tähden suojelupoliisin ja rikospoliisin puoleen. Uusin artikkeli on tämän blogin lopussa. Kolmena päivänä peräkkäin solvauksia minua vastaan, ensin kaksi varovaisempaa, kunnes uusin on jo täydellisesti sopimaton.

Kavkaz Centerin 29.5.2010 mukaan Venäjä olisi käyttänyt yhä enemmän varoja Viroa vastustavaan informaatiopsykologiseen sotaan. Jopa laman aikana lisääntyivät varat Viroa vastustaviin operaatioihin. Otsikko väittää: ”Viron turvallisuuspalvelut varoittavat lisääntyvästä vaarasta, joka saapuu Venäjältä”. Siinä yhteydessä Kavkaz Center vetää suorat johtopäätökset Nashi-nuoriin, jotka eivät olisi sivuston mukaan kuitenkaan nuorison suosiossa. Artikkelissa ilmeisesti yhdistetään tai sekoitetaan myös Yövartio (Noznoi Dozor) –liike Nashi-nuoriin. Lopulta artikkeli muistuttaa, että mainitut ääriryhmät ovat tiiviissä yhteistyössä Suomen antifasistien kanssa. Kavkaz Center ”kuvailee” kyseisessä Venäjän vaarallisuutta esittävässä artikkelissa, jossa on Mikael Storsjön vallanalaisuuteen kuuluva tyypillinen nimikirjoitus ”Department of Monitoring”, hyvin monisanaisesti Johan Bäckmanin ”persoonaa”. Tuossa yhteydessä on myös eräs merkillinen ilmaus meikäläisestä tavallisesta pappismiehestä:

“The most active on this front was the current acting leader of Finland's anti-fascist committee, Johann Beckmann (this hardened Zionist and FSB agent is a band with Juha Molari and a terrorism suspect Abdullah Tammi, he has also denied entry to Estonia - KC)”.
"Kaikkein aktiivisin tällä puolen oli Suomen antifasistisen komitean nykyinen johtaja, Johan Bäckman (kova sionisti ja FSB-agentti on liitossa Juha Molarin kanssa ja terroristiksi epäillyn Abdullah Tammen kanssa, jolta on myös kielletty pääsy Viroon - KC)”


Lähde: Kavkaz Center 29.5.2010: Estonian secret services warn about danger coming from Russia


Kavkaz Center ja Viro solvaavat yhtä hyvin Venäjää kuin myös Suomea, mikäli Viron määräämä maahantulokielto Abdullah Tammelle todellakin perustuu terroristiepäilyyn. Abdullah Tammi ei ole Suomessa mitenkään terroristiepäilty, häntä vastaan ei ole mitään rikostutkintapyyntöäkään asian johdosta.

 Miten ihmeessä KC ja Viro voivat pitää Suomen viranomaisia niin välipitämättöminä, koska Abdullah Tammi ei ole kuitenkaan millään tavoin ongelmissa poliisin ja viranomaisten kanssa Suomessa?

KC leimaa hyvin monisanaisesti Johan Bäckmanin FSB-agentiksi. Tällaisen rahoituskertomuksen yhteydessä lukija saa epäilemättä solvaavan käsityksen, jonka mukaisesti Bäckman saisi myös niitä Venäjän informaatiopsykologiaan varaamia rahoja, joita KC:n juttu 29.5.2010 käsitteli jo otsikkotasolla. 

KC:n edellispäivän artikkeli 28.5.2010 edeltää tämän päivän solvaavaa kirjoittelua. Tuolloin otsikko oli: Russia's friend Abdullah Tammi denied entry to Estonia on suspicion of terrorism; ”Venäjän ystävä Abdullah Tammi sai maahantulokiellon Viroon terroristiepäilyn johdosta”. Tässä artikkelissa 28.5.2010 KC eli ilmeisemmin Mikael Storsjö itselleen tutun allekirjoituksensa mukaisesti kirjoittaa tuomion Abdullah Tammea vastaan: ”Joulukuussa 2009 Tammi piti lehdistötilaisuuden Helsingissä ja tuomitsi islamilaisen terrorismin Tšetšeniassa ja Pohjois-Kaukasuksella. Hänen mukaansa ’kansainväliset terroristit, jotka vahingoittavat islamia, toimivat Tšetšeniassa Venäjää vastaan. Tämän pöyristyttävän lausunnon jälkeen Tammi joutui eroamaan puheenjohtajan virasta hänen puolueestaan’”.

Lähde: Kavkaz Center 28.5.2010 Russia's friend Abdullah Tammi denied entry to Estonia on suspicion of terrorism

Mainitussa artikkelissaan Storsjön hyväksymät kirjoittajat ovat kuvanneet minua ”Venäjä-ystäväksi”. Tämä väite on ihan totta eikä mikään häpeä. Olen Venäjä-ystävä. Olen ihmiselämän ystävä, mutta en ole terroristien ystävä. Siinä on se suuri ero, miksi en ole Kavkaz Centerin ystävä.

Storsjön sallima kirjoittelu jatkuu erikoisena vääristelynä, mutta kirjoittaja on kuitenkin tutkintapyyntöjen tähden tarkistanut ilmaisujaan ja varoo liittämästä minua FSB-järjestöön suoraan aiheellisesti tai taloudellisesti, nyt olisi hänen mukaansa kyse ”epäitsekäs rakkaus KGB (FSB) –järjestöä kohtaan”.

Kun kuulin KC:n jutusta, lupasin jo toimittaa aineiston rikosta tutkivalle poliisille muiden lisäksi, mutta oman lukemisen perusteella aineisto on tällä kertaa liian tyhjänpäiväistä poliisille. Sitä vastoin Abdullah Tammi voisi pyytää poliisia selvittää, oliko KC:n edellinen poliisitutkintaan johtanut juttu ehkä jonkinlainen tekijä Viron antamalle maahantulokiellolle. Mikäli näin oli, silloin vahingonkorvausvelvollisuus on entistä paremmin laskettavissa KC:n tappioksi Tammen estyneiden liiketoimien ym. tähden. Koska KRP joka tapauksessa seuraa asiaa koskevaa nettikirjoittelua – ilmeisemmin myös tässä blogissa -, KRP voi toimia asian hyväksi myös oma-aloitteisesti.

Näin KC 28.5.2010:

Juha Molari, suomalainen Venäjä-ystävä, joka toimii ’luterilaisen pastoriviran’ varjolla, kertoo blogissaan, että Viron poliisi on evännyt pääsyn Viroon toiselta Venäjän ystävältä, Suomen kansalaiselta Abdullah Tammi. Pääsy Euroopan Unionin kansalaiselta toiseen EU-maahan on mahdollista kieltää terroristien toimintaan liittyvän epäilyn johdosta. Venäjän ystävä Juha Molari epäitsekkäästä rakkaudestaan Putinia, Venäjää ja KGB (FSB) –järjestöä kohtaan juhli hiljattain 9. toukokuuta Venäjää, oman maansa tappiota ja suuren osan Suomen miehitystä. Hän uskoo, että Tammen maahantulon epääminen Viroon voitaisiin yhdistää Tammen toiminnan julkaisemiseen Kavkaz Centerin verkkosivulla. Molari ja muut Venäjä-ystävät olivat yllättyneitä siitä, että Viroon pääsy on evätty ainoastaan Tammelta eikä muilta ryhmän Venäjä-ystäviltä, joita on Suomessa 5-6 henkilöä”.

KC kirjoittaa halventavasti ikään kuin olisin vain teeskennellen tai näytellen luterilaisessa pappisvirassa. Olen koko sydämessäni kristitty, uskova pappismies.

Pappismiehen kristillinen usko auttaa minua suhtautumaan kunnioittaen myös rauhanomaisia naapurisuhteita kohtaan. Pappismiehenä toimin ja puhun omantunnon vakaumuksessa. Siksi en voi sallia välinpitämättömästi sitä, että pahuudentekijöitä ylistetään marttyyreiksi!

Toisin kuin lehtikirjoituksen mukaan eräs ex-fiskarilainen terroristien "ystävä", minä en pakene kotiseudultani sillä perusteella, jos naapurustossa asuu kommunisteja. En myöskään vihaa Venäjää, Suomen naapurivaltiota, vaan kiitän Jumalaa, että meillä on iso naapuri, joka edes jotenkin pitää suomalaista kiivasta luonnetta kohtuudessa. Itse kunnioitan totta kai Venäjän Federaation turvallisuuspalvelua FSB (Федеральная служба безопасности Российской Федерации; ФСБ) niin kuin kaikkia viranomaisia kaikkialla tulee pitää arvossa.

Onneksi Venäjällä on FSB, jotta edes jossakin määrin ”Kaukasian emiirikunnan” kaltaiset terroristiryhmät voitaisiin eliminoida ja tuhota. Rukoilen siunausta FSB:lle, jotta se saisi parhaan mahdollisen menestyksen tuossa työssään mainittuja terroristeja vastaan. Enkä epäile lainkaan, etteikö terroristit saataisi lopulta kuriin, vaikka työ on vaikea. Onneksi Suomessa on Suojelupoliisi, joka onkin Mikael Storsjölle tuttu sattuneesta syystä muutaman vuoden takaa.

Minulla ei ole mitään toiminnallista tai taloudellista tai mitään suhdetta mainittuihin kumpaakaan arvostettuun järjestöön, mikä onkin kenen tahansa järkevän ihmisen helposti tajuttavissa: ei pienen suomalaisen kylän pappi tietenkään toimi turvallisuuspalveluissa – ei oman ansainnan eikä epäitsekkäistä syistä, vaan ainoastaan kirjoittaa harrastuksena pieniä lehtijuttuja ja pitää blogiaan. Suojelupoliisin entisen tärkeän vaikuttajan - SUPO:ssa kansainvälisen rikollisuuden tutkimusta johtaneen miehen - tapasin toki joitakin kertoja muutama vuosi sitten ja juttelimme perusteellisesti yhtä lehtijuttua varten. Ainut kerta, kun olen voinut mahdollisesti vaihtaa sanan FSB-henkilön kanssa, on Suomen ja Venäjän rajan ylitys, koska rajaviranomaiset ovat ainakin joskus mainitun järjestön palveluksessa. Joskus protestoin mielenosoituksessa ihmisoikeuksien puolesta, kuten maanantaina 31.3.2010 klo 17 Kolmen sepän patsaalla Helsingissä heikon vanhuksen hyväksi. Tietenkään FSB tai muut turvallisuuspalvelut eivät toimi tuolla tavalla julkisuudessa, vaan he toimivat kaiken taustalla turvallisuuden ja ihmisyyden hyväksi.

Vaikea ennakoida, miten Johan Bäckman reagoi KC:n esittämiin väitteisiin häntä vastaan. Abdullah Tammi on omien sanojensa mukaan Suomen ja Neuvostoliiton hyvien suhteitten hyväksi ollut joissakin kosketuksissa KGB:n kanssa jo vuosikymmeniä sitten, mutta noistakin ajoista on jo useita vuosikymmeniä ja KGB on järjestönäkin jo kadonnut Neuvostoliiton myötä. Terroristiksi häntä on mahdotonta epäillä.

KC 29.5.2010 esittää kiehtovan väitteen, että Abdullah Tammi olisi saanut maahantulokiellon Viroon terroristiepäiltynä. Olisiko KC saanut tiedon jostakin virolaisesta lähteestä? Edes Abdullah Tammi ei ole saanut tietoa maahantulokiellostaan, vaikka on soittanut usealle viranomaiselle. Paperit eivät ole saapuneet vielä Suomeen. Miten KC voisi tuntea asian? Omassa blogissani en esitä mainitunlaista tietoa, kun haastattelen Abdullah Tammea, vaan pelkästään kuvailen Tammen monia harrastuksia.

Abdullah Tammen maahantulokiellon ja Virossa harjoitetun sorron tähden järjestetään tiedotustilaisuus medialle ja mielenosoitus Helsingissä 23.6.2010 klo 17 Viron apartheid-hallinnon hallinnoiman suurlähetystön edustalla (Itäinen Puistotie 10, 00140 HELSINKI). Tiedotustilaisuuden järjestäjinä ovat mm. Suomen antifasistinen komitea, Suomen työväen puolue, Suomen sosialistinen rauhanpuolue sekä puolueisiin sitoutumattomia ihmisoikeusaktivisteja. Tiedotustilaisuudesta ja mielenosoituksesta ei ole vielä toimitettu tietoja Helsingin poliisille, mutta ilmoitus toimitetaan lähiaikoina.

Ps.
Storjö on ollut taas intomielinen - niin kuin kerrotaan hänen olleen jo kouluvuosinaan Fiskarin pienessä kylässä. Hänen hyväksynnän alaisuudessa  "Department of Monitoring"  kirjoitti 30.5.2010 klo 17:02 oheisen jutun (ks. jpg-kuva). Siinä Kavkaz Center ylittää jo mielestäni sopivuuden rajan sillä tavalla, että käännyin poliisin puoleen. KC kirjoittaa myös viittauksen minuun:
"Jos se [Tammi KGB:n agenttina] olisi tapahtunut muualla kuin Suomessa, kuten Yhdysvalloissa, Tammi olisi mennyt jo kauan sitten yhdessä ystävänsä Juha Molarin kanssa vankilaan".

Tällaista nimeni liittämistä muka vankeusrangaistukseen aiheuttavaan rikokseen en voi luonnollisestikaan hyväksyä.

Lähde: Kavkaz Center 30.5.2010 "Friend of Russia Abdullah Tammi turned out to be an old and experienced agend of the KGB/FSB".


Юха Молaри: Домашняя страница – Juha Molari: Kotisivut http://personal.inet.fi/business/molari/