keskiviikko 16. kesäkuuta 2010

Abdullah Tammi sai tänään Virosta maahantulokieltopaperin


Viron sisäministeriö julisti Abdullah Tammen kymmenen vuoden maahantulokieltoon, koska Tammi oli osallistunut maaliskuussa 2009 Helsingissä Sanomatalossa järjestettyyn lailliseen rauhanomaiseen mielenosoitukseen. Abdullah sai tänään asiaa koskevat päätöspaperit Virosta.Viron turvallisuuspalvelun Kapon ja sisäministeriön mukaan Sofi Oksanen ja Imbi Paju ovat virolaisille sellaisia historian myyttisen uudelleenkirjoittamisen tabuja, ettei heitä saa mielenosoituksissa arvostella edes Suomessa. Tammen saamasta maahantulokiellosta voi otaksua, että nyt WSOY joutuu myös suuren uhkan alle, kun on sanonut sopimuksensa irti Sofi Oksasen kanssa! Sofi Oksanen on virolaismyyttisen historian väärentämisen kulttihahmo, jota ei saa moittia eikä loukata.

Viron sisäministeriö on täten astunut reilusti Suomen alueelle ja tahtoo valvoa myös Suomessa harjoitettua poliittista keskustelua. Olenkin havainnut, että Kapon tietokoneelta on myös tätä blogiani seurattu lukuisia tunteja viime kuukausien aikana. Viron sisäministeriön mukaan vielä vähemmän saisi muistuttaa Viron pelottavasta historiasta Saksan kumppanina, kun Virossa toimitettiin Euroopan hirvittävin holokausti. Tammi on tuonut ilmi, että Kapo rakentaa pelon nyky-Viroon, joka ei ole kelvollinen eurooppalainen demokratia.

Abdullah Tammi toteaa videossa maahantulokiellon merkillisyyden: hän osallistui Suomessa lailliseen mielenosoitukseen Nashi (Naši) –nuorten ja Yövartio-järjestön kanssa, joka on laillinen järjestö Virossa. Maahantulokiellon perusteena on nyt näiden järjestöjen väitetty ”Kremlin mielinen suuntautuminen”.

Maahantulokiellossa annetaan myös käsitteiden sekaannuksen tähden mielikuva, jonka mukaan Tammi kuuluisi äärimmäishenkiseen muslimiryhmään, hän ilmaisisi radikaalisti uskontoaan ja aiheuttaisi vainoa Viron valtiota vastaan. Tämäkin väite on täysin hullu ja osoittaa, ettei Viro kunnioita YK:n ja Euroopan ihmisoikeussopimusten tunnustamia ihmisten oikeuksia uskoa tai olla uskomatta; pikemmin Tammi on moittinut jihadilaista islamilaista tulkintaa harjoittavia terroristeja ja nukkuvia terroristisoluja sekä antanut arvoa laillisen esivallan olemassaololle.

Kuka tahansa milloin tahansa voi saada Virosta maahantulokiellon, jos arvostelee Viron hallituksen harjoittamaa politiikkaa. Keskustelin Tammen maahantulokiellosta kahden venäläisen ystäväni kanssa. Toisen mukaan Viron presidentti oli Spektr-lehdessä sanonut kauniisti, että Viro on hyvä maa, joten Tammi on varmasti tehnyt jotakin pahaa, kun sai kiellon. Ihmettelin toisen venäläisen kanssa, miten kauniisti presidentti on voinut lausua haastattelussa, jotta haastattelun valhe voi samentaa venäläisen silmät. Tämän venäläisen mukaan kukaan venäläinen ei kärsi Virossa eikä Suomessakaan, sillä presidentti oli sanonut niin. Tämä venäläinen erehtyi vetoamaan ystäväänsä, jonka veli asuu Virossa ja toimii juristina. Ystävä lausui kovasti, että Viro on ihmisoikeudellisessa ja yhteiskunnallisessa kriisissä. Kukaan ei maksa kohtaan kenellekään eläkkeitä. Venäläisten asema on pahin kaikista Virossa. Sen jälkeen sinisilmäinen venäläinen tarkisti näkemyksiään ja totesi, ettei pidä vedota Viron demokraattisiin oikeuksiin ja velvollisuuksiin, sillä vain Venäjä on demokratia Euroopassa. Tähän käsitykseen saatoin suostua. Viro ei ole demokratia, vaan apartheid-totalitarismi, jossa demokratian mukainen oppositio vaiennetaan maahantulokieltojen ja matkustuskieltojen ym. avulla.

Ps.

Juuri pari päivää sitten tuli ilouutinen Venäjältä, mikä todistaa, että kristityn ja muslimin rukouksiin vastataan!

Kavkaz Centerin hyväksi palveluksia tehnyt, 30 vuotta vanha Anvar Labazanov (Анвар Лабазанов), Umarovin "tiedottaja", saa syytteen Rikoslain pykälän 282 perusteella yllyttämisestä kansalliseen ja uskonnolliseen vihaan (ks. Rosbalt 4. kesäkuuta 2010). Syyttäjän mukaan Labazanov on toiminut jo vuodesta 1995 Umarovin rikollisjärjestön osana. Syyttäjä viittaa juuri siihen, että uhkaukset nimeltä mainittuja henkilöitä ja lainkäyttöviranomaisia vastaan on julkaistu Kavkaz-sivuston kautta. Venäjällä muistetaan nyt hyvällä, että Suomessa Mikael Storsjön toiminta on poliisitutkinnassa, vaikka Venäjällä ei vielä tiedetä, että poliisi on ollut toistaiseksi hyvin saamaton mainitussa asiassa. Ehkä Storsjö saa kutsun saapua sittenkin Venäjän Federaation alueelle, ehkä kutsun esittää Tšetšenian syyttäjä.

Юха Молaри – Juha Molari: Домашняя страница http://personal.inet.fi/business/molari/