torstai 10. kesäkuuta 2010

FSB vastasi heti muslimin ja kristityn totiseen rukoukseen

Hartaan muslimin Abdullah Tammen ja uskovaisen kristityn kirkkoherran Juha Molarin yhteinen rukous Kaukasian terroristien tuhoamiseksi ja turvallisuuspalvelun FSB:n menestykseksi tuotti välittömän siunauksen!

FSB otti kiinni Ali Taziefin (Али Тазиев, Magas), jota on pidetty yhtenä kaikkein väkivaltaisimmista militanteista Pohjois-Kaukasiassa. FSB:n toiminta oli nopea ja tehokas: terroristit eivät tajunneet edes vastustaa. Tämä bandiitti Magas oli vastuussa vuonna 2004 hyökkäyksestä Nazranissa, hän oli osallinen Ingušian entisen presidentin Zjazikovin sukulaisten sieppaukseen, 2009 hän oli räjäyttämässä Nazranissa pommia, jossa myös presidentti Evkurov (Евкуров) sai surmansa.

Ramzan Kadyrov kutsui FSB:n toimenpidettä suureksi menestykseksi ja onnitteli sen nopeaa toimitusta. Magas ylitti siviiliväestölle koituvassa uhkassa jopa Doku Umarovin. Terroristipäällikkö Doku Umarovin virallinen kanava Kavkaz Center kutsui asiasta kertovia venäläisiä tiedotusvälineitä sanalla ”miehittäjä media”. Terroristimedian Kavkaz Centerin mukaan Magas oli tärkeä hahmo Kaukasian emiirikunnalle, hänen kokemuksensa ja ymmärryksensä jihadista olisi muka ollut ”korkea”, mikä tarkoittaa yleiskielellä sadistinen ja murhanhimoinen.
FSB:n johtaja Alexander Bortnikov (Александр Бортников) on ilmoittanut tänään keskiviikkona 9.6.2010 pidätyksestä. Venäjän presidentti Medvedev on kehottanut palkitsemaan työntekijät, jotka osallistuivat täydellisesti tehtyyn pidätykseen.

Katso venäläisiä uutisia tapahtuman johdosta: http://news.yandex.ru/yandsearch?cl4url=www.sobesednik.ru/themes_day/vrag2_10.6/

Jatkamme rukousta, että FSB kukistaa Doku Umarovin sekä saattaa vastuuseen myös Kavkaz Centerin verenhimoista jihadia tukevan jokaisen työntekijän ja avustajan.

Tämä oli voiton päivä! Meikäläistä on solvattu "Putinin koiraksi" tai "putinistiksi", mutta tällaisena juhlapäivänä on hyvä sanoa, että rakastaisin olla pikemmin Putinin puudeli kuin Kaukasian terroristien ystävä.

Юха Молaри: Домашняя страница – Juha Molari: Kotisivut http://personal.inet.fi/business/molari/