keskiviikko 2. kesäkuuta 2010

Rukoilemme menestystä ja siunausta turvallisuuspalveluille taistelussa Kaukasian terroristeja vastaan

Abdullah Tammi ja Juha Molari rukoilevat menestystä, siunausta ja tehokkuutta turvallisuuspalveluille taistelussa Kaukasian terroristeja vastaan.

Юха Молари — пастор, настоятель лютеранской церкви, доктор теологии

Menestyksen, siunauksen ja tehokkuuden rukoilu Jumalaan turvautuen on sitäkin tärkeämpää, kun Suomen poliisi ja Suojelupoliisi ovat osoittautuneet saamattomiksi, vaikka Storsjön hallinnoima Kavkaz Center on englanniksi, venäjäksi ja turkiksi julistanut jo useita kertoja, että Tammi ja Molari sekä ranskalainen Mass olisivat hänen henkeään muka uhkaavia murhanhimoisia KGB/FSB-agentteja. En ole murhanhimoinen enkä ole agentti, vaan oikea pappi, joka sen vuoksi kääntyykin nyt Kaikkivaltiaan puoleen vääryyden valtaa vastaan. Esivallan puolesta rukoilu kuuluu Raamatun mukaan (Room. 13:2-4)kristityn kutsumukseen, koska esivalta on olemassa järjestystä varten ja pahojen saattamiseksi rangaistukseen.

Jumala langettaa sen maksun maksettavaksi kuin murhanhimoiseksi terroristiksi leimaamisesta on saatava, etenkin sen tähden että Suomen poliisiviranomaiset eivät ole tehneet mitään mainittujen juttujen poistamiseksi Kavkaz-sivustolta. Taas on käynyt ilmi, että parempi on luottaa armahtavaan ja kaikkivaltiaaseen Jumalaan!
Luotan kuitenkin, että myös turvallisuuspalvelut toimittavat Jumalan esivallalle antamaa tehtävää ja antavat terroristijohtajien lopulta kärsiä terroristijohtajille kuuluvan kohtalon.

Jos Suomessa on toimintakyvyttömyyttä, niin Venäjällä toiminta lienee ammattitaitoisempaa ja tehokkaampaa.

Uusia videoita:

Abdullah Tammi 1.6.2010 ”Kaukasian terroristit 7”. Tammi puhuu terroriverkoston ulottautumisesta Suomeen ja rukoilee siunausta turvallisuuspalveluille näiden taistelussa terroristeja vastaan.

Abdullah Tammi 1.6.2010 ”Kaukasian terroristit 8”. Tammi puhuu terroristien rahoitustoiminnasta Suomessa.

Abdullah Tammi 1.6.2010 ”Kaukasian terroristit 9”. Tammi puhuu terroristien rahoitustoiminnasta tiettyjen säätiöiden välityksellä Suomessa. Tammi on ollut itse näiden säätiöiden hallitustyöskentelyssä.

Juha Molari 1.6.2010 ”Kaukasian terroristit 10”. Molari puhuu Moskovan kerrostaloräjäytyksestä vuonna 1999 oikeudenkäyntipöytäkirjan valossa.


Juha Molari 1.6.2010 ”Kaukasian terroristit 12”. Molari puhuu Moskovan kerrostaloräjäytyksen vuonna 1999 mm. merkillisistä suomalaisista ja virolaisista kommentaattoreista ym. (Juhani Putkinen, Imran Ahhajev, Alexander Litvinenko, Juri Felshtinsky, Anne Kuorsalo, Ilmari Susiluoto, Martti Valkonen, Boris Berezovski, Eesti Päeväleht).

Juha Molari 1.6.2010 ”Kaukasian terroristit 13”. Molari puhuu Moskovan kerrostaloräjäytyksen vuonna 1999 mm. merkillisistä suomalaisista ja virolaisista kommentaattoreista ja ilmoittaa, ettei usko Doku Umaroville parempaa kohtaloa kuin muillekaan terroristeille ennen häntä. 21.4.1996 Bill Clinton ja Boris Jeltsin sekä Dzhohar Dudajevin kuolema.

Vanhoja videoita:

Abdullah Tammi 13.4.2010 ”Kaukasian terroristit 2”, Tammi puhuu rauhanomaisen, vastuullisen islamin puolesta väkivaltaista jihadia vastaan.

Abdullah Tammi, 7.5.2010 “Kaukasian terroristit 3” “Doku Umarov ei ole herra ja valtiomies, vaan brutaali tappaja”

Abdullah Tammi, 7.5.2010 “Kaukasian terroristit 4” “Suojelupoliisin ja sisäasiainministeriön raportti on oikeassa”

Abdullah Tammi vetoaa 21.11.2009 rauhan puolesta, oikean islamin hyväksi, terroristisia ääri-ilmöitä vastaan ja vaatii, että uskonnollisten opettajien ja johtajien pitäisi opettaa rauhanomaisia toimintatapoja yhteisöissään.

Abdullah Tammi 1.12.2010 kertoo terrorismin vastaisen lehdistötilaisuuden jälkeisistä ihmettelevistä tunnelmistaan, kun Suomessa Helsingissä ilmaantui yllättävän monia avoimesti Kaukasian terroristeja tukevia ihmisiä.

Juha Molari 13.4.2010: “Kaukasian terroristit 1” ”Kaukasian terroristeilla Al-Qaida –suhteet huumekauppaan”

Juha Molari, 7.5.2010: ”Kaukasian terroristit 5” “Terroristit tahtovat uskontokuntien ja väestöryhmien välistä taistelua. Pappien ja hengellisten johtajien tulisi kantaa vastuun terveen suvaitsevaisuuden, rauhan ja kunnioituksen puolesta”.

Juha Molari, 7.5.2010 “Kaukasian terroristit 6” “Minulla on telepaattinen tunne, että mahdollisesti ihan arvovaltaiset instituutiot tutkivat Abdullahin ja minun käsityksiäni terrorismin vastustamisesta”.

Abdullah Tammi and Juha Molari speak about Caucasian terrorists. See study: Abdullah Tammi & Juha Molari, Kaukasian terroristit (2010). Абдуллан Тамми (известный мусульманский человек в Финляндии), и Юха Молари (настоятель, доктор теологии) "Абдуллан Тамми" "Юха Молари" "Abdullah Tammi" "Juha Molari" terrorismi terroristit Kaukasia, al-Qaida, Caucasus, Аль-Каида, Кавказ, Kavkaz-center, Doku Umarov.

Юха Молaри: Домашняя страница – Juha Molari: Kotisivut http://personal.inet.fi/business/molari/