keskiviikko 2. kesäkuuta 2010

Suomalainen järjestelmä rakentaa fasismia

Johan Bäckman puhui Moskovassa Interfaxin lehdistötilaisuudessa 1.6.2010 suomalaisesta ihmisyyden tappavasta järjestelmästä, joka raivaa tietä fasismille. Hän kertoo suomalaisen tien fasismiin.

Hyvänä esimerkkinä tuosta karmeasta fasismin rakentamisesta on se vaino, jonka kohteeksi Rimma Salonen on joutunut ortodoksisen uskonsa ja venäjänkielisyytensä vuoksi. Todelliset syyt, miksi Anton Salonen on väkivalloin viety eroon äidistään, ovat ortodoksinen usko ja venäläisyys. De-russofikaatio – venäläisyyden repiminen irti ihmisyydestä – on Suomessa vallitseva ideologia, jonka uhriksi Anton Salonen on joutunut, kun häneltä kielletään äidinkielensä (venäjä) puhuminen, ruokarukoukset ja ortodoksisen ristin kantaminen. Kaikesta huolimatta Alexander Stubb lausui auton takakontissa Suomeen salakuljetetun tapahtuman jälkeen: ”Anton Salosen tapauksessa suomalainen diplomaatti on toiminut inhimillisesti, laillisesti ja oikeudenmukaisesti”.

Johan Bäckman kertoi myös Julia (Юлия ) ja Valentina Putkosen (Валентина Путконен) tapauksesta sekä Robert Rantalan tapauksesta.

Bäckman nimeää suomalaisen järjestelmän kyseenalaisiksi sankareiksi koulumurhaajat (Pekka-Eric Auvinen ja Matti Juhani Saari), jotka vihaavat ihmisyyttä ja järjestelmää. Saari teki todellisen holokaustin. Massamurhaajien viha on vihaa ihmistä ja ihmiskuntaa vastaan, minkä tähden tuo viha on tulos järjestelmästä, jossa keskeistä on perhevastaisuus ja ihmisvastaisuus.

Lastenkoti- ja nuorisokotijärjestelmä muodostaa Suomessa keskitysleirijärjestelmän, johon on suljettu yli 10 000 nuorta ihmistä ja kaksi tuhatta uutta suljetaan vuosittain. Joskus nämä poliittiset vangit yrittävät paeta keskitysleiristään, mutta poliisin kanssa heidät palautetaan leiriin.

Bäckmanin mukaan perhevastainen propaganda on homomyönteistä propagandaa, joka on tällä hetkellä jopa luterilaisen kirkon tärkein poliittinen kysymys: lupa saada avioitua riippumatta toisen osapuolen sukupuolesta. Luterilainen kirkko käyttää sortavia menetelmiä niitä pappeja vastaan, jotka vastustavat naispappeutta. Eräs kirkkoherra vaihtoi sukupuolta miehestä naiseksi, mutta nyt hän antaa haastatteluja ja saa julkisuutta. Niin sukupuolensa vaihtanut kirkkoherra toimii nuorille esikuvana Suomessa! Bäckman viittaa sadismiin ja nöyryytykseen, jotka ovat kaikkien fasististen järjestelmien poliittinen perusta – niin myös Suomessa.

Voin hyvin yhtyä Bäckmanin analyysiin. Sanon jo tässä vaiheessa: Aamen!

Ehkä Bäckmanin eilisestä puheesta paljastuu joitakin niistä henkisistä syistä, miksi olenkin päättänyt tunnetusti sen, että nuorin poikani saa kasteen venäjänkielisessä toimituksessa Moskovan patriarkan alaisessa ortodoksisessa seurakunnassa – ilmeisemmin Serafim sarovilaisen kirkossa – Pietarissa. Kaste ei ole toki ainoastaan ilmaus siitä, että minä ja perheeni emme suostu de-russofikaatioon, vaan se on ilmaus siitä, että koemme helpommaksi elämisen mielekkyyden ja henkisen vireyden kannalta viettää juhlamme ja mahdollisimman paljon aikaamme pikemmin Venäjällä kuin Suomessa. Valitettavasti töiden tähden asumme Suomessa, kun lahjattomalle kyläpapille ei ole mitään muuta toimeentuloa tarjolla kuin tämä nykyinen viranhoito Suomessa.

Se käsittämätön tyhjänpäiväisyys, masentava mitättömyys ja sairaalloinen haluttomuus itsestä huolehtimiseen ja rikkoutuneet perhe- ja sukusuhteet, jotka leimaavat suomalaisuutta kattavasti, ei ole ”koti”, jonka mukaisesti haluamme poikaamme lähtökohtaisesti kasvattaa. Hän on ensisijaisesti venäläinen, vaikka perheemme asuukin Suomessa. Suomen kansalaisuus on laillinen tekninen termi joissakin rekistereissä, mutta de-russofikaatiota tukeva depressiivinen nihilismi – arvoton tyhjyys – ja jopa ihmisen luotuisuuden kieltäminen eivät ole perheemme arvoja.

Юха Молaри: Домашняя страница – Juha Molari: Kotisivut http://personal.inet.fi/business/molari/