tiistai 20. heinäkuuta 2010

Kiitos Suomen kansalle luottamuksesta!


Sanomalehtiä, televisiota ja internetin parjauskirjoituksia katsellessa saattaisi saada ikävän kuvan suomalaisen miehen ja naisen asenteista.

Valittujen Palojen juuri julkistetun tutkimuksen valossa vaikuttaa onneksi siltä, että valtaosa suomalaisista suhtautuu erittäin epäileväisesti suomalaisten poliitikkojen rehellisyyteen ja tarkoitusperiin. Siksi sanomalehtien, television ja internetin parjauskirjoitusten luoma mielikuva sinivalkoisten suomalaisten poliitikkojen täydellisyydestä on vääristynyt otos Suomen kansan mielipidettä. Suomalaiset suhtautuvat hyvin antifasistisesti omiin poliitikkohin, joihin ei voi luottaa.

Kiitos Suomen kansalle luottamuksesta! Suomen kansa luottaa pappeihin. Hyvä niin, sillä olen lahjomattomasti rehellisen ja rauhanomaisen ihmiselämän puolella myös silloin kun Järjestelmä haluaa vaientaa pienen sorretun ihmisen Suomessa. Iltalehti on tänään kertonut tästä antifasistisen mielipiteen voittokulusta Suomessa.

Siinä haluaisin kuitenkin varottaa suomalaisia, ettei pidä niin valtavasti aina luottaa asiantuntijoiden asiantuntemukseen. Heitä sopii kuunnella, mutta oma terve kriittinen asenne on silti säilyttää. Asiantuntijadiktatuuri olisi tosi pahaa totalitarismia. Sitä on jossakin määrin jo nähty, kun isien ja äitien asiantuntemusta oman perheensä ja lastensa suhteen on kyseenalaistettu sosiaaliviranomaisten asiantuntemuksen avulla. Todellisuudessa nuo sosiaaliviranmaiset ovat usein hyvin niukan koulutuksen saaneita eivätkä edes elä kovin lähellä ihmisiä, joiden kohtalosta he päättävät.

Pappiin sopii luottaa, mutta ei kirkon hallinnon byrokraattisiin valtiaisiin tai vastaaviin, sillä heidän luotettavuus ei ole suomalaista poliitikkoja kummoisempia. Toistensa kavereita ovat!

En osallistu luottamuksesta huolimatta seuraaviin eduskuntavaaleihin. Olen iloinen, että monet ystäväni osallistuvat vaaleihin. Itse en osallistu, sillä olisin halunut, että Venäjän yhtenäisyys -puolue osallistuisi vaaleihin myös Suomessa. Suomessa ei tätä puoluetta kuitenkaan ole. Suomalainen ei voi edes liittyä jäseneksi tuohon puolueeseen. Siksi ehkä Suomeen pitäisi perustaa puolue, jonka tehtävänä on yhdistää Suomessa asuvat venäläiset: Suomen venäläinen yhtenäisyyden puolue (tms). Silloin ottaisin osaa vaaleihin. Tämä puolue tahtoisi ilman muuta sisarpuolueeksi Venäjän yhtenäisyyden puolueen, jolla ei ole tällä hetkellä ketään sisarpuoluetta Suomessa. Kokoomuksen suhteen on välitetty erheellistä tietoa, mutta olen tarkastanut asian molempien puolueiden puoluetoimistosta eikä kumpikaan puolue tunnustanut toisiaan sisarpuolueiksi.

Ps. rikostutkintapyyntö panettelijaa vastaan


Olen laatimassa rikostutkintapyyntöä helsinkiläisen eläkeläisen, entisen hallintovirkamiehen Pauli Saarisen kirjoittelusta Uusi Suomi-blogissa. En puutu tavanomaiseen parjaukseen, jonka minun täytyy vain sietää, vaikka en ole mikään julkisuuden henkilö, vaan pelkästään tavallinen pikkukylän köyhä pappi. Sitä vastoin Suomen Rikoslain mukaan ei voi olla sallittavaa, että Saarinen kirjoittaa minulla olevasta "selvästä ja tiiviistä yhteydestä Venäjän tiedustelupalveluun". Hänen mukaansa minä vain kiistäisin tuon yhteyden. Saarisen väite loukkaa minua suomalaisena miehenä ja minun kunniaani, mutta se voi olla myös vaarallista viestintää, jos kaikenlaiset intoilijat ottavat viestin vakavissaan. Saarinen joutuu käräjillä näyttämään toteen väitteensä, joka on toki puhdasta panettelua. Ehkä pieni rahallinen korvaus eläkeläiseltä köyhän papin tilille saattaisi riittää rangaistukseksi. Jätän tutkintapyynnön ehkä Malmin poliisille, joka on lähin poliisi Saarisen elinympäristössä. Kun palaan kotiini viikon kuluttua, voin jatkaa asiaa koskevaa valmistelua. Käräjillä tavataan!

Юха Молaри: Домашняя страница – Juha Molari: Homepage http://personal.inet.fi/business/molari/