torstai 15. heinäkuuta 2010

Suomalaiset "natsit" uhkailevat kirkkoherraa Suomessa

Venäjään ystävällisesti suhtautuva kirkkoherra Juha Molari ja hänen perheensä ovat joutuneet suomalaisten äärinationalistien väkivaltaisten, hengenvaarallisten uhkausten kohteeksi. Uhkailija on yksi jäsen, kapteeni evp., Virossa toimivasta äärinationalistisesta suomalaisesta aateklusterista, jonka jäseniä on Pro Karelian lehti Karelia Klubi esitellyt hyvin romantisoiden joulukuussa 2008.

Valitettavasti suomalaiset "natsit" saavat uhkailla suomalaisten antifasistien henkeä poliisin hiljaisessa hyväksynnässä. Poliittinen ilmapiiri on Suomessa muuttunut 20- ja 30- lukujen ilmapiiriksi, jolloin venäläismielisyys tai vasemmistolaisuus oli kansallinen uhka. Sellaisia arvoja ja yhteistyötä kunnioittavia ihmisiä itse virkavalta uhkaili ja tuomitsi. Nyt 2010-luvulla poliisi ei asetu puolustamaan Suomen kansalaisia, jotka ovat joutuneet uhkausten kohteiksi, mikäli nämä kansalaiset ovat ”liian läheiset” Venäjän kanssa. Yltiönationalisteille annetaan hiljainen lupa väkivaltaisiin uhkauksiin. Vakavinta lienee, että terroristisivustolla esitellään kirkkoherraa uhkaavalla tavalla.

Kesäkuussa 2010 myös äärinationalistina tunnettu kapteeni evp. Antti-Pekka Mustonen kirjoitti uhkauksia kirkkoherra Molaria ja hänen perhettään vastaan, joita hän määritteli nimenomaisesti venäläisiksi. Poliisi ei ole toiminut kuoleman uhkauksista huolimatta kuukauden aikana mitenkään. Äskettäin kyseinen Antti osoitti täydellisen tietämättömyyden asiasta, koska poliisi ei ole ollut siis missään yhteydessä, vaikka mies kutsuu pientä poikaani "kuoleman omaksi":


Lisäksi muistettakoon, että jo maaliskuussa 2010 alkoi Doku Umarovin suomalaistoimittajien vaaralliset kirjoitukset Kavkaz Centerin sivuilla kirkkoherra Juha Molaria vastaan, mutta poliisi ei ole toiminut 3,5 kuukauden aikana mitenkään asian johdosta.


Suomalaisjohtoinen terroristisivu jatkaa vaarallista viestintää

Jo heti Moskovan terroristi-iskun jälkeen 31.3.2010 Mikael Storsjön johtama Kavkaz Center (so. terroristijohtaja Doku Umarovin virallinen kanava) julisti kirkkoherra Juha Molarin heille vihamieliseksi, tapposuunnitelmaa toteuttavaksi fsb-agentiksi.

Tuo leima on valheellinen, mutta se on erityisen vaarallinen kyseisessä yhteydessä. Olen toki päättänyt, että käyn keskustelemassa fsb:n toimistossa Kavkaz Centerin toiminnasta, jos ja kun löydän paremmin aikaa sekä ehkä kerään vähän rohkeutta yhteydenottoon. Toistaiseksi en ole löytänyt aikaa.

Tein Kavkaz Centerin suomalaistoimittajien vaarallisen kirjoittelun johdosta tutkintapyynnön 5.4.2010, mutta poliisi ei näytä mitenkään puuttuneen tuohon kirjoitteluun, vaikka sivuston vaaralliset valheet ovat levinneet jopa Hamasia ja Al Qaidaa ihannoiville terroristisivuille. Lisäksi mainitun jutun jälkeen on syntynyt kokonaiset 9-10 uutta artikkelia monin eri käännöksin, joissa persoonani valheellisesti esitellään ja väärää tietoa levitetään terrorismia ihaileville tahoille. Sivuston toimittamiseen läheisesti liittyvät Mikael Storsjön ystävät Finrosforumissa Jukka Mallinen, Kerkko Paananen ja Ville Ropponen kirjoittivat suomalaiselle ja virolaiselle yhteiskunnalle vaatimuksen, että allekirjoittanut ja muut antifasistiset Venäjä-ystävät tulisi vaientaa.

Suomalainen yltiönationalisti uhkailee eikä poliisi toimi

Mutta Suomen omat yltiönationalistit ovat uhanneet tämän Kavkaz Centerin juttujen jälkeen jopa vielä suorasanaisemmin, mutta poliisi sallii uhkailla, koska uhrina on Venäjä-ystävä ja hänen perheensä. Hienovaraisempaa uhkailua ovat ns. asiantuntijoiden vaatimukset, joiden mukaisesti Bäckman, Hietanen, Krohn, Tammi, Molari ja muut Venäjään myötämielisesti suhtautuvat ihmiset pitäisi vaientaa Suomesta. Väkivalta on kuitenkin vielä pahempi uhkaus.


Tämä "Tynkä-Karjalan Antti" ilmoittaa kirkkoherra Molaria parjaavassa blogissa, ettei hänellä ole mielenkiintoa asioida viranomaisten kanssa, vaan ns. "mäkimiehet" olisivat porukka, jonka voimaa hän käyttäisi valmistautuen jopa "hyökkäykseen". Sittemmin hän toistaa ja tulkitsee näitä sanoja selostaessaan vihamielisyyttään perhettäni vastaan.

Helsingissä 22.6.2010 jätin tutkintapyynnön poliisille sen jälkeen kun eräs ystäväni oli saanut sanojensa mukaan itse Suomen Suojelupoliisista tähän suosituksen: uhkauksista olisi syytä vähintään keskustella poliisin kanssa. Nyt on kulunut jo kokonainen kuukausi eikä poliisi ole ollut edes yhteydessä mainittuun uhkailijaan. Vielä vähemmän poliisi on ollut yhteydessä minuun. Kummassakaan em. tapauksessa poliisi ei vastaa annetussa puhelinnumerossa eikä tutkija vastaa sähköposteihin.

Lähde: Sanomalehtimedia.fi

Internetissä intohimoisesti Karjalan palauttamisen puolesta julistava Tynkä-Karjalan Antti on ilmoittautunut Sanomalehtiforumin profiilissa, että hän on todellisuudessa Antti-Pekka Mustonen. Tämä mies tunnetaan mm. Pro Karelian erään haastattelun, erään asevelijärjestön ja reserviläisjärjestön sivuilla jättämiensä tietojen perusteella entiseksi kapteeniksi, joka asuu pääsääntöisesti Virossa. Hän on kuitenkin Suomen kansalainen. Poliisin piittaamattomuus tarttua ripeästi toimiin ja puuttua Antti-Pekka Mustosen (nimimerkki Tynkä-Karjalan Antti) kirjoitteluun sekä aseidenkäyttöön on moraalisesti vastuuntunnotonta.

Ilmeisemmin Suomessa poliisin toimia arvioidaan vasta jälkikäteen selvityskomiteoissa, mutta itse poliisille sopii, että asemiehet saavat uhkailla muiden ihmisten henkeä? Suomea hallitseva ihmisvihaamisen (misantroopin) henki riistää lapset vanhemmilta, vanhukset perheistään ja sallii aseilla uhkailun ilman poliisin ripeää toimintaa. Suomi onkin kansainvälisesti tunnettu koulusurmien kyseenalainen luvattu maa. Erityisesti Karjalan palautusta ajavat tyypit näyttävät nauttivan erityistä suojelusta, kun he käyvät uutta revansistista sotaa Venäjä-ystäviä vastaan. Uhriksi on joutunut tällä kertaa Venäjä-ystävyydestä tunnettu antifasistinen kirkkoherra Juha Molari.

Antti-Pekka Mustonen on kirjoittanut kirkkoherran pikkupojan nimi mainiten, että tämä 7 vuotta vanha poika olisi ”kuoleman oma”, mikä ei ole hänen mukaansa ”uhkaus”, vaan ”lupaus”. Mielestäni tuollaisten sanojen jälkeen Antti-Pekka Mustonen (kapteeni evp) ei ole enää sellaisessa henkisessä kunnossa, että hän saisi harjoittaa reserviläisammuntoja, vaan poliisin tulisi ripeästi puuttua asiaan. 17.6.2010 klo 20:03 mainittu henkilö alkoi lupaa kysymättä myös määritellä minun 7 vuotta vanhaa poikaani tämä nimeltä mainiten: Mustonen puhui poikani "vihasta tshetsheenejä vastaan". Todellisuudessa mitään tällaista vihaa ei ole - eikä Mustosella ole mitään oikeutta kirjoittaa tuollaisesta. Se kirjoittelu loukkaa myös minua vanhempana poikani puolesta, joka osaa jo itsekin käyttää internettiä.

Mies on kirjoitellut useita kymmeniä tekstejä vihamielisesti minua ja perhettäni vastaan: itse asiassa näyttää keskittyvän elämääni. Lopulta kesäkuun alussa 2010 on vakavuusaste kohonnut uhkaavaksi: 19.6.2010 klo 19:36 hän kirjoittaa, että ”Sarvi-Mustonen –suku anna koskaan tätä anteeksi. Voi pikku Igor, kuoleman lapsi”. Kello 19:45 – 9 minuuttia edellisen viestin jälkeen – hän toistaa sanat ”Voi pikku Igor, kuoleman lapsi” sekä jatkaa, että ”tämä ei ole uhkaus, vaan lupaus”. Sittemmin Mustonen on pitänyt tulkintaani herjauksena ja yrittänyt pehmitellä lausahdustaan ikään kuin perheeni joutuisi hengenvaaraan Venäjällä: alkuperäisessä tekstissä - kuten kuvasta näkyy - hän liittää Igor-pojan kuoleman siihen, että Mustosen suku ei anna ikinä anteeksi. Selittelylle ei jää sijaa. Nyt on poliisin, syyttäjän ja käräjäoikeuden vuoro puuttua tuollaiseen perhettäni uhkaavaan kirjoitteluun.


Pahin teksti on jo poistettu Saarisen Uusi Suomi-blogista, mutta viite kyseiseen vanhaan kirjoitukseen ja sen ”sovinnaisimpaan osaan” on säilynyt, kun evp. kapteeni uhkailee uudestaan 18.6.2010 klo 21:56 uudemman kerran, että hänellä ”on valmius hyökkäykseen”. Alkuperäisessä tekstissä hän ei vain puhunut valmiudesta, vaan myös aikeestaan hyökätä aseellisesti joidenkin muiden kanssa yhteistoimin. Lisäksi hän muistuttaa, että ”maailmassa voi sattua kaikenlaista”. Lisäksi kertoo ko. tekstissä pirauttavansa, kun löytää numerotiedustelun perusteella oikean numeron, tai koputtavan ikkunaan. 19.6.2010 klo 1:04 evp. kapteeni kertoo valmiustasostaan ”hyökkäykseen”. Lisäksi kysyy, että joko ”nöykkiö kuittaa?”. Tämän viestin edellä samainen henkilö kirjoitti syvästi halveksuntaa herättäviä väitteitä perhettäni vastaan. Tuollaisen tekstin kirjoittaminen on tuskin sallittua Suomen rikoslain perusteella. Tässä on kopio tekstistä, jonka tähden olen ollut todella vihainen. Onneksi kapteeni evp. ei ole ollut kasvotusten edessäni, sillä yleisinhimillisen ikävän käyttäytymiskooidn mukaisesti siitä tulisi ilmeisemmin käsirysy eikä Mustonen seisoisi 10 sekuntia kauemmin. Siksi puran hammasta, hillitsen itseni ja käännyn poliisin puoleen. Kysehän on täydestä häpeällisestä valheesta, jolla Mustonen leimaa meikäläistä ja perhettäni, jota ei ole koskaan tuomittu mistään rikoksesta (ei vaimoani eikä itseäni). Viestien 1020 ja 1021 sisältö kokonaisuutena on katsottava rikollisella tavalla halventavaksi.

Vaadin poliisin toimenpiteitä ripeästi

Olen luonnollisesti yhteydessä myös Puolustusvoimiin ja kysyn, miten he voivat katsoa hyväksyen, että kuolemalla uhkaava ihminen saa harjoittaa reserviläisammuntoja. Erityisesti vaadin nyt kuukauden hiljaisen odotuksen jälkeen tällä tavalla jo avoimesti ja julkisesti, että poliisi tarkistaa ripeästi, onko kyseinen henkilö enää kelvollinen kantamaan asetta ja onko hänellä aseisiin liian vaarallisen vapaa pääsy. Tiedän vallan hyvin, että Keskusrikospoliisista Vantaalta luetaan tätä blogiani aina satunnaisesti kovin intensiivisesti: eikö sitä aikaa voisi käyttä Tynkä-Karjalan Anti haastatteluun.

Mikäli poliisi ei osaa toimia Suomessa, seuraavassa vaiheessa saattaa käydä niin, että kansainvälinen lehdistö kolkuttaa Suomen poliisijohdon ja sisäministeriön oville kysyen, onko ”Karjalan palauttajilla” erityisoikeus sadistisiin kuoleman kuvailuihin ja uhkailuun, kun uhreina ovat Venäjän ystäviksi mielletyt suomalaiset?

Kyse ei ole pelkästään siitä, mitä kyseinen kirjoittaja tänään uhkaa, vaan myös siitä, että kapteeni evp. on selvästikin löytänyt jo ”pahan objektin”, jota vastaan hän saattaa purkaa primitiiviset häiriönsä aseellisesti, kun hänen henkinen kuntonsa ei ole edes välttävä.

Юха Молaри: Домашняя страница – Juha Molari: Homepage http://personal.inet.fi/business/molari/