keskiviikko 18. elokuuta 2010

Suomi-Kaukasia ystävyysseura on perustettu
Helsingissä Venäjän ja Kaukasian kansojen ystävät ovat perustaneet Suomi-Kaukasia -ystävyysseuran.

Yhdistysrekisteriin jätetyn peruskirjan mukaan "Yhdistyksen tarkoituksena on vaalia ja edistää Kaukasian alueen kulttuurin tuntemusta ja lisätä Suomen ja Kaukasian maiden ja kansojen kulttuuriyhteistyötä ja kanssakäymistä. Yhdistys edistää näitä hyviä suhteita Venäjän Federaation hallituksen virallisen politiikan ja lain sekä asetusten mukaisesti.

Suomi-Kaukasia -ystävyysseura tukee ja kannustaa Abhasian ja Etelä-Ossetian itsenäisyyttä ja rakentaa näiden uusien valtioiden suhteita Suomeen.

Tarkoituksensa toteuttamiseksi yhdistys voi järjestää kokouksia, juhlia, esitelmä- ja muita valistustilaisuuksia, levittää Kaukasiaa esittelevää kirjallisuutta ja muuta aineistoa, harjoittaa tiedotustoimintaa sekä järjestää jäsenilleen tutustumis- ja opintomatkoja Kaukasiaan. Ystävyysseuramme kiinnittää huomiota ja tarjoaa edellytyksiä myös liike-elämän kanssakäymiseen sekä turismin kehittymiseen maiden ja kansojen välillä.

Suomi-Kaukasia -ystävyysseura on tarpeellinen, koska tähän asti Suomessa on ollut vain separatistisia, Venäjän hajoamista tukevia liikkeitä. Suomi-Kaukasia -ystävyysseura rakentaa ystävällisiä suhteita Kaukasian alueen viranomaisiin ja kansoihin ja vastustaa separatismin ohella russofobiaa ja atlantismia (=Nato-kiihkoilua). Lääkkeeksi näihin tauteihin tarjotaan oikeata tietoa, ystävyystoimintaa, matkailua ja tutustumista.


Tervetuloa mukaan!


Tule mukaan esittämään ideasi Suomi-Kaukasia -ystävyysseuran toiminnan kehittämiseksi!


Suomi-Kaukasia –ystävyysseura järjestää perjantaina 3.9. klo 13:04:

* 3.9.2010 klo 13:04 Helsingin tuomiokirkon portailla muistohetken ja minuutin hiljaisuuden Beslanin koulussa surmattujen lasten muistolle.
* tämän jälkeen 3.9.2010 klo 13:05 ystävyysseura toimittaa julkisen manauksen (eksorsismi) terroristien hirmutekojen, paholaisen tekojen, ja paholaisen sanansaattajien sitomiseksi, karkottamiseksi ja lopettamiseksi. Julkisella eksorsismilla Suomi-Kaukasia –ystävyysseura kiinnittää huomiota separatistien toiminnan ja heille myötämielisen viestinnän hirvittävyyteen.
* 3.9.2010 klo 13:10 Suomi-Kaukasia –ystävyysseura pitää tiedotustilaisuuden ja vastaa toimittajien kysymyksiin.

Suomi-Kaukasia –ystävyysseuran puheenjohtajana toimii dosentti Johan Bäckman, varapuheenjohtajana Abdullah Tammi ja sihteerinä Juha Molari.

Beslanin koulussa terroristit tekivät hirmutekonsa 1-3.9.2004, ja aloittivat koululaisten teurastamisen 3.9.2004 klo 13:04, minkä tähden tilaisuutemme alku on 3.9.2010 klo 13:04. 


Ota yhteyttä: suomikaukasia@gmail.com


Юха Молaри: Домашняя страница – Juha Molari: Kotisivut http://personal.inet.fi/business/molari/