lauantai 4. syyskuuta 2010

Keskusrikospoliisi selvittää ”salaa” Abdullah Tammen Venäjä-suhteita


KRP (sisäasiainministeriön poliisiosasto) on jäljittänyt intensiivisesti varhain perjantaina 3.9.2010 Suomi-Kaukasia –ystävyysseuran varapuheenjohtajan Abdullah Tammen Venäjä-suhteita. He ovat olleet huolissaan siitä, tuleeko mahdollisesti venäläisiä muslimeja mielenosoitukseen saatanallista Kavkaz Centeriä vastaan. KRP on miettinyt, millaisia suhteita Tammi rakentaa Venäjälle.

Poliisi on ollut näiden ja muiden tutkimustensa tähden niin suunnattoman kiireinen, etteivät he ole ennättäneet sanaakaan keskustella Tammen (tai Molarin) kanssa, vaikka Doku Umarovin terroristijärjestön virallinen viestintäkanava, Suomessa toimitettu Kavkaz Center on tehnyt jo toistakymmentä uhkaavaa kirjoitusta heitä vastaan monella eri kielellä. Poliisi ei ole ennättänyt edes kysellä Tammelta asian johdosta yhtään kertaan, vaikka kirjoittelu alkoi jo puoli vuotta sitten. Tuolloin asiasta tehtiin myös tutkintapyyntö. Poliisilla ei ole ollut aikaa edes 15 minuuttia kansainvälisesti tunnetun terroristijärjestön kirjoittamien uhkausten uhrien kuulemiseen, mutta heillä on yli 3 tuntia aikaa selvittää itsenäisesti "salaa", mitä Tammi tahtoo ehkä Venäjän muslimisuhteilla. Vasta lounastauko ja hirvittävä nälkä keskeyttivät tämän tutkimustyön.

KRP tuli aamulla kello 7:51,47 internet-sivustolle selvittääkseen, millaisia suhteita Abdullah Tammi rakentaa Venäjän muslimijohtoon.

Mainitussa jutussa ja videossa Tammi kertoi saamastaan kutsusta tulla Pietariin muslimijohdon vieraaksi. KRP käytti tämän haastattelun lukemiseen 3 tuntia 18 minuuttia 4 sekuntia. Kello 11:09,51 oli KRP:n konstaapeli ansainnut lounastauon ja hän jätti Tammen haastattelun pohdiskelun. Lounaan jälkeen konstaapelin sisäinen susi oli tyydytetty ja mieli oli parempi, joten hän ei saapunut enää takaisin tutkittavaan kohteeseen. Mitä tästä opimme?

Me opimme, että pitää syödä itsensä kylläisiksi, jotta petomaiset epäluulot eivät valtaa mieltä, kun ajattelee Suomen antifasistien yhteyksiä. Oman vatsan kauhut ja pään päätelmät pitäisi pystyä säilyttää erillään toisistaan. Ehkä hyvä aamupala olisi auttanut jo lähtökohtaisesti. Eikö totta?Ps.

jos sitä vastoin tutkimuksen kohteena on haastattelukysymykseni ja -toteamukseni kohdassa 7:30, silloin on syytä tiedostaa, että virkavalta tulee hoitaa terroristien saattamisen tuomiolle. Jos virkavalta ei hoida, niin vähintään sen vuoksi pitää rukouksessa kääntyä Jumalan puoleen, koska Jumalan tuomiota ei vältä kukaan virkansa tai arvonimensä perusteella. Luotan siihen, että Jumala lopulta tuhoaa terroristit - ihmisten tappajat.


- - - -

Blogissani ei ole enää kommentointimahdollisuutta. Jos haluat käydä keskustelua kanssani, löydät puhelinnumeroni ja sähköpostiosoitteeni blogin esittelyn yhteydestä. Keskustelua voi käydä myös kanssani facebookin välityksellä

Юха Молaри: Домашняя страница – Juha Molari: Kotisivut http://personal.inet.fi/business/molari/