perjantai 17. syyskuuta 2010

Mikael Storsjö latasi ja levittää laittomasti videota vahingon aiheuttamista varten

Onko Mikael Storsjö itse pirun kätyri vai mikä riivattu vimma pistää hänet tekoihinsa? Nyt hän on saanut jo levitettyä varastamaansa, luvattomasti YouTubeen lataamaansa ja sen jälkeen lukuisten linkkien avulla levittämäänsä "kohuvideota" yli 1300 kappaletta (enemmän kuin kaikki minun videoni yhteensä)! Lisäksi hän sijoittaa siihen oman otsikoinnin ja tällä tavalla tulkinnallisen (väärän) viitekehyksen. Tarinoinnin yhteyteen hän on perheineen kehittänyt uskomattomia väitteitä, joiden ainut tarkoitus on minun vahingoittaminen pahan maineen avulla. Siksi pitäisi pysyä nyt tiukasti faktoissa. Onni on onnettomuudessa siinä, että video tuo selvästi ilmi tuomioni Kavkaz Centerin kyseenalaisia "sankareita" vastaan, jotka ovat todellisuudessa brutaaleja terroristeja.

Täytyy muistaa, että Storsjö on esittänyt vastaavia väitteitä itseensä kohdistuvasta uhkasta jo ennen kuin "kohuvideo" syntyi. Siis väitteet olivat hänellä olemassa, mutta nyt hän keksi "todisteen", kun osasi toimia ripeästi ystäviensä kanssa minua vastaan.

Tuntuu siltä, että hän oikeasti selittämättömän kuolemanvietin (freudilainen peruskäsite) tai muun syyn tähden oikeasti kerjää alitajuisesti itselleen onnettomuutta. Miksi tuo suuri paha vimma? En toivoisi sellaista ja se kauhistuttaa.

YouTubessa on monia asetuksia. YouTubeen sijoittamani oma videoni oli eräänlaisessa "työtilassa" eikä ollut asetettu julkisesti löydettäväksi, suljin jo blogini tunnin kuluessa videoni julkaisemista eikä bloginikaan ollut julkinen googlen avulla indeksoituva. Tuon videon oli määrä olla osa kokonaisuutta, mutta nyt sen kanssa on menetelty juuri päinvastoin: videon lopustakin on vihamielisesti katkottu pois sanani siitä, että tyydyn viranomaismenettelyyn ja odotan rauhassa, miten tässä käy. Niin videon alkuosasta on "pirun menetelmällä" katkottu pahasti tulkittavat lauseet julkisuuteen, jotta tulisi todistettua murhatahtoisuuteeni! Jokainen blogini lukija voi kuitenkin tietää, että olen aina vastustanut kaikkea omatoimista väkivaltaisuutta!

Monet lukijat ovat havainneet, että työskentelen tällä tavalla: laitan tekstin blogiin, muokkaan sitä, katson sitä, uudistan sitä taas ensimmäisen päivän aikana. Siksi blogini ei ollut edes julkisesti indeksoituva, koska se oli vasta valmisteilla. Poistin videon jo ennen kuin Storsjö alkoi levittää sitä. Storsjö ei siis levitä minun itseni lataamaa videota, vaan hän on omatoimisesti ladannut luvattomasti tekemäni videon YouTubeen ja levittää itse latamaansa videota. Storsjön menettely on Suomen lain ja YouTuben selvästi jo lautaussivulla lausumien sääntöjen vastainen. Menettelyn johdosta on jätetty Malmin poliisille 15.9.2010 noin klo 8:30 rikosilmoitus. Storsjö keksii itseään vastaan uhkauksen, jota en missään tapauksessa halua keksittävän. Itse asiassa videossakin puhuttelen herra Storsjötä kohteliaasti ja pyydän häneltä apua ongelmien rauhanomaista ratkaisua varten, koska pahin tapaus olisi toimia Storsjön "ystävien" mukaan eli räjäytellä ja tuhota, mitä kieltä Kavkaz Center on täynnä. Eikö Kavkaz Centerin toimituskunnan pitäisi tuntea heidän oma kielensä ja sen sopimattomuus?

Tavalla tai toisella Storsjö imuroi videon blogini linkistä tai sai sen toisen avustamana - joka tapauksessa Storsjö nimesi videon uudella tavalla ja asetti sen uudenlaisin asetuksin julkiseen levitykseen sekä levitti lukuisia linkkeä eri tahoilla. Näyttäisi siltä, että suljettuun blogiini oli menty välimuistin kautta ja sen jälkeen imuroitu sensuroimani video, kun itse tein samanaikaisesti jo uutta videota, joka ei olisi altis tulkitsijoiden väärinkäytölle. Videon oli määrä olla vain pieni osa isompaa puheenvuoroa. Tämä on siis syytä muistaa, että tämän "kohuvideon" on julkaissut YouTubessa Mikael Storsjöö ja hän levittää sitä.

Storsjön levitystyön jälkeen jää kaksi mahdollista sielullista toimintakaavaa. Ehkä joku muu keksi muitakin kaavoja. (1) Ensimmäisen mahdollisen kaavan puolesta olisin hyvin iloinen, jos eksorsismi on jo vaikuttanut myönteisesti ja Storsjö on ilmoittautunut minun ja muiden antifasistien rinnalle julkiseksi taistelijaksi saatanallista Kavkaz Centerin toimituskuntaa vastaan. Siksi hän toivoo levitystyönsä muodossa Kavkaz Centerin toimituskunnan tuhoamista. Miksi muuten hän tahtoisi levittää? Storsjö tahtoo sanoutua irti Kaukasian emiirikunnan orjuudesta, mutta ei löytänyt muuta tapaa ilmaista kuin tämä hiukan epäsuora alitajunnan ohjaama tapa. Niin toivon minäkin Kaukasian emiirikunnan hyväksi toimivan toimituskunnan ja koko palvelun tuhoutumista(toki toisella tavalla kuin julkisessa keskustellussa annetaan ymmärtää).

(2) Toisessa tapauksessa olisin hyvin surullinen, jos Storsjö on julkisella intensiivisellä levittämisellään asettanut itsensä ja perheensä uhanalaiseksi alitajuisen itsetuhoisesti - hän ikään kuin käyttäytyy itsetuhoisesti torjuttua syyllisyyttään ilmaisten.

Kerrataan perusfaktat

(A) Mikael Storsjö julkaisi ja levitti luvattomasti videota, otsikoi sen tappovideoksi ja sai sellaisen julkisuuden. Videoni loppu on pääsääntöisesti katkaistu jopa pois uudelleen levitetyistä versioista, koska videon lopussa haluan asettautua viranomaisten tekemään hitaaseen tutkimustyöhön asian johdosta.

Jos Mikael ei olisi tehnyt luvatonta työtä videon julkaisemiseksi ja levittämiseksi, mitään kauheaa iltapäivälehden juttua ei olisi tullut!

Jos Mikael ja Saarinen eivät olisi antaneet videolle "tappovideon" väärää tulkintaa, mitään sellaista ei olisi muodostettu.

Muistettakoon, että jo huhtikuun 2010 alussa selittämätön Kavkaz Centerin toimittaja kirjoitti valheellisen uutisen, jonka mukaan minä toimisin Abdullah Tammen kanssa pariisilaisen toimittajan Tatjana Massin (joka olisi todellisuudessa kgb-upseeri) alaisuudessa toteuttaen murhasuunnitelmaa Storsjötä vastaan - Kavkaz Centerin rakastettua työmyyrää vastaan. Olin ollut muutaman lehtijutun tähden juttusilla Tatjana Massin kanssa ja senkin jälkeen olen vaihtanut tietoja joistakin asioista. Nyt Kavkaz Center julkaisi, että tässä olisi eurooppalainen kgb-troikka, joka taistelee emiirikuntaa vastaan. Tuo on vaarallista viestintää, koska vasta pari päivää aiemmin Doku Umarovin käskemänä tapahtui Moskovan metroasemien terrori-isku ja hän kehotti jatkaa taistelua kgb-agentteja, Putinin koiria ja luopiomuslimeja vastaan. Luonnollisesti Kaukasian emiirikunnan taistelijat eivät tykkää tuollaisista vihamielisistä voimista, jollaiseksi minut ja ystäväni leimattiin. Nyt Storsjö toistaa tuota vilpillistä tai tahattoman paranoidista mielikuvaa minua vastaan levitys- ja julkaisutoiminnallaan sekä saattaa jopa perheensä uhanalaiseksi hulluilla yhteyksillään.

(B) Jos tahtoisin tuollaisia rikollisia päämääriä, joita sensuroimaani videoon on erheellisesti kirjoitettu muiden toimesta jälkikäteen, en tietenkään julkaisisi videota internetissä ja suomeksi, vaan menisin paikan päälle puhumaan julmien tekojen järjestäjille sillä kielellä, jolla tarvitsee.

Miksi suomeksi videoni - pohtikaa simppeliä faktaa. Osaan hepreaa, jos tarvitsen Mossadin apua: myöskään Mossad ei tykkää Kaukasian terroristeista, vaan on ollut Kaukasiassa seuraamassa terroristiverkostoja ja harjoittanut tiedustelutietojen vaihtoa Venäjän kanssa. Pidän Israelista ja juutalaisesta kirjallisuudesta, olen matkustellut kohtuullisesti Israelissa 90-luvulla arkeologisten tutkimustehtävieni ja venäläisessä seurassa lomailun johdosta. Osaan vähän englantiakin, jotta voin keskustella CIA:n ja NATO:n terrorismin vastaisten toimijoiden kanssa tarvittaessa: hekään eivät hyväksy Kaukasian emiirikunnan terroristijärjestöä. Osaan myös venäjää, jotta voisin keskustella Pietarissa tai Moskovassa fsb-järjestön kanssa, jos minulla olisi salaisia suunnitelmia. Johtopäätös: siis suomi on tarkoitettu valmisteluvaiheessa olevassa videossani suomalaista kansalaiskeskustelua ja oikeusvaltiota varten!

(C) Heidi Tuominen kirjoitti osuvasti vertailun Mustoseen, tarkennan vielä vähän. Mustonen vetosi sukunsa anteeksiantamattomuuteen ja kertoi yhteydestään "mäkimiehiin" sekä tuossa yhteydessä lupasi, että poikani on kuoleman lapsi. Tämä olisi siis "symboliikkaa"?! Minä en käytä sanaa "kuolema" enkä "tappaminen", vaan toimituskunnan tuhoaminen, niin tässä ei olisi siis symboliikkaa, vaan nyt sanoihini upotetaan väkisin merkitykset "kuolemaa" ja "tappamista" koskien! Nuo merkitykset upotetaan vihamielisten henkilöiden inttämisen avulla sanojeni uusiksi merkityksiksi vastoin minun - so. asianomaisen - omaa tahtoa ja ilmoitusta.

Terroristijärjestö "Kaukasian emiirikunta" virallinen web-kanava toimii Suomesta käsin!

Äskettäin Tanskassa itsemurhaterroristi epäonnistui. Vuoden 2009 lopulla tutkija Hanna Smith varoitti Kaukasian separatistien komentokeskuksen rakentuvan Suomeen. Joulukuussa 2009 islamistinen äärimmäishenkinen "nukkuva solu", jonka tapaaminen mm. Bulevardi 2:n kattoterassilla Mikael Storsjön kanssa on hyvin muistissa aiemmin, myös keskustelut Kaukasiaan kohdistuvista "pyhiinvaellus- tai turistimatkoista", ilmoitti uskonnollisen kielen avulla vihansa Abdullah Tammea ja Juha Molaria vastaan sen jälkeen kun sai videot meidän pitämästä lehdistötilaisuudesta. Sattumalta lehdistötilaisuutemme terrorismin vastaisissa pyrkimyksissämme (terroristien rekrytoinnista, koulutuksesta ja rahoituksesta) ajoittui juuri Nevski Express -junan räjäytyksen jälkeen; sittemmin ilmeni, että junan räjäytyksestä vastuullinen päällikkö oli Doku Umarov). Tästä ryhmästä - julkisesti enemmän kätkeytyvästä solusta mutta sisäpiirissä kovasanaisesta porukasta - olikin jo eräs intoilija lähtenyt "aseineen" sotatoimiin Kaukasiaan, mutta joutunut käännytetyksi Georgian rajalla. Suojelupoliisimme oli ilmeisemmin saanut tiedon tuon henkilön lähtemisestä ja parin muun jo loppuun viedyistä matkavalmisteluista, mutta oli organisaationa toiminut liian hitaasti estääkseen miehen "taistelumatkan", mitä he pyysivät sittemmin anteeksi yksityisesti(asiaa koskevassa lehtikirjotuksessa he eivät kommentoi). Milloin Suojelupoliisimme pyytää yksityisesti anteeksi ja jättää julkisesti kommentoimatta, jos Tanskan tapaus toistuu Suomessa Kaukasian separatistien komento- ja rekrytointikeskuksen innoittamana?

Bahrainissa oppinsa saanut toinen henkilö kirjoitti joulukuussa 2009 vihoissaan Tammen ja Molarin rauhanomaista asennoitumista ja uskontojen välistä yhteistyötä vastaan: ”Jos ihmiset lopettavat jihadin, Jumala lukee heitä vastaan kaikki rangaistukset” (sitaatti), ”Ellei Jumala olisi antanut toisten ihmisten voittaa toisia, olisi maa turmeltunut, mutta Jumala on armollinen ihmiskuntaa kohtaan?” [Baqara 2:251](sitaatti), ”Kun rauhoitetut kuukaudet ovat kuluneet, taistelkaa uskottomia vastaan missä heitä tapaattekin, vangitkaa ja saartakaa heidät ja väijykää heitä kaikkialla” [Suurah at-Tawba 9:5](sitaatti). Kaukasiaan sotimaan yrittäneen miehen suomalaissyntyinen muslimivaimo kirjoitti todella vihoissaan Tammea ja Molaria vastaan: "Allaah suojelkoon muslimiveljiämme, sisariamme ja lapsiamme Tshetsheniassa, ja puolustakoon heitä meidän kauttamme tai ilman meitä. Aamiin. Jos he näkisivät sen mitä me teemme täällä samalla kun he kärsivät siellä, säästyisimmekö heidän kiroukseltaan? Ja Allaah näkee koko ajan, meidät ja heidät. Syytä on pelätä, ja paljon. Hyi helvetti, mikä hävetys” (sitaatti). Sain sattumalta kyseisen "solun" sähköpostiliikenteen, kun tuo sähköpostiliikenne ja kaikki yhteystiedot käännettiin myös minulle. Taivaallinen Johdatus johtaa minua aina kohtalokkaan ihmeellisesti, eikö totta (eikä tämä ensimmäinen kerta elämässäni)? Mainittu solu vaihtoi pian tämän jälkeen nimeänsä eikä julkisesti internetissä ilmoita yhteyshenkilöidensä tietoja. Suomessa toimivan mainitun "solun" yksi jäsenistä on ollut kauan pidätettynä Saudi-Arabiassa epäiltynä terrorismiin liittyvistä yhteyksistä. Toinen pyrki sotimaan Kaukasialle. Iltalehti 1.12.2009 kertoi asiasta:Vuoden 2009 lopulla Puolasta lähtenyt rahalähetys Kavkaz Centerin toimittajan vaimon välityksellä Kaukasian emiirikunnan terroristeille saatiin pysäytettyä ja verkosto paljastui. Itse toimittaja jäi joitakin aikoja sitten kiinni. Aivan äskettäin Yhdysvaltain ulkoministeriön edustaja Daniel Benjamin (the State Department’s coordinator for counterterrorism) ilmoitti, että Kaukasuksen terroristeilla on yhteyksiä kansainväliseen terroristien verkostoon, mm. al-Qaedaan. Syyskuussa 2010 Oregon-osavaltion oikeus tuomitsi ns. hyväntekeväisyysrahaston johtajan Pete Seda (Pirouz Sedaghaty) tshetsheeni-terroristien rahoittamisesta. Tuo järjestö yritti välittää Venäjän viranomaisia vastaan taisteleville terroristeille lähes $ 150.000. Muistettakoon, että eurooppalaisen terroristeille annetun rahan polku katkesi Puolan kautta, kun Kavkaz Centerin toimittajan vaimo jäi kiinni vajaa vuosi sitten Kaukasiassa. Toimittaja Anvar Labazanov (Анвар Лабазанов) kirjoitti Kavkaz Centerin sivulle juttuja nimeltä mainituista henkilöistä, jotta näiden nimien avulla he siirtyisivät ”tappolistalle”. Labazanov on joutunut tuomiolle Groznyissä tämän vuoden aikana. Hänen vaimonsa Aini Sidgalivoi (Айны Сидгалиевой) jäi kiinni 28.11.2009 rahan salakuljetuksesta: Euroopassa kerätty raha tuotiin Puolan kautta Sidgalivoin välityksellä Kaukasian emiirikunnan terroristijärjestölle. Nyt rahan siirrot yritettiin toteuttaa Euroopasta Amerikkaan, jossa Pete Sedan välityksellä nämä toimitettaisiin edelleen lähemmäksi päämäärää. Kyseisellä henkilöllä oli työvälineenä Al Qaidan rahoitusorganisaatio "Haramain Islamic Foundation" (AHF). Mies piti julkista puhetta "uskontojen välisestä vuoropuhelusta", mutta todellisuudessa palveli hurjaa terrorismia. Hyväntekeväisyysorganisaatioiden käyttäminen terroristien rahoittamiseksi on tullut kansainvälisesti hyvin tietoon. Yhdysvaltojen pitämällä "terroristilistalla" Doku Umarov on sivulla 18: hänen liitettiin listalle 29.6.2010. Mikäli Suomessa ei synny poliittisen keskustelun ja viranomaismenettelyn avulla ymmärrystä Kavkaz Centerin sopimattomasta toiminnasta, silloin asian luonnetta on aiheellista syventää antifasistisella aktiivisuudella Yhdysvaltojen harjoittaman terrorismin vastaisen tutkimuksen avulla.

Olen toistuvasti monessa yhteydessä sanonut, että haluan Kavkaz Centerin tuhoutumista: kun Yhdysvallat tiedostavat nykyistä paremmin Kavkaz Centerin toimivan suomalaisin resurssein, ehkä kansainvälinen painostus johtaa hyvin tuloksiin. Suomessa terroristijärjestö Kaukasian emiirikunnan virallinen web-kanava "Kavkaz Center" on ilmeisemmin saanut toistaiseksi liian vaikutusvaltaisia russofobeja tuekseen: Kimmo Sasi, Heidi Hautala ja Henrik Lax. Jo aiemmin on tullut mahdolliseksi tehdä selvks, että Kavkaz Centerillä on mahdollisesti toimituksellinen tiimi Suomessa. Storsjö on kiistänyt osuutensa terroristiviestien mukaiseen kirjoitteluun. Se onkin parempi sanoutua irti sellaisesta toimituksesta. Jos joku voi kokea itsensä uhatuksi Suomen lain mukaan, tämän pitää olla asianomainen eli Kavkaz Centerin toimituskunta. Ei kai Storsjö nyt ilmoittaudu sittenkin, että hän on toimituskuntaa?

Kavkaz Centerin eräs uudehko artikkeli paljastaa suomalaisen valokuvaajan Helsingin tuomiokirkon edustalta, kun vertaa Kavkaz Centerin julkaiseman valokuvan perspektiiviä samasta tilaisuudesta otetun videon näyttämiin valokuvaajiin. Silloin voi nähdä, kuka on tämä valokuvaaja. Ilmeisemmin perukkipäässä omia huutoja lausunut suomalainen valokuvaaja koko valokuvaustiimin laidalla. Katso video ja löydä tämä valokuvaaja:
Terroristisivusto "Kavkaz Center" ei ole siis Tshetshenian asioiden tiedotusväline, vaan kansainvälisesti tunnetun terroristijärjestön - Al Qaida -järjestön kumppanin - äänenkannattaja. Mainitussa artikkelissa he valehtelevat, että olisin lausunut manauksen suomalaisia nimeltä mainittuja ihmisiä vastaan, vaikka todellisuudesssa toimitin esirukouksen terrorismia vastaan enkä maininnut ihmisten nimiä leimaavasti.

Olen myös sanonut ja katson, että Kavkaz Centerin toimittajat ovat saatanan palvojia, sillä ainakaan terroristien äänenkannattajat eivät voi olla Jumalan palvelijoita. Minun on helppo toivoa tuon toimituskunnan tuomiota kansalaisyhteiskunnassamme ja Jumalan edessä. Odotan vain sopivaa hetkeä, kun se tapahtuu tavalla, jota en itse tiedä.


Kavkaz Centerin hyvät ja pahat suomalaisnimet

Jotta asiassa ei olennainen menisi hukkaan: Doku Umarov on itse Kavkaz Centerin julkaisemassa ja toimittamassa videossa julistanut, että Kavkaz Center on hänen virallinen "valtiollinen" web-kanava (”Kavkaz Center is our Mujahideen website, the State website”). Tuossa ko. videolla Yhdysvaltojen ja Venäjän etsimä terroristijohtaja kutsuu uusia äärihenkisiä muslimeita taisteluun terroristiryhmäänsä. Doku Umarov on Kavkaz Centerin ulkomainen tähti. Suomalaisiksi sankareiksi Kavkaz Center on nimennyt vuoden 2010 aikana Suomen Amnestyn toimitusjohtajan Frank Johanssonin, Heidi Hautalan, Kavkaz Centerin mukaan Venäjän asioiden "parhaan suomalaisen asiantuntijan" Jukka Mallisen ja tietysti Mikael Storsjön. Lisäksi Kavkaz Center muistaa kunnioittaen tämän vuoden 2010 aikana Finrosforumin neljää toimittajaa Ville Ropponen, Kerkko Paananen, Jukka Mallinen ja Mikael Storsjö, kun he vetosivat kansalaisyhteiskuntaan sananvapauden rajoittamiseksi Suomen antifasistisen komitean sivuston ja toiminnan sulkemiseksi ja lopettamiseksi. Pahoina ihmisinä nimetään terroristisivustolla suomalaisista etupäänsä: Abdullah Tammi, Johan Bäckman ja Juha Molari sekä Suomen antifasistit.

Tarvitaan Yhdysvaltojen apua Doku Umarovin verkostojen sulkemiseksi

En tiedä, ketkä ja kuka kuuluu tämän terroristipäällikön iloksi toimivaan toimituskuntaan, mutta tuon toimituskunnan tuho on rukousteni toivelistalla. Ei tarvitse salapoliisitaitoja voidakseen arvailla, että toimituskunta työskentelee suomalaisin silmin, kun noin paljon kirjoitetaan suomalaisesta keskustelusta. Jopa KC:n hyväksi toimiva valokuvaaja on paljastunut perukkia kantavaksi suomalaiseksi mieheksi. Uskon rukousten toteutumiseen lähitulevaisuudessa. Tuhon parhaat menetelmät eivät ole minun esityslistalla ja päätettävissä: voisin kuvitella, että nimet julki vakuuttavasti, kansalaisyhteiskunnan ja oikeusvaltion tuottama tuomio terroristijärjestön tukijoille esim. RL 34a perusteella, tms. Kun Yhdysvallat ilmoittavat, etteivät he voi hyväksyä Al Qaida -terroristijärjestön partneriyhteisön Kaukasian emiirikunnan tiedotus- ja rahankeruuverkostoa, silloin viimeistään Suomen poliittinen ymmärrys herää unesta.


Juha Molari - Юха Молари, Kavkaz Center (Radio Rock – Heikelä Korporaatio 15.9.2010)
LIITY FACEBOOKISSA ryhmään "Kavkaz Centeriä vastaan"!

Miten kestän kaikissa erilaisissa mahdollisissa vaihtoehdoissa?

Mitä ajattelen kaiken kohun jälkeen elämästä, kestävyydestäni ja tulevaisuudestani?

Vuorisaarnan mukaan Jeesus lausuu näin:
Matt 6:25 "Sen tähden minä sanon teille: älkää huolehtiko hengestänne, siitä mitä söisitte tai joisitte, älkää ruumiistanne, siitä millä sen vaatettaisitte. Eikö henki ole enemmän kuin ruoka ja ruumis enemmän kuin vaatteet?
26. Katsokaa taivaan lintuja: eivät ne kylvä, eivät ne leikkaa eivätkä kokoa varastoon, ja silti teidän taivaallinen Isänne ruokkii ne. Ja olettehan te paljon enemmän arvoisia kuin linnut!
27. Kuka teistä voi murehtimalla lisätä elämänsä pituutta kyynäränkään vertaa?
28. "Mitä te vaatetuksesta huolehditte! Katsokaa kedon kukkia, kuinka ne nousevat maasta: eivät ne näe vaivaa eivätkä kehrää.
29. Minä sanon teille: edes Salomo kaikessa loistossaan ei ollut niin vaatetettu kuin mikä tahansa niistä.
30. Kun Jumala näin pukee kedon ruohon, joka tänään kasvaa ja huomenna joutuu uuniin, niin tottahan hän teistä huolehtii, te vähäuskoiset!
31. "Älkää siis murehtiko: 'Mitä me nyt syömme?' tai 'Mitä me juomme?' tai 'Mistä me saamme vaatteet?'
32. Tätä kaikkea pakanat tavoittelevat. Teidän taivaallinen Isänne tietää kyllä, että te tarvitsette kaikkea tätä.
33. Etsikää ennen kaikkea Jumalan valtakuntaa ja hänen vanhurskasta tahtoaan, niin teille annetaan kaikki tämäkin.
34. Älkää siis huolehtiko huomispäivästä, se pitää kyllä itsestään huolen. Kullekin päivälle riittävät sen omat murheet
.

Olen kestänyt suuremmatkin muutokset elämässä. Köyhyys tai rikkaus, ammatti tai työttömyys, eivät ota minulta sieluani eikä uskoani. Aina elämässä on jotakin ihanaa tulevaisuudessa, vaikka tänään en sitä tiedä. Säästöjä minulla ei ole yhtään euroa, omaisuutta ei lainkaan, velkaa auton johdosta aivan liikaa, jotta selviäisin yhtään kuukautta rahan näkökulmasta ilman palkkaa. Olen kokenut jo aiemmin äkillisen palkan tuhoutumisen ja pankkikortin menettämisen yms. Elämä ei suinkaan lopu, vaan silloin vapautuu elämä jotakin uutta varten, jota en tunne vielä. Sanotaan, että Jumala lähettää enkelinsä kulkemaan meidän edellämme. Kirkko, joka ilmoittautuisi Kaukasian emiirikunnan äänenkannattajan Kavkaz Centerin puolustajaksi ja kumppaniksi, voisi asettautua erikoiseen asemaan. Muistettakoon Mikkelinpäivän lähestyessä, että Kaukasian terroristien web-verkosto "Kavkaz Center" siirtyi rekrytointia, terrori-iskujen viestien välitystä ja rahankeruuta varten Suomeen Beslanin koulumurhan jälkeen. Kavkaz Center oli nimenomaisesti näiden terroristien oma äänitorvi ja puolestapuhuja. Mikkelinpäivän evankeliumissa Jeesus puhuu: "Mutta jos joku johdattaa lankeemukseen yhdenkin näistä vähäisistä, jotka uskovat minuun, hänelle olisi parempi, että hänen kaulaansa pantaisiin myllynkivi ja hänet upotettaisiin meren syvyyteen. - - Katsokaa, ettette halveksi yhtäkään näistä vähäisistä. Sillä minä sanon teille: heidän enkelinsä saavat taivaissa joka hetki katsella minun taivaallisen Isäni kasvoja".- - - -

Blogissani ei ole enää kommentointimahdollisuutta. Jos haluat käydä keskustelua kanssani, löydät puhelinnumeroni ja sähköpostiosoitteeni blogin esittelyn yhteydestä. Keskustelua voi käydä myös kanssani facebookin välityksellä

Юха Молaри: Домашняя страница – Juha Molari: Kotisivut http://personal.inet.fi/business/molari/

Юха Молари: Пресс-Портрет (YANDEX)

СМИ и Юха Молaри (коллекция)