torstai 28. lokakuuta 2010

Haaste meni perille ja järkytti

Abdullah Tammi: Kello käy terroristeille
Abdullah Tammen video ärsytti Kavkaz Centerin kirjoitukseen, joka on pöyristyttävä valheissaan. Kristittynä tunnen sen sanan, että paholainen on valheen ruhtinas tai valheen isä. En voi olla tekemättä sitä samaistusta, että Kavkaz Center toimii valheen ruhtinaan vallassa. Tähän kiinnitti myös Abdullah Tammi huomiota Koraanin näkökulmasta. Hän toki totesi, ettei Mikael Storsjö ole muslimi, joten ko. liikemies ei ilmeisesti tunne Koraanin vaatimuksia. Myös kaikenlaista muuta kummallisuutta esiintyi Kavkaz Centerin jutussa tänään. Tammi viittasi siihen valheeseen, että Kavkaz Centerin mukaan olisin kastettu Venäjällä ortodoksisen kirkon papiksi. Tammi kysyy, miten on mahdollista, että toimisin Pohjan kirkkoherrana kaikesta huolimatta. Jopa Tammi puhui samana päivänä kanssani, kun olin virkapaikalla. Sama koskee myös valhetta, jonka mukaan olisimme ”hyökänneet” Storsjön toimistoon, vaikka olimme syömässä ravintolassa. Nuo valheelliset tiedot ovat menneet maailmalle monella eri kielellä.

Tänään Kavkaz Center kirjoittaa seuraavaa valhetta venäjäksi:
Согласно финской Википедии, Тамми самолично признался в своей время, что он агент КГБ. Если бы дело происходило не в Финляндии, а в США, Тамми вместе со своим дружком Юхой Молари, «лютеранским пастором», давно бы сидели на нарах.

Suomennos: Suomalaisen wikipedian mukaan Tammi on itse myöntänyt, että hän on toiminut KGB-agenttina. Jos tämä ei olisi tapahtunut Suomessa, vaan Yhdysvalloissa, Tammi olisi yhdessä ystävänsä Juha Molarin ”luterilaisen papin” kanssa jo kauan istunut vankilassa.

Ihmettelen, millä valtuudella ja tietomäärällä minut liitetään KGB-agentiksi. Kaukasian emiirikunnan yhteydessä tuollainen tieto on jopa vaarallinen. Myös muutoin juttu oli erheellinen Abdullah Tammea vastaan. Minulla ei ole mitään osallisuutta KGB:n tai FSB:n organisaatioon. Itse asiassa olen pettynyt, että ko. organisaatio on liian passiivinen tämän asian hoitamisessa, sillä onhan Doku Umarovin tappouhkaus koskenut myös lapsiani vastaan, jotka ovat Venäjän kansalaisia (niin kuin ovat myös Suomen kansalaisia).


Törkeä laittoman maahantulon järjestäminen

Kirjoitan toisella kertaa yksityiskohtia ja erikoisia tapauskertomuksia, mutta tällä kertaa riittää todeta, että dnro R09/1080 käsittely etenee Vantaan käräjäoikeudessa, mitä Kavkaz Centerin administraattori yrittää peittää kaikenlaisen tyhjänpäiväisen hälyn virittämisellä.

Kun syyttäjä viittaa Rikoslain luvun 17 pykälään 8 a, tällöin jää pohdittavaksi, syyttääkö syyttäjä Kavkaz Centerin administraattorin Mikael Storsjön aiheuttaneen tahallisesti tshetsheeneille vakavan vamman laittoman maahantulon järjestämisellä vai onko syytetty toiminut osana järjestäytyneen rikollisryhmän toimintaa.

RL 17:8 a §
Törkeä laittoman maahantulon järjestäminen
Jos laittoman maahantulon järjestämisessä
1) aiheutetaan tahallisesti tai törkeällä huolimattomuudella toiselle vaikea ruumiinvamma, vakava sairaus tai hengenvaarallinen tila taikka näihin rinnastettavaa erityisen tuntuvaa kärsimystä tai
2) rikos on tehty osana 1 a §:n 4 momentissa tarkoitetun järjestäytyneen rikollisryhmän toimintaa
ja rikos on myös kokonaisuutena arvostellen törkeä, rikoksentekijä on tuomittava törkeästä laittoman maahantulon järjestämisestä

En voi unohtaa

En voi unohtaa sitä, että 8. syyskuuta 2010 keskellä Helsinkiä joukko vihamielisiä tshetsheenejä hyökkää mielenosoitukseen Mikael Storsjön johdolla minua ja Abdullah Tammea vastaan. Lisäksi muutamat mielenosoittajista ilmoittivat häpeilemättä, että kaulamme leikataan poikki Ramadan jälkeen.Muistetaan myös, että Islam Tumsoev (Ислам Тумсоев) – mies (valheellinen nimi miehelle, joka tuli Suomeen väärennetyllä passilla) jonka olen itsekin kasvotusten tavannut - tulee tunnetusta terroristien taistelijasuvusta: hänestä lehdet kirjoittivat Suomessa jonkin verran muutama vuotta sitten.
Lähde: Muuttoliikkeessä.fi

Mikael Storsjö oli antanut hänelle IT-hommia. Islam Tumsoev on turkkilaisen "Kaukasian äänen" ("Голос Кавказа") edustaja, jota on esitelty myös amerikkalaisen propagadistin, Venäjän separatismin erään pahimman edustajan, shakkimestarin Gari Kasparovin sivustolla. Kyseinen Islam Tumsoev (väärennetty nimi) yritti estää minun ja Abdullah Tammen pakomatkan taksilla Helsingin kauppatorilta, kun Kavkaz Centerin väki varjosti ja uhkaili meitä. Islam Tumsoev tarttui jo taksin oveen kiinni, mutta pyynnöstäni taksikuski oli sulkenut ovet välittömästi, kun astuimme sisään. Jostakin kummallisesta syystä Islam Tumsoev (väärennetty nimi miehelle, jonka suku kuuluu Pohjois-Kaukasian separatistisiin taistelijoihin) jankutti koko ajan, että Molari ja Tammi ovat "Putinin koiria" ja "FSB-agentteja". Mistä hän on oppinut nuo valheet?


En voi unohtaa sitäkään, että Doku Umarovin nimissä saapui sähköposti minulle.


Тимур Хашиев:
Советуем вам прекратить свою деятельность направленную против Кавказ Центра.
Есле вы не одумаетесь, то мы отрежем тебе голову и всей твоей семье.
7 дней тебе на раздумье.
Докка Умаров


Suomennos:

Timur Hashiev:
Me neuvomme sinua lopettamaan toimintasi Kavkaz Centeriä vastaan.
Jos et tule järkiisi, niin me katkaisemme sinun ja koko perheesi pään.
7 päivää aikaa harkintaa varten.
Dokka Umarov


Timur Hashiev:
We advise you to stop your activities against Kavkaz Center.
Unless you come to your senses, we will cut off your head and those of
your whole family.
You have 7 days to consider.
Dokka Umarov


Hotmail kertoo alkuperäisen lähettäjän: X-Originating-IP: [80.239.243.10] Tuo viesti välittyi minulle Puolasta, mikä ei tarkoita suinkaan alkuperäismaata: http://www.ip2location.com/80.239.243.10. Tuossa osoitteessa on Opera webbiselaimen välityspalvelin, joka pienentää kuvat puhelinkäyttöä varten. Vuoristossa käytetään älypuhelimia… Viestihän on voitu lähettää vaikka tekstiviestillä välittäjälle, joka pisti sähköpostin minulle.
Juhlimme äsken Suomi-Kaukasia –ystävyysseuran syntyä Helsingissä, niin tätä ennen eräs tshetsheeni esittäytyi Doku Umarovin perheväkeen kuuluvaksi ja ylisti terroristipäällikköä suureksi valtamieheksi. Asia meni myös television talteen.

Jne. jne.

Jälkikirjoitus:

Kerkko Paanasen ei kannata olla liian epätoivoinen, sillä kyllä minä myös sinua muistan. Aineisto ei ole vielä ihan valmis, jotta pääsen keskittymään separatistisiin toimiisi samalla intensiteetillä kuin olen käsitellyt edeltäneitä asioita. Hän on ollut aktiivinen myös yhteydestään Venäjän tunnetun ökyrikkaan rikollisen Hodorkovskin amerikkalaisen asianajajan Robert Amsterdamin kanssa, joka kutsuu suomalaista Venäjän separatismin tukijaa "meidän ystäväksemme"
- - - -

Blogissani ei ole enää kommentointimahdollisuutta. Jos haluat käydä keskustelua kanssani, löydät puhelinnumeroni ja sähköpostiosoitteeni blogin esittelyn yhteydestä. Keskustelua voi käydä myös kanssani facebookin välityksellä

Юха Молaри: Домашняя страница – Juha Molari: Kotisivut http://personal.inet.fi/business/molari/

Юха Молари: Пресс-Портрет (YANDEX)

СМИ и Юха Молaри (коллекция)