sunnuntai 24. lokakuuta 2010

"Supervaarallinen" Juha Molari kertoo voimallisista taisteluvälineistään

Kavkaz Centerin terroristisivuston rinnakkaissivusto Chechen Republic Ichkeria (waynakh.com; ks. listätietoa: "Itškerian tšetšeenitasavalta"; Чеченская Республика Ичкерия) jatkaa valheiden kehittelyä yhä eteenpäin niistä valheista, joita Kavkaz Center oli välittänyt. Kavkaz Center valehteli, että olisin ystävien kanssa tehnyt jotakin "hyökkäystä" Kaukasian emiirikunnan puolesta taistelevaa Kavkaz Centerin -toimistoa vastaan, mutta tšetšeenit olisivat videokameroittensa avulla säikyttäneet meidät pois. Edelleen sivusto väittää, että meillä olisi maahantulokiellot Viroon. Tiettävästi vain Abdullah Tammi on saanut maahantulokiellon, mikä sinänsä käsittämätöntä Helsingissä 2009 tapahtuneen laillisen mielenosoituksen tähden. Itselläni ei ole mitään maahantulokieltoa, vaan olen hyvissä väleissä Viron suurlähetystön ja Kapon kanssa, joista jälkimmäinen lukee säännöllisesti jopa tätä blogiani.

Waynakh/Chechen Republic Ichkeria (Itškerian tšetšeenitasavalta) vaatii Suomen viranomaisia voimallisiin toimiin minua vastaan, jonka nämä nimeävät todella "vaaralliseksi" ihmiseksi. Yhtä suuressa määrin valheisiin perustuu myös nuo kantelut, joilla yritetään vaurioittaa minua. En sinänsä ymmärrä täysin, mihin tuo valtava valheellinen tiedotus pyrkii. On toki selvää, että viranomaiset paljastavat valheet jossakin vaiheessa eikä Kavkaz Centerin toiminta voi saada menestystä viranomaismenettelyssä. Tälläkin kertaa hyvissä väleissä kansamme oli kaksi televisioryhmää perjantaina, joten mitään epäselvää ei toimittajille jäänyt rauhanomaisista pyrkimyksistämme. Itse asiassa kommentoin jo etukäteen käsittämätöntä väitettä "hyökkäämisestä" (attack), jota olisimme tekemässä!

Minun mielestäni tuolla kummallisella roskalla, jota Kavkaz Center ja sen rinnakkaissivustot (Waynakh/Chechen Republic Ichkeria ym.) esittävät, on pyrkimyksenä siirtää aikaa ja huomiota pois siitä olennaisesta: kuka on todellisuudessa tuomittavana Vantaan käräjäoikeudessa Mikael Storsjön kanssa. Hyvin aiheellista muistaa, että "Itškerian tšetšeenitasavalta" ei ole saanut mitään valtiollista tunnustusta keneltäkään YK:n jäsenvaltiolta, mutta terroristipäällikkö Doku Umarov johti sitä, kunnes ilmoitti sen liittymisestä osaksi "Kaukasian emiirikuntaan". Mainittu sivusto esittää Dokka Khamadovich Umarovin ikään kuin presidentiksi. Ensimmäistä Tšetšenian sotaa ennen ja sen jälkeen kyseinen alue oli täydellisessä anarkiassa, jossa valtaa käyttivät erilaiset rosvojoukot. Julkisia teloituksia järjestettiin laittomuuksien "hillitsemiseksi", venäläiset joutuivat kansanmurhan kohteeksi. Kavkaz Center on rekisteröity Ruotsissa Isa Dzhabrailovin (Иса Джабраилов) nimiin, vaikka rekisteröintitiedot eivät ole enää oikeat. Tämä Kavkaz Centerin entinen voimahahmo Isa Dzhabrailov on esiintynyt Suomessa Doku Umarovin ministerinä. Hänen nimissään ollut pankkitili oli rahojenkeruun kohde, kun rahaa toimitettiin terroristien viestintään: Nordea Bank AB, Sweden, Surte, SWIFT: NDEASESS to Isa Dzhabrailov, account number: SE 163 000000000 6510032599. Tuollainen terroristiryhmittymä on siis kiinteässä yhteydessä Mikael Storsjöhön, jota sivusto ylistää täysin lainkuuliaiseksi ihmisoikeusaktivistiksi ym. Sivuston valheista voi paljastua hyvin nopeasti, että "Itškerian tšetšeenitasavalta" on todellisuudessa saatanan asialla - valheen ruhtinaan palveluksessa. Movladi Udugovin ja Isa Dzhabrailovin paimentama "Kaukasia emiraatin propagandistinen ja analyyttinen palvelu" (Информационно-аналитической службой Имарата Кавказ) on kuvaillu oman vääristelevän versionsa em. suhteista Kavkaz Monitor -sivustolla.



Mainittu Chechen Republic Ichkeria -sivusto on englanninkielinen (sillä on myös turkinkieliset sivut).


Jordaniassa perustettu organisaatio (todellisuudessa Yahoo-keskusteluryhmä) ”Tšetšenian globaali edustajakokous” esitti 25.10.2010 vetoomuksen Suomen viranomaisille, koska edustajakokous oli "järkyttynyt niistä rikollisista linjauksista ja terroristisesta uhkasta", jonka ”herra Molari ja hänen järjestönsä” ovat aiheuttaneet, mm. ”fyysistä haittaa” herra Storsjötä ja Tšetšenian Suomessa asuvia pakolaisia vastaan. Storsjö on em. Waynakh Online –uutiskanavan (terroristipäällikkö Doku Umarovin johtaman "Itškerian tšetšeenitasavallan kanavan") suuri sorrettu sankari, joka on joutunut "ihmisoikeuksien puolustajana" "hyökkäysten kohteeksi". Kyseisen Yahoo-keskusteluryhmän eräs kirjoittaja moittii upean nimen turvin Suomen viranomaisia toimettomuudesta asiassa. Hienostaan nimestään huolimatta ”Tšetšenian globaali edustajakokous” on pelkkä Yahoo-keskusteluryhmä, jossa on kirjoittautuneita keskustelijoita 260. Keskustelukieli on englanti. Kyseinen Yahoo-keskusteluryhmä on perustettu 19.2.2001.


Myös Doku Umarovin virallinen "valtiollinen" viestintäväline Kavkaz Center on esittänyt tuon saman valheellisen vetoomuksen. Maailmassahan voi keksiä monia kuvitteellisia organisaatioita, joilla on hieno nimi. Doku Umarovin ja hänen lähipiirinsä viestintä on valheiden maailmaa, aikaihmiset leikkivät valheita totuutena ja yllyttävät muita pommiliivien räjäyttämiseen yms.

Samaa paskaa levitetään englanninkieltä puhuvaan maailmaan myös Yahoo-keskusteluryhmän avulla:

Terroristit ovat saaneet käyttöönsä länsimaisen vapauden perikuvan USA:n tarjoamat mahdollisuudet ja ko. sivusto sijaitsee teknisesti Yhdysvalloissa Salt Lake Cityn tuntumassa. Sivuston on voinut toki perustaa mistä tahansa ja sitä voi ylläpitää mistä tahansa päin maailmaa. Nimestään huolimatta mainitulla sivustolla ei ole juuri mitään tekemistä Kaukasian väestön kanssa, vaan kyse on separatisteista, joilla ainoa uskonto on Venäjän vihaaminen mistä syystä tahansa.



Olen lähettänyt CIA:lle pyynnön joidenkin lisätietojen kera, että he selvittäisivät Chechen Republic Ichkeria -sivuston omistajat ja perustajat, koska Yhdysvaltoihin perustetulla sivustollahan on yhteys terroristipäällikkö Doku Umarovin kannattajiin ja Kavkaz Centeriin. Yhdysvaltojen viranomaiset selvittävät sivuston omistajat huomattavan nopeasti, koska siellä ei rakasteta Al-Qaidan ja Doku Umarovin ystäviä. Jos ei ole muuta tulosta, niin ainakin mainittu sivusto ja sen toimittajat tulevat hyvään seurantaan.


Taas kävi niin onnellisesti, että paholaisen sanansaattajat tulevat kuin hopeatarjottomella tuomittaviksi, jotta kokonaiskuvio muodostuu entistä selvemmäksi myös muiden palasten osalta. Muistettakoon yhä uudestaan poliisitutkinnassa ja oikeudenkäynneissä todettuja seikkoja Kaukasian terroristien ulkoisen rahoituksen kanavista sen ohessa että omien rahoitusmenetelmin avulla, so. Al-Qaidan avulla Afganistanista, Georgiasta ja koko Kaukasian avulta tuotetaan Euroopan markkinoille huumeita. Vuoden 2009 lopulla Puolasta lähtenyt rahalähetys Kavkaz Centerin toimittajan vaimon välityksellä Kaukasian emiirikunnan terroristeille saatiin pysäytettyä ja verkosto paljastui. Itse toimittaja jäi joitakin aikoja sitten kiinni. Hyvin mielenkiintoista on tuon Amerikassa toimivan terroristikanavan näkökulmasta sekin, että aivan äskettäin Yhdysvaltain ulkoministeriön edustaja Daniel Benjamin (the State Department’s coordinator for counterterrorism) ilmoitti, että Kaukasuksen terroristeilla on yhteyksiä kansainväliseen terroristien verkostoon, mm. al-Qaedaan. Syyskuussa 2010 Oregon-osavaltion oikeus tuomitsi ns. hyväntekeväisyysrahaston johtajan Pete Seda (Pirouz Sedaghaty) tshetsheeni-terroristien rahoittamisesta. Tuo järjestö yritti välittää Venäjän viranomaisia vastaan taisteleville terroristeille lähes $ 150.000. Tuskin Pete Seda oli kuitenkaan ainut verkoston ihminen, vaikka hän sai tuomion. Muistettakoon, että eurooppalaisen terroristeille annetun rahan polku katkesi tai ainakin häiriintyi Puolan kautta, kun Kavkaz Centerin toimittajan vaimo jäi kiinni vajaa vuosi sitten Kaukasiassa. Toimittaja Anvar Labazanov (Анвар Лабазанов) kirjoitti Kavkaz Centerin sivulle juttuja nimeltä mainituista henkilöistä, jotta näiden nimien avulla he siirtyisivät ”tappolistalle”. Labazanov on joutunut tuomiolle Groznyissä tämän vuoden aikana. Hänen vaimonsa Aini Sidgalivoi (Айны Сидгалиевой) jäi kiinni 28.11.2009 rahan salakuljetuksesta: Euroopassa kerätty raha tuotiin Puolan kautta Sidgalivoin välityksellä Kaukasian emiirikunnan terroristijärjestölle. Nyt rahan siirrot yritettiin toteuttaa Euroopasta Amerikkaan, jossa Pete Sedan välityksellä nämä toimitettaisiin edelleen lähemmäksi päämäärää. Kyseisellä henkilöllä oli työvälineenä Al Qaidan rahoitusorganisaatio "Haramain Islamic Foundation" (AHF). Mies piti julkista puhetta "uskontojen välisestä vuoropuhelusta", mutta todellisuudessa palveli hurjaa terrorismia. Hyväntekeväisyysorganisaatioiden käyttäminen terroristien rahoittamiseksi on tullut kansainvälisesti hyvin tietoon. Yhdysvaltojen pitämällä "terroristilistalla" Doku Umarov on sivulla 18: hänen liitettiin listalle 29.6.2010. Terroristisivuston luonnetta on hyvin aiheellista ja kiinnostavaa syventää nyt myös Yhdysvaltojen harjoittaman terrorismin vastaisen tutkimuksen avulla.

Mitkä ovat siis ne supervaaralliset voimalliset taisteluvälineeni?

Tänään Salon Seudun Sanomien toimittaja kävi jumalanpalveluksessa Pohjassa ja vastasin tälle, että kaikki on tuotu Jumalan johdatuksen tavoin minulle ikään kuin hopeatarjottimella. En ole tehnyt vielä mitään "tutkimustyötä" Kavkaz Centeriin liittyvissä asioissa, vaan Jumalan suuren johdatuksen tavoin olen saanut kaiken ihmeellisesti silmieni eteen. Uskon Jumalan käyvän taistelua paholaisen sanansaattajia vastaan myös jatkossa. Asioita vain paljastuu ihmeellisellä tavalla. Kyse ei ole telepaattisesta kyvystä, vaan Jumalan Hengen toiminnasta, kun näitä yhteyksiä paljastuu Kavkaz Centerin tuhoutumista varten. Herra Jumala on väkevyyteni!

Kavkaz Center ja Chechen Republic Ichkeria eivät voi välttää helvetillistä tulta valheillaan, vaan kerjäävät sen juuri itselleen niin kuin Pohjois-Kaukasiassa asuvat ystävämme osuvasti kuvaavat web-sivullaan. Tässä eräs venäjänkielinen terrorismin vastainen sivusto: http://www.yamartnah.net/






- - - -

Blogissani ei ole enää kommentointimahdollisuutta. Jos haluat käydä keskustelua kanssani, löydät puhelinnumeroni ja sähköpostiosoitteeni blogin esittelyn yhteydestä. Keskustelua voi käydä myös kanssani facebookin välityksellä

Юха Молaри: Домашняя страница – Juha Molari: Kotisivut http://personal.inet.fi/business/molari/

Юха Молари: Пресс-Портрет (YANDEX)

СМИ и Юха Молaри (коллекция)