sunnuntai 21. marraskuuta 2010

TIEDOTE BULEVARDI 2 -YRITYKSILLE

Arvoisat Bulevardi 2:n yritykset ja yrittäjät


Suomi-Kaukasia -ystävyysseura järjestää mielenosoituksen lauantaina 27.11.2010 noin klo 16 jalkakäytävällä Bulevardi 2:n kohdalla (http://suomikaukasia.blogspot.com/2010/11/mielenosoitus-sananvapauden-demokratian.html). Emme aiheuta järjestyshäiriötä emmekä häiritse liikennettä. Mielenosoitukselle on lupa poliisilta. Emme halua myöskään samaistaa kenenkään Teidän toimintaanne tuohon kohteeseen, joka on mielenosoituksessamme moitteiden kohteena.


Mielenosoituksessa osoitamme kunnioitusta demokratian, sananvapauden ja ihmishengen hyväksi, sekä ilmoitamme paheksuntamme Kavkaz Centerin toimintaa vastaan! Kunnioitamme virallisia lainvalvontaviranomaisia. Emme tue anarkismia tai laittomuuksia.


Paheksumme, että täsmälleen vuosi sitten 27.11.2009 terroristit räjäyttivät Nevski Express -junan, jonka jälkeen terroristipäällikkö Doku Umarov ilmoitti Kavkaz Center -sivustolla (serveri sijaitsee mm. osoitteessa Bulevardi 2-3), että terroriteot jatkuvat myös myöhemmin siviiliväestöä vastaan Venäjällä. Hän on ilmoittanut toistuvasti, ettei hyväksy demokratiaa. Ja terroriteot ovat jatkuneet, kuten Moskovan metroaseman terroriteko maaliskuussa 2010 ym. osoittavat. Emme voi hyväksyä tällaisten tahojen viestintäpalveluja Suomessa. Doku Umarov on ilmoittanut, että Kavkaz Center on hänen virallinen valtiollinen kanavansa militantteja jihad-taistelijoitaan varten. Kuukausi sitten Kavkaz Center julisti ylistyskirjoituksia sen hyväksi, että terroristit tekivät iskun Groznyissä parlamenttia vastaan. Kirjoituksissa kutsuttiin parlamenttia ”nukkeparlamentiksi”.


Emme voi hyväksyä myöskään, että mainittu Kavkaz Center on julkaissut äskettäin useita myötämielisiä kirjoituksia Pietarin alueen uusnatsien (ns. NS-WP Nevograd ja Schulz-88 –ryhmät) hyväksi, jotka ovat puukottaneet useita aivan pieniä lapsiakin kuoliaaksi sekä erityisesti ulkomaalaisia. Viikko sitten he yrittivät räjäyttää sikäläisen junan Hatsinan lähellä Venäjällä. Kavkaz Centerin mukaan nämä partisaanit taistelevat Inkerin alueen vapauttamiseksi venäläismiehityksestä.


Me paheksumme myös, että Kavkaz Center on julkaissut lähiaikoina toistakymmentä opetuspuhetta, joiden laatija on Anwar al-Awlaki (http://en.wikipedia.org/wiki/Anwar_al-Awlaki). Tämä mies kehottaa tuhoamaan eurooppalaisen ja amerikkalaisen demokratian. Yhdysvaltojen lainvalvontaviranomaiset ja edustajat ovat kutsuneet häntä jopa maailman vaarallisimmaksi mieheksi tällä hetkellä ja antaneet hänestä tappomääräyksen, hänellä on läheiset suhteet useisiin Al-Qaidan terroristeihin, joiden pahat teot tunnemme maailmalta. 9/11 terroristeista Nawaf al-Hazmi ja halid al-Mihdhar saivat suoranaista hengellistä neuvoa Anwar al-Awlakilta vähän ennen terrori-iskuja, hän oli innoittaja Fort Hoodin ampujalle Nidal Malik Hasanille, hän oli innoittaja joulupäivän pommikoneelle Umar Farouk Abdulmutallabille jne. Tällä hetkellä Kavkaz Center julkaisee tämän kansainvälisesti etsityn terroristiopettajan opetuspuheita.


Meidän on vaikea ymmärtää Suomessa, että kansainvälisesti etsittyjen terroristipäällikköjen ja rikosoikeudessa jo tuomittujen terroristien viestintää toimitetaan ja pidetään yllä sekä heille varataan IT-resursseja Kavkaz Center -nimisen sivuston välityksellä osoitteissa Bulevardi 2 ja 3. Kyseessähän on sopimaton ilmiö suomalaiselle demokratialle, jossa ihmishengen suojeleminen on ollut pyhää. Office Housessa myös Elvilä lausui viisaasti vuonna 2004: "Kavkaz-palvelin on katiskan painona. Olen huolestinut siitä, että palvelin on katiskan painona".


Mielenosoituksen avulla kiinnitämme huomiota sananvapauden, mielipiteenvapauden ja demokratian merkittävyyteen. Kavkaz Center ja sen ystävät Finrosforum –järjestössä ovat toimineet hyvin häiritsevästi Suomessa, ovat ottaneet yhteyttä epämieluisaksi kokemiensa ihmisten työtovereihin ja asiakkaisiin yhteyttä, jotta sananvapaus ja mielipiteenvapaus tulisivat rajoitetuksi sekä nämä ihmiset menettäisivät toimeentulonsa. Lisäksi paheksumme, että Finrosforum, Kavkaz Center, Suomeen rekisteröity Venäjä-Tshetshenia -ystävyysseura (kielletty Venäjällä oikeuden päätöksellä) sekä Suomen Pen tukevat vihapropagandaa tshetsheeneiden vallitsemaa parlamenttia, Venäjän valtiota ja valtiollisia viranomaisia sekä tunnustettuja uskontoja vastaan. Kavkaz Centerin tiedotus virittää ennakkoluuloja ja vihaa Kaukasian rauhanomaista muslimienemmistöä vastaan julistamalla mm. terroristipäällikkö Doku Umarovin suulla nämä rauhanomaiset muslimit pelkiksi ”koiriksi” ja ”luopioiksi”. Kavkaz Centerin tiedotus myös halveksii ortodoksisen kirkon uskoa leimaamalla kaikki kyseisen kirkon papit FSB-agenteiksi.


Vastaamme kysymyksiinne tarvittaessa mielenosoituksen yhteydessä.

Lisätietoja: http://suomikaukasia.blogspot.com/2010/11/mielenosoitus-sananvapauden-demokratian.html- - - -

Blogissani ei ole enää kommentointimahdollisuutta. Jos haluat käydä keskustelua kanssani, löydät puhelinnumeroni ja sähköpostiosoitteeni blogin esittelyn yhteydestä. Keskustelua voi käydä myös kanssani facebookin välityksellä

Юха Молaри: Домашняя страница – Juha Molari: Kotisivut http://personal.inet.fi/business/molari/

Юха Молари: Пресс-Портрет (YANDEX)

СМИ и Юха Молaри (коллекция)