keskiviikko 26. tammikuuta 2011

Al-Qaidan bandiittipartnerit tahtovat levittää Moskovan Domodedovan terrori-iskut kaikkialle Eurooppaan


Видеозапись момента взрыва в "Домодедово"

Miksi Al-Qaida –hullujen viestit saavat levitä Los Angelesin kautta?

Muutama vuosi sitten Los Angelesissa poliisijohtaja William Bratton ylisti NYPD:n osaamista terrorismin vastustamisessa, hän on ansioitunut jopa kansallisena puhemiehenä Terrorismin vastaisessa taktisessa keskuksessa(the Institute’s Center for Tactical Counter-Terrorism; kulkee nykyään nimellä The Manhattan Institute's Center for Policing Terrorism, CPT). Silloin pidettiin puhetta, miten IT -palvelujen asiantuntijat saavat paljon tulosta.

Nyt olisi tarvetta tuolle asiantuntemukselle: Amerikkalaisen Awknet Communicationsin kautta Los Angelesista (530 W 6th St) on välitetty jo useamman vuoden brutaalia terroristisivustoa hunafa.com (ip. 69.42.208.0 - 69.42.223.255). Nimiserverit ovat ns0.islamhosting.com ja ns1.islamhosting.com, sijainti Hollannissa. Sivusto on perustettu elokuussa 2008.

Näytä suurempi kartta

Hunafa -pahuuden administraattori ja Hunafa-sivuston yhdyshenkilö on Ruotsissa Helsingborgissa "Ivan Petrov", puh. +46 57372 67834, sähköpostiosoite on ihan tyypillinen gmail-osoite ilman nimiä: hunafa@gmail.com.

Nuno Rogeiro kirjoitti Moskovan terrori-iskun jälkeen 2. huhtikuuta 2010 portugalin kielisen kiinnostavan dialogin Diálogos caucasianos* tästä aiheesta Jornal de Noticias-lehteen. Mauri Paasilinna kirjoitti romaanin "Ivan Petrov ja Helsingin henki" (Gummerus 2010), jossa tapahtumien keskiössä on KGB-agentti Ivan Petrov. Hunafa-sivuston "Ivan Petrov" on aivan yhtä satunimi kuin Paasilinnan agenttiromaanin "Ivan Petrov".

Ruotsi on myös kehto ja suojapaikka Somalien terroristifoorumille (Somalia Terror Forum), kotipaikkana Tukholma. Kuten Ruotsin venäjänkielisellä keskustelufoorumilla vuosina 2008 ja 2009 osuvasti ilmaistiin: nähtävästi ruotsalaisille riittää tyytyväisyys, jos Ruotsissa ei räjähdä. Tukholmassa räjähti äskettäin, mutta vastuu siirrettiin julkisuudessa rajojen ulkopuolelle, vaikka tyyppi oli ruotsalaisten terroristipalvelujen aktiivisti. Syyskuussa 2009 keskustelua herätti Pakistanissa pidätetty Mehdi Ghezali (ks. Aftonbladet), joka oli syntynyt Tukholmassa ja kasvanut Örebrossa. Wikipedian mukaan hänellä on algerialainen ja suomalainen syntyperä, tämän heinäkuussa 1979 syntyneen miehen, Al-Qaida -terroristin äiti oli suomalainen. Niin asia kerrotaan myös Hesarissa. Hänet pidätettiin syyskuun 11. päivän iskujen jälkeen epäiltynä Al-Qaida -jäsenyydestä. Pakistanissa hänet pidätettiin, koska oli mukana vankilakapinassa, jossa kuoli seitsemän vartijaa. Tuossa yhteydessä muistettiin Ruotsissa erityisesti venäjänkielisissä keskusteluissa Hunafa-sivuston rekisterihenkilön yhteystietojen ohessa myös sitä, että Kavkaz Center -verkkotunnuksen omistaja Pro Caucasus -yhdistyksen hallinnolllinen yhdyshenkilö on Iza Dzhabrailov (Иса Джабраилов), osoite Norra Klöverstigen 1939, Nodinge, 44932. Izalle ilmoitettu puhelinnumero ei ole vastannut pariin vuoteen. Iza kävi mm. Storsjön ja Hautalan kanssa tapaamassa Helsingissä jopa Martti Ahtisaarta muutama vuosi sitten. Suomen poliisi googletti Dzhabrailovi nimeä muutama kuukausi sitten ja yritti etsiä tietoa hänestä. Mielenkiintoista, että M & G:n keskustelussa nimimerkki "Ivan Petrov" kirjoitti kesäkuussa 2009 Venäjää vastaan ikään kuin Venäjä olisi syyllinen rikoksiin Georgian väkeä vastaan ja Tšetšeniassa.

Ahmad Evloev perusti Hunafa-sivuston

Tuo hunafa-sivusto ilmoittautuu Kaukasian emiirikunnan sivustoksi. Sivusto esittäytyy Kaukasian emiirikunnan ja Ingušian ”riippumattomaksi tieto- ja tutkimuskeskukseksi”, jonka on perustanut ryhmä muslimeita. Ahmad Evloev (Ахмад Евлоев) on Kaukasian emiirikunnan –terroristijärjestön puolesta korostanut 30.10.2008, että hunafa.com –sivusto ja sen peilit ovat emiirikunnan virallisia tiedostuvälineitä. Siksi hän myös velvoittaa terroristijärjestön kannattajia ruokkimaan hunafa.com –sivuston toimittajia operatiivisilla, analyyttisillä ja muilla tiedoilla. Sivuston täytäntöönpanoa valvoo ”Мухабарат ИК по ВГ”, mikä tarkoittaa ”tiedustelupäällikköä” (eli ”Mukhabarat”; Мухабарат) alueelle, jota määritetään ”вилаята ГIалгIайче” toisin sanoen ”Вилайета Ингушетия” (Ingušia). Alueella on erityisesti parin vuoden aikana Al-Qaidan arabipalkkasotureiden vaikutus ollut suuri.

Allekirjoituksena on tällä sivustolla Ahmad Evloev (Ахмад Евлоев), sama henkilö kuin Ali Musaevits Taziev (Али́ Муса́евич Тази́ев.) Hän syntyi 19. elokuuta 1974. Hän on ollut hyvin aktiivinen jäsen Pohjois-Kaukasian terroristisessa liikkeessä 1990-luvulta alkaen, häntä alettiin kutsua jopa Ingušian komentajaksi vuonna 2008 ja Kaukasian emiirikunnan emiiriksi. Hänet luetaan toiseksi hierarkiassa Kaukasian emiirikunnan johdossa heti Doku Umarovin jälkeen, jonka on epäilty kuolleen tiettyjen pommi-iskujen, talven ja sairauksien vuoksi. Kavkaz Centerillä oli puoli vuotta sivun ylälaidassa tunnuspalkki, jossa Taziev oli Doku Umarovista välittömästi vasemmalla puolella, silloin nimenä oli Magas (Магас), joka on siis varsinaiselta nimeltään tämä Ali Taziev (Али Тазиев). Hän on Hunafa-sivuston perustaja, Pohjois-Kaukasian militanttien tärkeimpiä johtajia, joka joutui syytetyksi mm. Ingušian presidentin Yunus-Bek Evkurovin (Юну́с-бек Баматгире́евич Евку́ров) murhayrityksestä, Beslanin koulusurman järjestämisestä sekä Pohjois-Kaukasian militanttien rahoitusmahdollisuuksien järjestelyistä. Hänen rinnallaan tärkeitä taistelijoita - bandiittiveljiä - olivat Al-Qaidan lähettiläät Kaukasiassa, erityisesti Muhannad (Abu Anas; Муханнад). Taziev pidätettiin 9. kesäkuuta 2010. Hän suostui yhteistyöhön. Tämän miehen kautta on Venäjällä saatu paljon tietoja Pohjois-Kaukasian rahoitusjärjestelmistä ym. Mielenkiintoista, että hyvin nopeasti tämän jälkeen Amerikassa jäi kiinni Euroopasta lähtenyt rahalähetys, jota Pete Sedanin ja Al-Qaidan oli määrä toimittaa Kaukasian terroristeille.

Tuomioistuimen mukaan Ali Tazievin pidätys jatkuu 9. maaliskuuta 2011 saakka. Häntä oli etsitty vuodesta 2004 saakka. Hunafa-sivusto kertoi seuraavana päivänä pidätyksen jälkeen, että ”Suuri koettelemus kohtasi Mujahideen ja Kaukasian miehittäjien pyydystäjää, rakasta veljeä”. Lisäksi sivusto luettelee tappioita, miten Kaukasian jihadistit menettivät vuoden aikana Joharin, Aslanin, Abdul-Halimin, ”herran” Bagramissa, Abu Zarrin, Ramzanin, Arbyn, Khattabin, Nuruddinin, Isa Takbeerin, Khamzatin, Abu Walidin, Abdullah Shamilin, Abu Hafsin,, Rabbanin, Rasulin, Ilyasin, Musan, Anzorin ja muita Mujahideen taistelijoita. Sivuston mukaan ”saatanan onget” ovat kuitenkin heikot. Erityisesti sivusto tuomitsee muslimiorjat, joita se kutsuu ”uskottomiksi”, kun nämä eivät hyväksy heidän taisteluaan. 11. kesäkuuta sivustolla vannotaan, että Magasin pidättäminen ei ole vakava voitto terrorismista, se ”ei hiljennä jihadin vauhtia”.


Al-Qaidan jihad ei pysähdy Pohjois-Kaukasiaan

Zelimhan Merdžo (Зелимхан Мерджо) yrittää ratkaista 20. joulukuuta 2010 kahden erilaisen jihad-näkemyksen välillä. ”Kaikki vilpittömät muslimit ovat tietoisia siitä, että islamilainen Ummah on ahdingossa ja yritämme löytää oikean tien ulos tästä kriisistä” (Все искренние мусульмане осознают, что исламская Умма находится в тяжелом положении, и мы стараемся найти правильный выход из этого кризиса.) Tilanteen kuvailusta puuttuu kokonaan sellainen valheellinen fantasia, jota Kavkaz Center kuuluttaa jihadistien valtavasta voittokulusta. Kavkaz Centerin ja Hunafa-sivuston vertailu paljastaa, että KC on enemmän natsisivusto ja Hunafa Al Qaidan jihadistisivusto - molemmat ovat aseveljiä keskenään.

Zelimhan selvittää Hunafa-sivustolla omaa näkemystään modernin jihadin historiasta. Hän pitää tärkeimpänä lähtökohtana Afganistanin sotaa 1979-1992. Siihen saakka jihadistinen liike oli ollut paikallinen. Syyrian tiedustelupalvelu seurasi Irakin alueen taistelijoita, Jordanian tiedustelupalvelus palestiinalaisten taistelua Israelia vastaan, mutta Afganistanissa monien eri maiden taistelijat muodostivat yhteisen ideologian ja jihad-strategian. Tässä tärkeä rooli oli Saudi-Arabian kuningaskunnalla, joka rahoitti toimintaa, kuten Zelimha väittää. Yksi tärkeimmistä persoonista oli Afganistanin jihadissa sheikki Abdullah Azzam Shaheed (Абдулла Аззам), sunni-islamistinen jihad-opettaja. Hän oli myös Osama bin Ladenin opettaja ja mentori. Hän opasti bin Ladenin Afganistaniin ja jihad-taisteluun. Hunafa-sivuston kirjoittaja korostaa miehen merkittävyyttä visiossa, joka keskittyi neljään sanaan: Hijra (uudelleen sijoittuminen), sotilaskoulutus, varuillaan olo ja jihad. Tätä noudatettiin menestyksellisesti Afganistanissa ja sitten Bosniassa. Sodassa Neuvostoliittoa vastaan muslimit saivat tukea Yhdysvalloista sekä Saudi-Arabiasta ja Jordaniasta.

Zelimhan kertoo Hunafa-sivustolla Pohjois-Kaukasian maantieroistojen ja arabiterroristien yhteistoiminnasta: ”me tapasimme ja tulimme osa ’Afganistanin arabeja’, jotka toivat jihadin Tšetšeniaan 2000-luvun alussa. Itse asiassa enemmän tai vähemmän virallisista Saudi varoista luovutettiin runsaasti rahaa jihadin hyväksi, minkä vuoksi tuntuu harkitsemattomalta syyttää Saudien kuningasta epäuskoiseksi” (Hunafa 20.12.2010).

Kirjoittajan mukaan maailman vallanjako muuttui dramaattisesti, kun Jihad saapui Yhdysvaltoihin 11. syyskuuta 2001. Siihen saakka monet maat olivat katsoneet läpi sormien jihadiin liittyvä toimintaa, nyt George W. Bush kutsui heidät kansainvälisen terrorismin torjuntaan. Tämän jälkeen hyväntekeväisyysjärjestöjen miljardit varat (ks. myös rahoituksesta) ovat jäädytettyinä. Myös Saudi-Arabiassa suhde muuttui ja Ramzan Kadyrov pääsi yhdeksi kunniavieraaksi. Zelimhan Merdžo viittaa muuttuneeseen geopoliittiseen tilanteeseen ja ”erinomaiseen” sotilaskomentajaan sheikki Abu Musab al-Suriin (Абу Мус'аб Ас-Сури; Mustafa bin Abd al-Qadir Sitt Maryam Nasar), joka loi muuttunutta maailmaa varten jihadistien taktiikan. Norjalainen tohtori, kansainvälisen terrorismin tutkija, norjalaisen puolustustutkimusinstituution tutkimusprofessori Brynjar Lia on selvittänyt tämän al-Qaida strategin profiilia mainiosti vuonna 2006 Oslossa julkaistussa esityksessään ”The al-Qaida Strategist Abu Mus‘ab al-Suri: A Profile”.

Nasar on Syyriassa syntynyt mies, joka toimi Syyrian Muslimiveljeskunnan eturintamassa aseellisessa kapinassa. Hän osallistui 1982 Hamasin kansannousuun, muutti sitten Ranskaan ja Espanjaan. Hän taisteli eturintamassa Neuvostoliittoa vastaan Afganistanissa. Nasar tapasi Osama bin Laadenin Peshawarissa, jossa Nasar tuli tunnetuksi tällä nimellään Umar Abd al-Hakim. Miehellä on Espanjan kansalaisuus. Vuonna 1997 Nasar perusti islamilaisen media-yhtiön Lontoossa, josta hän lähti Aftanistaniin arafi-afgaanijoukojen valmentajana. Nasarin leiri oli osa Talibaneiden puolustusministeriötä. Nasar kehitti guerilla taisteluoppia (terroristien sissisotaa). Zelimhan Merdžo kutsuu Nasarin oppia ”kutsuksi maailmanlaajuiseen islamilaiseen vastarintaan”: ”Jihad on aloitettava heti sitouttamalla ja alkukoulutuksena ’kotona’, yksin tai hyvin pienissä ryhmissä luotettavien henkilöiden kanssa tavoitetta varten” (Hunafa-sivusto).

Zelimhan Merdžo kirjoittaa Hunafa-sivustolla 20. joulukuuta 2010 Nasarin vaatimuksen, jonka mukaan ”muslimeilla ei ole mitään oikeutta tuntea itsensä minkään yksittäisen maan kansalaiseksi, vaan hänen täytyy liittyä taisteluun Jumalan vihollisia vastaan missä ja milloin hän löytää ne!” Lopulta kirjoittaja päätyy "sheikki" ("arvonimi" on Hunafa-kirjoittajan kunnianosoitus!) Anwar al-Awlakiin (Анвар Аль-Авляки; ks. myös blogistani 22.11.2010), USA:n etsimään Jeminissä pakoilevaan Al-Qaida –opettajaan, jonka opetuspuheita Kavkaz Center julkaisee lukuisia!


Abu-t-Tanvir: Allahin sota alkaa kaikkialla maailmassa

Viime vuosien aikana tuhoutuneista Ingušian militanteista on ollut ulkomaisia palkkasotureita huikeat 90 %. Muukalaislegioonien rahoittajat toimivat rajojen ulkopuolella. Pelkästään Pariisissa on sanottu olevan 8000 Ingušian siirtolaista. Ingušian oppositiojohtaja Magomed Khazbiev on varottanut Eurooppaa siitä, että kovan kohtalon konnat ovat levinneet eri puolille Eurooppaa: Ranskaan, Alankomaihin ja muihin Euroopan maihin. Hän pisti merkille, että Ingušian hävittäjien sivustoille on ilmestynyt ”ystäväkirjeitä Euroopasta”. Khazbiev pyysi syyskuussa 2009 ”järkeä ns. pakolaisten kanssa”, jotka muistuttavat yhä uudestaan ”velvollisuudestaan auttaa kaikin tavoin jihadia”. Kirjeissä neuvotaan lähettää kuukausittain 10 euroa jihadin hyväksi! Myös Ingušian militantit itse käyttävät tätä propagandakampanjaa ja muistuttavat, että eurooppalaisesta sivistyksestä nauttivat veljet tulisi auttaa niitä, jotka haluavat riskeerata elämänsä. Piilotetun retoriikan avulla Abu-t-Tanvir kirjoitti, että Venäjällä luopiot tappavat, kiduttavat satoja tuhansia muslimeita, mutta samanaikaisesti uskottomat muslimit edistävät islamin tuhoutumista. Kyse olisi Abu-t-Tanvirin vihjeestä vastustaa Ingušian presidentin ohjeita kyläkunnissa tapahtuvaksi terrorismin torjunnaksi. Terroristijärjestön mukaan ”kuka tahansa, joka osallistuu näihin toimintoihin riippumatta sukupuolesta, iästä tai työpaikasta, toimitetaan sharia tuomioistuimeen ja heidän talonsta tuhotaan kaikin käytettävissä olevin keinoin”.


22 kesäkuuta 2010 ilmestyi hunafa-sivustolle opetuskirjoitus, jonka mukaan ”ei ole islamia ilman jihadia”, missä kirjoittaja Abu-t-Tanvir ”Kaukasialainen” (Абу-т-Танвир Кавказский) ymmärsi jihadin väkivaltaisena terroritekona. Kirjoittaja moittii ajatusta ”jonkinlaisesta islamilaisesta puolueesta, joka tukeutuisi laillisesti valtion valtarakenteisiin”. Kuitenkaan kunnon uskovainen ei kirjoittajan mukaan koskaan äänestä missään demokraattisissa vaaleissa. Niin kirjoittaja kutsuu demokraattisen maan ”kafir-maaksi”, minkä tähden muslimien lasten tulisi kasvattaa islamiin, suojautua pettäjien (kafir) käsitteistä ja näkemyksistä. Kirjoittaja moittii, että ”demokraattisessa Euroopassa näemme kovan taistelun viranomaisten kanssa islamin leviämisestä, kun periaatteessa länsimaisessa demokratiassa on kielletty hijab-päähine, moskeijoiden rakentamiset, islamia loukkaavia sarjakuvia julkaistaan lehdissä. Ei ole epäilystäkään siitä, että länsimaiden muslimit voivat saada itsehallinnon ’demokraattisista’ islamvastaisista voimista vain sitoutumalla vallankaappauksiin ja kumoamalla demokratia, joka estää heitä islamin hengessä taistelun. Missään ei Allahin lakia voi vahvistaa ilman sotaa. Tämä on Jumalan sunna maan päällä”. Venäjän Federaation oikeusministeriön sivusto paljastaa, että Venäjän liittovaltion luettelossa ääriaineistosta on 464. Abu-T-Tanvirin kirjoitus Sharia-lain hengestä. Ingušian tasavallassa Magaskon käräjäoikeus antoi asiasta tuomion 28.10.2008. Azerien jihadistinen media surkutteli aivan äskettäin 16. tammikuuta 2011, että mainittu Abu-T-Tanvir jäi ”uskottomien vangiksi”. Uutinen on muka ”järkyttänyt ja tehnyt surulliseksi monet muslimit”.

Hunafa-sivustolle läheinen on myös kuoleman sivusto "Ингушетия.ру", jonka omistaja on Magomed Evloev (Магомед Евлоев), juristimies. Hän oli toiminut jopa Ingušian syyttäjävirastossa. 12. elokuuta 2008 Moskovan kaupungin tuomioistuin vahvisti Kuntsevskiyn käräjäoikeuden päätöksen Ингушетия.ру –sivuston tuomasta tuomiosta, ääriliikkeiden aineistoa etnisten selkkausten lietsomiseksi. Hän kuoli 31. elokuuta 2008 onnettomasti poliisin lähellä päähän sattuneeseen laukaukseen. Sekä Hunafa-sivuston omistaja ja ylläpitäjä että Ингушетия.ру –sivuston omistajan kohtalot antavat odottaa, että myös muiden terroristisivustojen omistajat ja toimijat saavat pirullisen sisältönsä mukaiset tuomiot, kun aika on sopiva. Näitä sivustoja ei pidä kuitenkaan sekoittaa toisiinsa. Kavkaz Center poimii usein juttunsa aineistoa tältä Amerikasta Al-Qaida -palvelimelta leviävästä saastasta, sikäli kuin Wienin ja muiden aluiden uusnatsit eivät tuota tekstiä sivustolle.


Hunafa-sivusto rohkaisee tammikuussa 2011 terrori-iskun aattona pelottomuuteen jihadin puolesta


Tammikuussa 2011 on käyty hyvin rajua terrori-iskua ihanoivaa keskustelua hunafa-sivustolla. 22. tammikuuta 2011 sivustolla rohkaistaan terrori-iskuihin otsikolla ”Mikä on pelko?”. Kirjoittajan mukaan "Saatana hyödyntää ihmisen heikkoutta ja keskeyttää meidät Jumalan tieltä, joka veisi paratiisiin. Hän puhaltaa meihin pelkoa”. Kirjoittaja liittää ajatuksensa Koraaniin (Al Imran 175) ja kutsuu, että juuri ilmaisema tulkinta olisi hadith. Miksikö tuo opetus? Kirjoittaja ei käsittele lopulta sairaan tuskaa elämästä ja kuolemasta tai vanhempien pelkoa lastensa tähden, vaan jihadia, itsemurhaiskuja!

Domodedovan terrori-iskun aattona sivustolla moititaan tarinoita ”kansainvälisestä terrorismista ja lännen salaliitosta, joita eivät usko edes keskimääräiset venäläiset". Kertomuksen lopussa on tarina Venäjän yhtenäisyys –puolueen Nuoren kaartin edustavasta johtajasta Anna Chapmanista, jonka sivusto leimaa ”prostituoiduksi”. Sivuston mukaan mainittu henkilö on surullinen osoitus aviorikkojien isänmaallisesta ideologiasta. Ahmad -nimimerkki korostaa tuossa kertomuksessa, että valitettavasti ”demokraattisessa Venäjässä tavalliset prostituoidut saavat hyvän mahdollisuuden poliittiselle uralle”. Tšetšeenikommentaattoriksi itsenä esittävä henkilö ylistää jo seuraavana päivä 24.1.2011 kello 20:06, että ”Domodedovan siat” saivat nyt tietää tuomion. Torpedy kirjoittaa tuntia myöhemmin kello 21:33 kirjoittaa moitteen Venäjän kaikkia TV-kanavia vastaan, joissa Medvedev vuodattaa kyyneleitä ja ”ajattelee uskottomia, mutta ei Kaukasiaa. Ovatko he yhden kynttilänkään arvoisia?” Kirjoittaja muistuttaa, että isku on ”kosto meidän verestämme, tapettujen viattomien marttyyrien verestä”. Lopetus on hurja voiton kokemus: ”Onnittelen kaikkia veljiä näin valtaisasta voitosta”. Tiistaina kommentaattori ei säästä sanojansa moittiessaan Saksan sympatiaa Venäjää kohtaan: ”tämä vanha huora Merkel sanoi, että Domodedovon räjähdys oli raukkamainen teko”. Kommentaattori lupaa, että "sikojen tappaminen ja Jihad ovat tulossa".

Kun lukee terroristien sisäpiirissä syntyneitä tekstejä, silloin väistämättä järkyttyy ja vihastuu suomalaisten toimittajien kirjoittelua Moskovassa tapahtuneen terroriteon jälkeen. Ovatko nuo toimittajat aidosti typeryksiä, jotka eivät lue mitään työnsä hyväksi, vaan kirjoittavat jotain "ikään kuin aiheeseen liittyvää" oluen ja siiderin luomassa pienessä aivojen halvaustilassa ? Se olisi toimittajalta täysin vastuuntunnotonta! Toki ymmärrän sellaisen kirjoittelun myös epäkunnioittavaksi Venäjän kansaa ja sen valtiojohtoa kohtaan. Erityisesti tuo moukkamainen kirjoittelu, jota olen tänään löytänyt sekä Helsingin Sanomista että Turun Sanomista, on vaarallista eurooppalaisen yhteiskunnan turvallisuudelle. Kyse on omasta kansakunnastamme yhtä hyvin. Pikkukylän pappikin lukee illan iloksi asianomaisten terroristitahojen omia perusteluita ja muodostaa näkemykset sitä kautta. Ne tahot eivät tahdo demokratiaa!!!


Tässä kuvassa on Kavkaz Centerin silloinen yläpalkki manipuloitu helvetin tulien avulla, jotka puuttuivat jostakin syystä alkuperäisestä kuvasta, lähde: Yamartnah- - - -

No comments in my blog, but you can find my phone number GSM +358 44 322 2661 or my email juhamolari-ÄT-gmail.com (см. -ÄT- = @). You can discuss with me in Facebook

Юха Молaри: Домашняя страница – Juha Molari: Homepage http://personal.inet.fi/business/molari/

Юха Молари: Пресс-Портрет (YANDEX)

СМИ и Юха Молaри (коллекция)