perjantai 21. tammikuuta 2011

Kiitos Abdullah Tammi konsultaatiosta!

Kavkaz Centerin ja Finrosforumin aktivistien ”uusimmat” kantelut muuttivat taas ikävään suuntaan terveellistä vapaatani. Olin käynyt poikani kanssa monet illat hiihtämässä. ”Pitkät” hiihtolenkit veivät melkein koko illan. Se oli terveellistä elämää. Nyt piti taas istua tietokoneen ääreen – ja tutkia tuota törkypesää – Kavkaz Center ja sen verkostot. Ennätin jo eilen päivällä kirjoittaa Pariisiin Tatjana Massille, joka kysyi kuulumisia, että en jatka taistelua Kavkaz Centerin kanssa. Samat sanat sanoin sähköpostissa Mikael Storsjölle eilen päivällä, kun hän kysyi papin kuulumisia ystävällisen kristityn lähimmäisen ja ihmisoikeusaktivistin tavoin. Mutta sitten sain nämä kantelut iltamyöhään, joten jatkan kaikesta huolimatta - ja tehokkaasti!

Tatjana Mass on pariisilainen toimittaja, joka oli tehnyt aiemmin lehtijutun minusta ja minä tein hänestä huhtikuussa 2010. Mikael Storsjön johtaman Pro Caucasus -yhdistykse omistama Kavkaz Center kirjoitti Tatjana Massia vastaan kaksi törkyjuttua Moskovan metroaseman jälkeen. Kerroin Tatjanalle tuolloin suomalaisista merkillisistä kytkennöistä Kaukasian separatisteihin ja terroristeihin, minkä jälkeen hän kommentoi asiaa blogissaan. Sen jälkeen palkittu toimittaja joutui terrorismia avoimesti tukevan "mediamme" (Kavkaz Center) hyökkäysten kohteeksi, yksin ja yhdessä minun kanssani. Ihmeellisellä tavalla ikään kuin sattumalta ympyrä käy yhteen juuri nyt, kun mietin keskustelun päättymistä: halusin aikaa paneutuakseni yhä lisää nanoteknologian bisnekseen Venäjällä.

Onneksi minulla on tämä kokeneempi ystävä Abdullah Tammi, joka antoi erinomaista konsultaatiota terroristiverkoston toimintaa vastaan tehtävistä uusista toimintamahdollisuuksista ja tiedostojen keräämisestä. Lisäksi ymmärsin paremmin omaa toimintastrategiaani tässä merkillisessä tilanteessa, jossa vastattavana on jo 15., 16., ja 17. kantelu!

Julkaisen nyt sellaista aineistoa Kavkaz Centerin sivustolta, josta itse kukin voi tehdä päätelmiä Kavkaz Centerin terrorismia tukevaksi sivustoksi. Lisäksi vastineessa käsittelen seikkaperäisemmin Suomessa olevien pakolaisten moni-ilmeistä roolia ja vastaavaa keskustelua mm. Oslossa, jossa Finrosforumin partnerijärjestö Helsinki-ryhmä on ryhtynyt vainoamaan erästä yliopistomiestä, joka teki rakentavia ehdotuksia maahantulijoiden tarkistamiseksi.

Paljastan myös poliisimme toiminnasta ja ”tutkimuksista” sellaisia asioita, joita poliisi ei välttämättä tiennyt minun tietävän, mitä tulee myös Kaukasiasta tulleiden ihmisten seurantaan. Olen näet turhautunut poliisimme toimintakyvyttömyyteemme poliittisten sidonnaisuuksien vuoksi. Siksi en koe mitään sääliä poliisimme toimintaa kohtaan. En tarkoita, että hyökkäisin lähtökohtaisesti Kavkaz Centerin olemassaoloa vastaan, sillä ymmärrän poliisilla olevan omat taktiset ja poliittiset tarkoitusperänsä asian nykyisessä ”voimattomuudessa”. Ensisijaisesti olen tyytymätön poliisin kyvyttömyyteen tukea maineeni puhdistamista Kavkaz Centerin sivulla. Englanninkielisiä parjausjuttuja on tällä hetkellä noin 50 minua vastaan, venäjänkielisiä vähän enemmän Kavkaz Centerin sivulla.

Kun olin hetken mietteissä, mitä vastata, niin laajan elämän kokemuksensa ja yhteiskunnallisen ymmärryksensä ansiosta Abdullah Tammi opasti pienen kylän tavallista hiljaista pappia uusiin rohkeisiin oivalluksiin! Jo terrorismiin liittyvien ongelmien tiedostaminen tapahtui merkittävästi Tammen hyvässä ohjauksessa, vähitellen hän syvensi ymmärrystäni. Kiitollisuuteni on suuri, kun hän muistaa minua myös nyt, kun kantelijat ovat hyökänneet vastaan. Nyt on oikea aika pistää pöytään kovaa aineistoa pienten alkupalojen jälkeen. Miksi ihmeessä hienostella enää tässä vaiheessa? Sain myös mielenkiintoista tiedostoa paljastettavaksi. Suunnitellun 100 sivun vastineen sijasta vastine kanteluihin näyttää kasvavan noin 200–300 sivuun tiivistä tekstiä lähdeviitteineen. Totta kai tämä vastine julkaistaan kaikille Internetissä luettavaksi. Otaksuttavasti vastine on julkaisuvalmis jo tulevan viikon alkupäivinä.

Näin muslimi ja kristitty voivat yhdessä toimia Jumalaa kunnioittaen, paholaisen juonia vastaan, terrorismiin liittyvää kaikenlaista kieroilua vastaan! Olemme jo nähneet aiemmin, että tuomiokirkon rappusilla tapahtunut rukous tuotti monia siunauksia taistelussa Kavkaz Centerin pirua vastaan. Uusin rukouksemme on väkevä ja täynnä toivoa! Kiitos suuren Jumalan!Ps.
Muistan kiitollisuudella, miten huhtikuussa 2010 Robert Schlegel (Роберт Шлегель), Venäjän yhtenäisyyden puolueen edustaja, duuman tiedotuspolitiikan, tietotekniikan ja viestinnän valiokuntien jäsen, duuman varapuheenjohtaja, arvioi ankarasti Doku Umarovin lausuntoja suosivia medioita. Hänen mukaansa 4 artiklan mukainen rajoitus tulisi ottaa entistä tehokkaammin käyttöön tiedostusvälineissä Venäjällä: nämä eivät saisi levittää terroristitekoihin syyllistynyttä tai syytettävää ihannoivaa materiaalia. Itse asiassa Suomessahan on RL 34a: 4 §, joka edellyttäisi myös tuollaista vastuullisuutta. Tulen näyttämään tämä seikan toteen myös vastineessa tuomiokapitulille.- - - -

No comments in my blog, but you can find my phone number GSM +358 44 322 2661 or my email juhamolari-ÄT-gmail.com (см. -ÄT- = @). You can discuss with me in Facebook

Юха Молaри: Домашняя страница – Juha Molari: Homepage http://personal.inet.fi/business/molari/

Юха Молари: Пресс-Портрет (YANDEX)

СМИ и Юха Молaри (коллекция)