lauantai 26. helmikuuta 2011

Juha Molari kertoo cybersodan uhrina

Suomen antifasistinen komitea ja myös minä (Juha Molari) olemme joutuneet Virosta, tietyistä ”ultranationalisteista” ja Natosta käsin cybersodan hyökkäyksen kohteiksi.

Reilun 2 vuoden aikana hyökkäys on ollut hyvin rajua, jotta meidät saataisiin hiljaiseksi. Ensimmäisen kantelun sain toki jo 1990-luvun alussa, kun Tarja Halosen kaveri Ari Saukkonen kanteli minua vastaan Helsingin hiippakunnan tuomiokapituliin. Nämä 17 kantelua viimeisten 2 vuoden aikana on ollut kuitenkin omana erikoisuutena osoitus tiettyjen tahojen aggressiivisesta hyökkäyksestä demokraattisia oikeuksia ja ilmaisuvapautta vastaan.

Kaksi vuotta sitten hyökkäyksen suoritti voimassaolevien raja- ja rauhansopimusten muuttamiseen, historian väärentämiseen ja Venäjä-suhteiden vahingoittamiseen paneutunut Pro Karelia –järjestö, hyvin pitkälle Virosta käsin. Sittemmin hyökkäyksen ovat tehneet Finrosforumin ja Kavkaz Centerin ”toimittajat”.

Tämä hyökkäys osoittaa myös Heidi Hautalan uskottavuuden Euroopan parlamentin ihmisoikeusalivaliokunnan puheenjohtajana kyseenalaiseksi. On syytä epäillä, että Hautala olisi ”Naton piika” informaatiohyökkäyksessä Suomen antifasisteja, ilmaisuvapautta ja Venäjää vastaan. Muistettakoon, että vasta äskettäin Virossa kokoontui Viron presidentin ja hallituksen kutsumana Nato-henkinen cybersodan seminaari, jossa suureksi uhkaksi nimettiin sananmukaisesti Suomen antifasistinen komitea! Heidi Hautalan ja Mikael Storsjön lähtölaskennat ovat jo alkaneet.

Ks. lisää videosta.





- - - -

No comments in my blog, but you can find my phone number GSM +358 44 322 2661 or my email juhamolari-ÄT-gmail.com (см. -ÄT- = @). You can discuss with me in Facebook

Юха Молaри: Домашняя страница – Juha Molari: Homepage http://personal.inet.fi/business/molari/

Юха Молари: Пресс-Портрет (YANDEX)

СМИ и Юха Молaри (коллекция)