perjantai 25. helmikuuta 2011

Kavkaz Center kertoo ihmisoikeusaktivisti Mikael Storsjön oikeudesta ja Heidi Hautalan tuesta

Tänään ilmestyi jo 74. Kavkaz Centerin juttu, jossa törkeästi kirjoitetaan minua vastaan. Nyt aiheena on Kavkaz Centerin omien sanojen mukaan ”kuuluisan suomalaisen ihmisoikeusaktivistin, yrittäjä Mikael Storsjön (Микаэл Стурше) ja Turkin kansalaisen Denis Berkat (entinen Adbulhamid Mechiev; Дени Беркат – ранее: Абдулхамид Мечиев). oikeudenkäynnin valmistava istunto, koska heitä syytetään lauttoman maahantulon järjestämisestä 20 tšetšeenipakolaiselle. Kokonaismäärä on ollut suurempi, mutta oikeudessa esitetään näyttö näistä tapauksista.

Kuva: Kavkaz Centerin 25.2.2011 kello 00:31 julkaistun jutun ”Начался суд над М. Стурше за то, что он по гуманитарным причинам помог чеченцам” alkuosaa, terroristisivusto on imuroinut kuvan juttuaan varten Juha Molarin blogista.Kavkaz Center kertoo, että Storsjö ja Berkat eivät saaneet aineellista hyötyä eivätkä liity mihinkään rikollisjärjestöön, koska Amnesty International ei ole rikollisjärjestö. Myöskään Storsjö ei ole saanut mainoksellista hyötyä, vaan pikemmin tappouhkauksia. Kavkaz Center kertoo, että oikeutta käytiin ruotsiksi, koska Mikael Storsjö on ruotsinkielinen Suomen kansalainen. Syyttäjä vaatii vankilaa. Kavkaz Center kertoo, että Mikael Storsjö pyysi kutsua tuomioistuimeen 15. huhtikuuta suuri joukko todistajia, kuten Heidi Hautalan.

Tämän jälkeen Kavkaz Centerin uutisoinnissa tapahtuu kummallinen patologinen fiksaatio, kun teksti alkaakin kertoa Juha Molarista: ”Outoa, että tuomioistuimen menettelyyn osallistui skandaalimaisesti tunnettu putinistinen ’paavi” Molari, joka avoimesti kuvasi prosessiin osallistuneita videolla ja kameralla. Eilen sama pappi pysäytti tšetšeenipakolaisten mielenosoituksen Venäjän suurlähetystön edessä Helsingissä Suomessa. ’Paavi’ Molari antoi kuulua Venäjän hymnin valtavalla äänellä, villisti huusi, että hän rakastaa Putinia ja ajeli autolla ympärinsä, huutaen epäselviä sanoja. - - -Sillä välin ihmisoikeusaktivisti Mikael Storsjö oli tyytyväinen oikeudenkäynnin ensimmäiseen kierrokseen. Ihmisoikeusaktivistin mukaan tuli ehdottoman selväksi, että tämä antaa toivoa hyvästä lopusta. - - - Storsjö uskoo oikeudenkäyntinsä johtavan parlamentissa uudistuvaan lainsäädäntöön, Lex Storsjöhön. KGB-FSB –agenttien Bäckmanin ja Molarin mukaan Storsjö on Kavkaz Centerin päätoimittaja ja tukee USA:ssa Coloradon vuoristossa toimivaa tšetšeeniterroristien johtajaa Doku Umarovia, Storsjö kerää rahaa Tšetšenian separatisteille ja auttaa heitä kaikin mahdollisin tavoin. - - - Samaan aikaan oikeudenkäynnin kanssa 24 helmikuuta putinistipaavi Molari sai viestin matkapuhelimeensa poliisilta tulla kuultavaksi rikoksesta epäiltynä ilkeämielisestä parjauksesta Heidi Hautalaa vastaan. Seuranta-alue, Kavkaz Center” (Kavkaz Center 25.2.2011 kello 00:31).

Lausuttakoon lopuksi varmuudeksi, että Kavkaz Centerin "tapahtumakuvaus" käytöksestäni ja toimistani ei ole lainkaan tosi, kuten eivät ole yleensä muutkaan sen välittämät uutiset.

Tässä kuvassa on Kavkaz Centerin silloinen yläpalkki manipuloitu helvetin tulien avulla, jotka puuttuivat jostakin syystä alkuperäisestä kuvasta, lähde: Yamartnah- - - -

No comments in my blog, but you can find my phone number GSM +358 44 322 2661 or my email juhamolari-ÄT-gmail.com (см. -ÄT- = @). You can discuss with me in Facebook

Юха Молaри: Домашняя страница – Juha Molari: Homepage http://personal.inet.fi/business/molari/

Юха Молари: Пресс-Портрет (YANDEX)

СМИ и Юха Молaри (коллекция)