lauantai 26. helmikuuta 2011

Kavkaz Center uhkailee suomalaista kirkkoherraa maahantulokiellolla Viroon

Kavkaz Center osoittaa jälleen halpamaisen moraalittomuuteensa, jota on ollut myös terroristitekojen suoranainen mainostaminen. Nyt Kavkaz Center uhkailee kirkkoherra Juha Molaria maahantulokiellolla Viroon (KC:n parjausjuttu on järjestyksessään jo 75.)!

Kuva: Kavkaz Centerin uhkaileva juttu perjantai-iltana 25.2.2011 (epävirallinen suomennos venäjän kielestä on JM:n tekemä)

Myöhään perjantai-iltana Kavkaz Center kirjoitti Viron ja Naton käymästä ”cyber-puolustuksesta” Venäjän käymää ”informaatiosotaa” vastaan. Kiistaton tosiasia paljastuu: Tallinnassa on Naton erityinen suuri laitos cybersodan käyntiä varten. Virossa oli korkean tason seminaari, jossa hiottiin taktiikkaa ja strategiaa cybersodassa ”Venäjä-ystäviä” vastaan. Tilanne on ilmeinen ja avoin: Viron ja Naton cybersota kohdistuu suomalaisia ihmisoikeusaktivisteja, Suomen antifasistista komiteaa vastaan. Tästä on yksimielinen sekä terroristien mainoskanava Kavkaz Center myöhään eilen illalla että Virossa kokoontunut Naton ja sen satelliittivaltioiden cybersodan seminaari helmikuun puolessavälissä 2011.

Kavkaz Centerin juttu kääntyy lopussa entistä halpamaisemmaksi, kun Kavkaz Center ennakoi, että kirkkoherra Juha Molarilla olisi muka maahantulokielto Viroon, mutta Molari ei itse tietäisi sitä. Todellisuudessa Viro palvelee ihmisiä varsin erinomaisesti tuossa asiassa ja Viron sisäministeriön sivulta voi itse kukin tarkistaa maahantulokieltonsa tai –oikeutuksensa.

Kuva: Kuvankaappaus 26.2.2011 Viron sisäministeriön tietokannasta, josta ilmenee, ettei ole maahantulokieltoa

Kuten näkyy alla olevasta kuvasta, niin minulla ei ole mitään maahantulokieltoa Viroon. Sellaiseen ei ole mitään syytäkään, koska Virossa asiantuntijat ymmärtävät että poliittinen mahdollinen erimielisyys ei ole riittävä syy maahantulokiellolle. Viron uskottavuus kärsisi kovasti, jos jokaisen poliittisesti "jännitteisesti" ajattelevan ihmisen kohtalona oli maahantulokielto. Virossa ymmärretään tuo ongelma hyvin eikä sen vuoksi ole ryhdytty harkitsemattomiin ylilyönteihin, vaikka tiedettävästi minuakin vastaan ovat tietyt suomalaiset kiihkoilijat olleet yhteydessä Viron sisäministeriöön asiaa edistäen. Viron ministeriöt toimivat kuitenkin vakaammalla perustalla - ja myös yhteistyössä SUPO:n kanssa tuollaisissa asioissa.

En ole kiistänyt Viron valtion enkä sen instituutioiden olemassaoloa, vaikka olen ollut tyytymätön siihen syrjintään, jonka kohteeksi useat venäläiset joutuvat Virossa. En ole toivonut Stalinia takaisin! Arvostelen toki tätä vainoharhaista ”Venäjä-ystäviä” vastaan rakennettavaa ”cyber-puolustusta”, johon Viro on presidentistään alkaen valitettavasti antautunut. Siinä Viro menettää pikemmin mahdollisuuksia kuin hyötyisi mitään. Juuri tuoreiden uutisten mukaan Viron ja Venäjän päättäjät ovat itse asiassa sopineet hyvistä talousprojekteista. Viron ja Venäjän taloussuhteiden kehittyminen saattaa olla uhka tietyille suomalaistahoille, jotka saavat nyt hyötyä Viron epäonnistuneesta Venäjä-politiikasta.

Koska en kuulu kuitenkaan mihinkään Viroa uhkaavaan organisaatioon, en kuulu tiettävästi mihinkään muuhun organisaatioon jäsenenä kuin evankelisluterilaiseen kirkkoon ja Suomi-Kaukasia -ystävyyssseuraan, niin maahantulokiellolle ei luonnollisesti ole perusteita. Virossa tiedetään, että tarvittaessa epäselvyyksien ilmaantuessa vastaan hyvin mielellään jopa kasvotusten. Tämän viestin olen myös lähettänyt sekä Viron suurlähetystöön että Kapoon ja sisäministeriöön, joissa selvästikin tiedetään, että en missään tilanteessa hyväksyisi mitään anarkistista laittomuutta tai tottelemattomuutta enkä väkivaltaisuutta virolaisia enkä Viron valtiota vastaan.

Sitä vastoin Viron Kapo ja sisäministeriö lienevät enemmän huolissaan siitä, että Kavkaz Center mainostaa avoimesti Al-Qaidan pelättävien koraaniopettajien, kuten Anwar Al-Awlaqin, avoimia kehotuksia tappaa amerikkalaiset, Naton jäsenvaltioiden ihmiset sekä tuhota koko länsimainen demokratia. Virossa on myös huolestuttu rahoitusverkostoista, jotka liittyvät Kavkaz Centerin fanien toimintaan. Virossa ei hyväksytä Al-Qaida –henkistä wahhabilaista jihadismia ja terroritekojen mainostamista.

Maahantulokiellot ovat pikemmin odotettavissa Kavkaz Centerin omalle väelle, sikäli kuin Kapo saa selvitettyä luotettavasti, ketkä kuuluvat Kavkaz Centerin omistajien, administraattoreiden ja toimittajien joukkoon.

Tässä kuvassa on Kavkaz Centerin silloinen yläpalkki manipuloitu helvetin tulien avulla, jotka puuttuivat jostakin syystä alkuperäisestä kuvasta, lähde: Yamartnah- - - -

No comments in my blog, but you can find my phone number GSM +358 44 322 2661 or my email juhamolari-ÄT-gmail.com (см. -ÄT- = @). You can discuss with me in Facebook

Юха Молaри: Домашняя страница – Juha Molari: Homepage http://personal.inet.fi/business/molari/

Юха Молари: Пресс-Портрет (YANDEX)

СМИ и Юха Молaри (коллекция)