keskiviikko 23. helmikuuta 2011

Kavkaz Center epäonnistui täydellisesti mielenosoituksessaan Helsingissä 23.2.2011 Isänmaan puolustajien päivänä

С Днём защитника Отечества!

Kaikensortin terrorismin mainostamiseen vihkiytynyt websivusto Kavkaz Center epäonnistui täydellisesti ilmoittamassaan mielenosoituksessa Helsingissä Venäjän suurlähetystön edustalla. Päivä oli Venäjällä suuresti arvostamana Isänmaan puolustajien päivä.

Kukaan mielenosoittaja ei saapunut ilmoitettuna aikana. Poliisiauto seisoi ilmoituksen mukaisesta ajankohdasta kello 13 alkaen suurlähetystön edustalla tarkkailemassa mielenosoitusta, jonne Kavkaz Center ei onnistunut kutsua ketään Venäjää vastustavaa henkilöä.

Kukaan ei saapunut paikalle edes vielä kello 13:45.

Kaikki näytti kuivuvan kasaan. Suomessa ei sittenkään löydy edes Venäjältä saapuneiden pakolaisten avulla tahtoa mielenosoituksiin Venäjää vastaan. Mielenosoitukselle ei ole todellakaan mitään syytä.

Lopulta muutama hassu mielenosoittaja saapui paikalle tunnin verran suunnitelmien jälkeen. He jaksoivat valokuvata itseänsä noin varttitunnin verran. Kuvattavaa ei ollut paljon, koska mielenosoittajia oli vain 7. Mielenosoittajat tunsivat minut ja olisivat tahtoneet mukaan kuviin ilmeiseksi vahvistukseksi, sillä olisihan seisoskeluni lisännyt mielenosoituksen osallistujien määrää liki 20 % (pyöristys on hiukan ylöspäin, koska muutamat mielenosoittajat olivat hyvin pieniä ihmisiä, jopa pienempiä kuin minä, mutta en mitenkään halveksi pieniä ihmisiä). En mennyt kuvaan, sillä en halunnut olla liian lähellä terroristien ystäviä. Kavkaz Centerin ystävät ovat terroristien ystäviä. Suurlähetystössä olisi saattanut syntyä väärä tulkinta, että ikään kuin kuuluisin tuohon protestoivaan joukkoon. Tuskin he olisivat minua tunnistaneet, sillä olen kuitenkin hiljainen pieni suomalaismies. Varmuudeksi laitoin kuitenkin rintapieleeni Venäjän voitonpäivän ja valtion lipun mukaiset nauhat, jotta mahdollisissa valokuvissa ei syntyisi väärä käsitys näkemyksistäni. Kun ajoin autolla huomasin iloisen venäläisen diplomaattimiehen, kun hän näki autoni peilissä samaiset voitonpäivän ja Venäjän lipun mukaiset komeat nauhat. Poistuessani suomalaisen poliisiauton apukuski otti kuitenkin autostani valokuvan.


Mielenosoituksen vetäjänä puuhasi Kavkaz Centerin ilmoituksen mukaan Suomi-Tshetshenia-seura, joka julkisesti myös omalla sivustollaan – ja jopa pääsivullaan - mainostaa terroristijohtajan Movladi Udugovin perustamaa terroristien viestintäverkostoa Kavkaz Center.

Suomi-Tshetshenia-seuran puolesta toimintaa veti ilmeisen selvästi Bulevardi 2:ssa työtänsä tekevä Kavkaz Centerin administraattori ”Adam Tumsoev”, joka esiintyy mainitulla valheellisella nimellä Suomessa sen jälkeen, kun saapui Mikael Storsjön järjestämässä laittomassa maahantulossa Suomeen väärennetyllä passilla. Adam Tumsoev ei halunnut kertoa mielenosoituksessaan oikeaa nimeänsä, vaikka se on toki hyvin tunnettavissa.

Mielenosoittajat olivat pääosin samoja tyyppejä, jotka järjestivät syksyllä 2010 luvattoman mielenosoituksen Juha Molari ja Abdullah Tammea vastaan Bulevardilla ja seurasivat tämän jälkeen heitä herkeämättä. Silloin itse Mikael Storsjö uskalsi paikalle, mutta nyt Storsjö pelkäsi pakkasta eikä saapunut paikalle. Viisumipelkoa hänellä ei ole enää Venäjälle, joten tuo syy tuskin rajoitti hänen saapumistaan Venäjän suurlähetystön edustalle. Tšetšeenimies kertoi kysyttäessä, että ”ihmiset pelkäävät pakkasta”. Tämä on ihan hyvin ymmärrettävissä Kavkaz Centerin ystäviltä, että he pelkäävät pakkasta, sillä Isänmaan puolustajien päivä on puolivirallisesti ”todellisten miesten päivä”. Venäjän vastustajissa ei ole todellisia miehiä, vaan he kyyhöttävät sisällä ja pelkäävät pikkupakkasta. Itse vastasin kylläkin tuolle tšetšeenimiehelle todennäköisemmän selityksen: ”Väkeä on vähän, koska kaikki rakastavat Venäjää, - ja erityisesti tänä päivänä kaikki kunnioittavat Venäjää! Tänään on juhlapäivä”

Tein kuvauskierron mielenosoittajien parissa, kun jo tilaisuuden musiikki oli onnekkaasti muuttunut juhlapäivän armon mukaiseksi ylistykseksi ВДВ:n toiminnalle - kyse on puhelimeni soittoäänestä, sillä puhelimeni soi hämmästyttävästi juuri sillä hetkellä, kun menin heidän luokseen. Niin Kavkaz Centerin mielenosoittajat kuuntelivat tätä ihanaa musiikkia, joka sopii Venäjän Isänmaanpuolustajien juhlapäivän kunniaksi.Lopulta mielenosoittajat varttitunnin epätoivoisen paleltumisen jälkeen hiipivät pois: niin voimme muistaa myös Doku Umarovin piileskelevän rotan tavoin jossakin luolassa. Poislähtöä säesti upea Venäjän kansallishymni, kuten videoaineisto autenttisesti todistaa, mutta siinä vaiheessa he tulivat jo autoni luo pois mielenosoituspaikalta.


Jälleen kerran Kavkaz Centeri saatanallinen voima hiipui aivan olemattomiin, lopulta laimeni kokonaan. Tuo sarvipäinen piru ei kestä enää edes pikkupakkasta, vaan vapisee ja värisee kauhuissaan loppunsa tähden.
- - - -

No comments in my blog, but you can find my phone number GSM +358 44 322 2661 or my email juhamolari-ÄT-gmail.com (см. -ÄT- = @). You can discuss with me in Facebook

Юха Молaри: Домашняя страница – Juha Molari: Homepage http://personal.inet.fi/business/molari/

Юха Молари: Пресс-Портрет (YANDEX)

СМИ и Юха Молaри (коллекция)