tiistai 22. helmikuuta 2011

Kavkaz Centerin twitterin kaksi hullua aktivistia

Kavkaz Centerin eräs aktivisti, mahdollisesti toimituksellisesti terroristisivustoa avustava henkilö on Ukrainan ”patriootti” Oleg Leusenko, joka äskettäin myös vieraili Kavkaz Centerin twitterissä, yhteisö- ja mikroblogipalvelu, jonka käyttäjät pystyvät lähettämään ja lukemaan toistensa päivityksiä Internetissä.

Kavkaz Centerissä twitterin toinen aktivisti on raakalaismies ”maistinec”.

Ukrainalainen Oleg Leusenko tahtoisi paloitella Venäjän

Kuva: Oleg Leusenko Kavkaz Centerin twitterissä


Oleg Leusenko (Олег Леусенко) kirjoitti blogissaan jälleen kerran 20.2.2011 kello 13:21 artikkelin, joka oli liki kopio Kavkaz Centerin (КавказЦентра) julkaisemasta kirjeestä, jonka ”Kaukasian emiirikunta” –niminen terroristijärjestö oli esittänyt ihanne-Uralista. Doku Umarov oli avoimen kirjeen auktoriteetti. Hän muistuttaa, että väkivaltaisen jihadin tuominen Uralin alueelle olisi välttämätöntä: ”Kaikki järkevät ihmiset ymmärtävät, että jihadin tuominen Uralille olisi viimeinen murskaava isku venäläisten selkärangalle. - - - Me kaikki ymmärrämme, että jihad-taistelijoiden aktiivisuus Uralilla johtaa välittömästi Venäjän koko talousjärjestelmän peruuttamattomaan kriisiin ja saatanallisen maan poliittiseen täydelliseen romahtamiseen”.

Doku Umarov antaa kiireellisen määräyksen uusista toimintaohjeista tavoitteen saavuttamiseksi. Ensiksi Kaukasian alueen jihad-taistelijoiden tuli harjoittaa tiedustelutoimintaa Etelä-Uralin alueella sabotaasien järjestämiseksi. Toiseksi Uralin vuorille näiden terroristien olisi järjestettävä leirejä. Kolmanneksi sotilasoperaatiot olisi pistettävä täytäntöön Kaukasian jihad-taistelijoiden ja Uralin alueen terroristien sotilaallisstrategisena vuorovaikutuksena.

Oleg Leusenko julkaisi tämän kirjeen sellaisenaan ilman mitään paheksuntaa tai analyysiä. Kavkaz Center oli julkaissut asiaa koskevan kirjeen 1. helmikuuta 2011.

Kuva: Oleg Leusenkon blogin etusivu

Oleg Leusenko kirjoittaa bloginsa johdannoksi paljastavat sanat ”Tämä blogi on patologis-anatominen epikriisi Moskovan valtakunnan tuskasta, kuningas Augean kattoon saakka lannan täyttämien tallien puhdistuksesta, verisen imperiumin valheista, Moskovan ortodoksisen kirkon satanismista, kommunismin vitsauksista ja 'mankurtismista'” (Манку́рт) – ala-arvoisesta välinpitämättömyydestä omaa kansallista kulttuuria kohtaan.

24.7.2010 Oleg Leusenko lähetti avoimen kirjeen Moskovan patriarkalle ja moittii Moskovan patriarkaattia yhteistyön puutteesta Ukrainan ortodoksisen kirkon kanssa, mutta viesti tuskin on uskottava sen jälkeen, kun Leusenko on toisaalla kutsunut Moskovan kirkkoa ”satanistiksi”. Leusenko jatkaa patriarkalle lähettämäänsä kirjettä puhutellen ”Moskovan sivettömyydestä”, ”Sodoman synnin tunkeutumisesta Venäjälle”, luostarien ”perversioiden määrästä” viitaten kuitenkin joihinkin poliittisiin kysymyksiin 1600-luvulta. Lopulta hän lausuu patriarkan olevan ”antikristus-Pietarin puolella” [tarkoittaa Pietari Suurta]. Toimittajan mukaan Moskovan patriarkan alainen ortodoksinen kirkko ei olisi ”Jumalan palvelua, vaan Kremlin ja imperiumin palvelua”.

19. joulukuuta 2010 Leusenko kirjoitti näkemyksensä, jonka mukaan ”Kremlin valtakunnan on pakko vapautta Kaukasia” (Кремлевский Рейх обязан отпустить Кавказ), jossa hän kommentoi venäläisen patriootin luomaa tekstiä. Leusenko kutsuu Boris Jeltsiniä ”Venäjän tsaariksi”, joka päätti säilyttää Venäjän läsnäolon Pohjois-Kaukasiassa. Hänen mukaansa terrorismi, radikalismi ja ääriliikkeet olisivat tulleet vain ulkomaisen (venäläisen) etnisen ryhmän ylivallan seurauksena. Loppuun hän esittää vetoomuksen "Kaukasian erottamiseksi Venäjästä. Heidän olisi annettava elää omalla tavallaan: saavat pilkkoa varkaiden kädet, kivittää uskottoman vaimot, leikata toistensa päät, mutta tekevät sen omien rajojensa sisällä. Olemme erilaisia. On aika kieltää Putinin haiseva imperialistinen isänmaallisuus”. Lopussa on Kaukasian emiirikunnan logo, joka tunnetaan Kavkaz Centerin videoaineistosta.

Kuva: Kavkaz Centerin aktivisti Oleg Leusenko viihtyy kristallikruunujen loisteessa

Oleg Leusenko on saanut nauttia vaikutusvallasta. Hän ei ole kurjan Kaukasian köyhälistön edustaja, vaan Ukrainan etuoikeutettua piiriä. Hän on Ukrainan toimittajien kansallisen unionin jäsen (Член Национального Союза Журналистов Украины). Hän työskenteli Ukrainan liberaalipuolueen poliittisessa sanomalehdessä vuosina 1996-1997, ja jopa Ukrainan ex-pääministerin Pavlo Lazarenkon neuvonantajana ja avustajana sekä PR-kampanjan johtajana. Sitä hän ei muista kertoa, että Lazarenko tuomittiin elokuussa 2006 vankilaan Yhdysvalloissa rahanpesusta, petoksista ja kiristyksestä. Laserenko oli juuri mainittujen vuosien 1996-1997 aikana varastanut virallisen laskelman mukaan noin 200 miljoonaa dollaria Ukrainan hallitukselta. Lazarenko yritti paeta Panaman passin avulla, minkä jälkeen vetosi koskemattomuuteensa, mutta tämäkään ei auttanut. Hän pyysi Yhdysvalloissa poliittista turvapaikkaa, mutta hänet siirrettiin San Franciscossa vankilaan. Myös Yevhen Shcherbanin ja Vadym Hetmanin murhiin ex-pääministeri liitettiin. Siinä on siis Kavkaz Centerin toimittaja-aktivistin edellisten PR-kampanjoiden huippusaavutukset - on ollut ennen ja nyt taas tosi huonossa seurassa!

Vuonna 2006 Leusenko oli mukana «К.У.Ч.М.А.» -ryhmittymässä, jossa nimi tulee komeasti Ukrainan perustuslaillisuudesta, kunniasta, rauhasta ja antifasismista (Конституція-Україна-Честь-Мир-Антифашизм), mutta nimensä käytöstä ei Ukrainan ex-presidentti Леонид Кучма pitänyt. Lisäksi hän on kirjoittanut moniin enemmän tai vähemmän tunnettuihin sanomalehtiin, sanojensa mukaan jopa "Komsomolskaja Pravdaan",. Hän on jopa Ukrainan edustaja Kansainvälisessä komiteassa ihmisoikeuksien suojaamiseksi, mutta hän ei kerro tarkemmin, mikä on mainittu Kansainvälinen komitea. Hän kertoo harrastuksekseen ”Suuret ukranialaiset” ("Великі Українці"). Olet on syntynyt 29. kesäkuuta 1969 Ukrainan Kievissä. Mies esiintyy toimittajana ja ”poliittisena analyytikkona”, joka on ”patrioottinen ukrainalainen ja solidaarinen muiden kansojen kansallismielisiä kohtaan(Патриот УКРАИНЫ, солидарен с националистами других народов). Hän ei näe toimintaansa natsismina, vaan ilmoittaa jopa vihaavansa natsismia niin kuin myös kommunismia, mutta erityisesti hän vihaa ”isovenäläistä sovinismia”, jonka hän määrittelee ”venäläishenkisyydeksi” (русизм). Toimittaja Leusenko kuuluu organisaatioon ”Ukrainan patriootit”(„Патріот України”).

Mies sanoo kirjoittavansa patrioottisesti erityisesti ”Moskovan Kremlin pahuuden akselin verisistä rikoksista” (пишу о кровавых преступлениях Оси зла, прежде всего о московском Кремле). Erityisen selvästi Leusenko ilmoittaa tavoitteekseen toimia ”Putinia vastaan”. Ensimmäisen kommentaattori vastaa Leusenkolle blogissa osuvasti, että ”tämä lausunto ei ollut patriootin, vaan idiootin, jonka sopisi lähettää pakkohoitoon”. Leusenko käyttää myös erityisesti kehitetty käsitettä ”Kremlille myötämielisestä väestöstä” (кремляди). ”Tšetšenias, Ingušia, Tatarstan ja Tuva eivät ole Venäjää”, perustelee Leusenko.

Ukrainalainen toimittaja ennustaa Venäjälle toistuvia iskuja, mellakoita ja vallankumouksia, värivallankumous ennen vuotta 2014, riippumattoman Tšetšenian syntyä, riippumattoman Uralin alueen syntyä, riippumattoman Inkerinmaan syntyä jne. Hän vaatii ja olettaa Sotshin olympialaisten boikottia. 20. helmikuuta 2011 Leusenko kertoi Venäjän ”opposition” (huom. Leusenkolle kyseessä on todellinen oppositio, vaikka se toimii poliittisen järjestelmän ulkopuolella ja tuskin nauttii prosentinkaan suosiota kansalaisten keskuudessa) vaativan Venäjän Federaation purkamista osiin. Hän liittyy Kavkaz Centerin vaatimuksiin Putinin erosta, duuman ja liittoneuvoston purkamisesta, ennenaikaisten vaalien järjestämisestä ja Venäjän turvallisuusorganisaatioiden (FSB, SVR, oikeuslaitos, miliisi) radikaalia uudistamista. Kirjoittajan mukaan ”Venäjän romahtaminen olisi väistämätöntä sen jälkeen kun siitä uskalletaan puhua julkisesti”.

Maistinec - täysillä terrorismin puolella

Maistinec –nimimerkki kirjoitti 20.2.2011 Kavkaz Centerin twitterissä: hän on osa Kavkaz Centerin yhteisöä, ”sisäpiiriä”, jossa käyttäjät voivat lähettää viestiänsä ja lukea ripeästi toistensa päivityksiä Internetissä. Millainen mies tuo Maistinec on?

Kuva: Maistinec Kavkaz Centerin twitterissä 20.2.2011


Twitterissä hänellä on profiilikuva, jossa mies on kalassa samassa joessa, missä Doku Umarov myös ilmeisemmin kalastaa silloin kun rotta ei ole piilossa jossakin pimeässä luolassa. Twitterissä Maistinec mainostaa sekä Kavkaz Centeriä että kansainvälisesti terrorijärjestöksi tunnustettua ”Kaukasian emiirikuntaa”. Kavkaz Centerin twitterin näkökulmasta sivusto liittyy näin kiinteästi terrorismiin.

Kuva: Maistinec on saanut laajan kuvagallerian 90-luvun väkivaltaisuuksista, kun laillisen esivallan piti puuttua bandiittien ja huumekauppiaiden vallankaappausyritykseen. Maistinec katselee tapahtumia huumekauppiaiden ja laittoman asekaupan hyväksyvästä näkökulmasta ikään kuin paha olisi tullut juuri ja vain Venäjän voimankäytön tähden


Kuva: Kavkaz Centerin twitterin aktivisti palvoo terrorismia

Maistinec antaa toisenkin kuvan itsestään, kun hän on ladannut hurjia videoita internettiin, mutta tämä toinen kasvokuva (ks. alla vasemmalla) on ilmeisemmin epätodellinen ”mainoskuva”, vaikka hän onkin siinä terrorismille sopivalla tavalla ase kädessään.

Maistinec on ladannut internettiin monille eri kanaville Anwar al Awlaqin ”opetusvideoita”, jotka ovat itse asiassa koraanikouluja sen opettamiseksi, että israelilaiset, amerikkalaiset ja venäläiset saisi tappaa lupaa kysymättä maailmanlaajuisen väkivaltaisen jihadin synnyttämiseksi.

Kuva: Kavkaz Centerin twitterin aktivisti ja videoitten lataaja ihailee Al-Qaidaa ja Anwar al-Awlaqia

Kun maistacin lataamaa Anwar Al-Awlaqin videokuvaa katsoo tarkemmin, niin kuva-aineisto paljastuu täysin samaksi kuin joitakin aikoja sitten suljetussa Al-Tawbah-blogissa.

”Al-Tawbah” tarkoittaa ”katumusta” blogin tunnuslauseen mukaisesti: ”Allah rakastaa niitä, jotka katuvat ja puhdistavat itsensä” [Surah Al-Baqarah: 222]. Kirjoitin tuosta terroristiblogista 22.9.2010.


Jo nyt suljetun blogin tekstit antoivat merkityksen, jonka mukaan verenvuodatuksen avulla ilmaistaisiin aito katumus ja toimitettaisiin puhdistautuminen saastaisista. Tämä blogi on linkittynyt ”Date with Destiny” –blogin kanssa, mutta molemmat olivat jonkin aikaa suljettuja blogia ulkopuolisilta. Ei ole uskottavaa sivuston profiilin ja aineiston perusteella, että nämä blogit olisivat mitenkään suomalaisten perustamia tai toimittamia; pikemmin aineisto viittaa Etelä-Aasiaan, Pohjois-Afrikkaan tai Lähi-itään. Tämä sivusto käyttää jossakin määrin Kavkaz Centerin aineistoa ja kertoo erityisen runsaasti ”emiirikunnan” (so. militantti fantasiakäsite) näkökulmasta Afganistanin (ja joskus myös Kaukasian) asioista. Taleban ja Al-Qaida ovat luonnollisesti Afganistanin sankarit sivustolla, koska he taistelevat USA:ta vastaan. Molemmat sivustot on nyt poistettu internetistä. Allekirjoittanut rauhallinen pienen kylän pappi eksyi suljetulle sivustolle varhain keväällä 2010 ja pääsi kurkistamaan jopa sen sisältöä, kun kirjoittaja kopioi minua, Abdullah Tammea ja Johan Bäckmania vaarallisella tavalla leimaavia Kavkaz Centerin tekstejä mainitulle sivustolle kuvien kera. Jihad ja laupeuden teot (avustusten kerääminen) liittyvät sivustolla annettujen linkkien avulla kiinteästi toisiinsa. Avustukset menevät luonnollisesti tällöin terroristijärjestöjen tukemiseen.

Tämä lopetus on jokaiselle Al-Tawbah -sivuston kirjoitukselle:
BISMILLAHI AR-RAHMANI AR-RAHIM
Missä uskonto sanoo, että saat rikkoa rikollisten luut? Tämä ihminen on syytetty kokaiinin käytöstä, vaikka hänen todellinen rikoksensa on toisaalla: juhlinta Hamasin ex-sisäministerin tappamisesta, kun tämä sisäministeri tapettiin sodan viimeisenä päivänä taistelussa Gazaa vastaan.
Mikä tahansa olikin hänen rikoksensa, oliko se todella jotenkin yhteydessä kokaiiniin vai oliko se yhteydessä tuon kaverin kuoleman juhlintaan. Kuka tahansa kertokoon minulle: missä kohdassa islamissa sanotaan syyllisen luiden murtaminen (molemmat jalat lyötiin rikki).
Voisitteko kuvitella ehkä ainoastaan, jos hän oli tappaja? Mitä Islam sanoo hänestä? Islam sanoo, että katkaise hänen päänsä armollisesti. Joten mistä uskonnosta Hamas nostaa tuomionsa? Tuomio on peräisin viidakon uskonnosta. Em. sanoja seuraa raaka video luiden katkaisemisesta
.

Sivusto on hyvin kielteinen Yhdysvaltoja vastaan, mutta myös Venäjä koetaan viholliseksi. Hamasin kanssa ei ole hyvät välit, mutta sitä vastoin Emiirikuntaa ja Al-Qaidaa ei sanallakaan koskaan moitita missään tekstissä. Esimerkiksi sivustolla on kuvia siitä, miten amerikkalaisia sotilaita voi kiduttaa. Sitä vastoin Hamasin tekemät teot eivät saa kiitosta. Hezbollah (Hizbollah; "Jumalan puolue"), islamistinen puolisotilaallinen Shi'a-puolue (šiia) saa sitä vastoin kannatusta, ainakin linkitysten tähden ja vihamielisyydestä Hamasiin. Olen samaa mieltä Egyptin, Israelin ja Yhdysvaltojen kanssa, että Hizbollah on terroristiryhmä. Hizbollah vaatii Israelin tuhoutumista. Julkisesti Hizbollahin johtajat ovat kiistäneet yhteydet Al-Qaidaan ja Al-Qaidan johtajat ovat lausuneet Hizbollahin "luopioiksi", mutta Yhdysvaltojen tiedusteluviranomaiset ovat spekuloineet matalamman tason yhteyksistä Afganistanista Libanoniin paenneiden terroristien tähden. Yhteinen viha Israelia ja Yhdysvaltoja vastaan yhdistää joissakin asioissa näitä terroristiryhmiä, vaikka uskonopissa onkin erilaisuuksia (Blanford, Nicholas (2006-07-28) "Israeli strikes may boost Hizbullah base". Christian Science Monitor).

Nyt siis paljastuu, että Al-Tawbah –blogin Al-Qaida-fanaatikko käytti jo suljetussa blogissaan juuri samaa tunnuskuvaa, myös silloin kun esimerkiksi hän kopioi Kavkaz Centerin parjauskirjoituksen minua (Juha Molari) vastaan blogiinsa, kuin eilispäivän Kavkaz Centerin twitterin käyttäjä Maistinec käyttää, kun hän on julkaissut Anwar Al-Awlakin (Al-Awlaqin) hulluja tappokehotuksia syksyllä 1999. Maistinec on ladannut nämä videot nimenomaisesti kavkaz chattiin sekä terroristijohtajan perustamalle Hunafa-sivustolle.

Kuva: maistinec latasi Al-Qaida -terroristiopettajan Awlaqin videon kavkaz chattiin
Anwar Al-Awlaqi on Kavkaz Centerin ”koraanikoulun” suurpiru

Terroristisivusto Kavkaz Center on julkaissut Anwar al-Awlakin opetuksia enemmän kuin kenenkään toisen opettajan. Hän liittyy todella moniin hirmutekoihin ideologisena opettajana ja innoittajana. Maistinec julkaisee terroristiopettajan videoita ja levittää niitä Kavkaz Centerin välityksellä.

Kavkaz Centerin artikkelissa 16. marraskuuta 2010 (Шейх Анвар аль-Авлаки: «Вы должны разъяснять людям, а не скрывать») tämä turvallisuuspalvelujen kansainvälisesti etsimä opettaja herättää muslimiopiskelijan omassatunnossa epävarmuuden sille, onko kuninkailla, prinsseillä ja presidenteillä todellakaan oikeutta johtaa ummaa, islamilaista maailman järjestystä. Hänen mukaansa heillä ei ole edes oikeutta johtajaa lampaiden laumaa, puhumattakaan miljardeista muslimeista.

Kavkaz Centerin ”koraanikoulun” tärkein auktoriteetti, Al-Qaidan ideologi Anwar al-Awlaqi kyseenalaistaa täydellisesti yhteiskunnallisen järjestyksen olemassaolon ja oikeutuksen, kun moittii, ettei kuninkailla, prinsseillä ja presidenteillä ole oikeutta edes johtaa yrityksiä, myydä kiinteistöjä – ja vielä vähemmän johtaa valtioita tai valvoa tärkeitä kauppareittejä. Erityisen tuomitseva Anwar al-Awlaqi on valtion viranomaisia vastaan, jotka ovat tutkineet amerikkalaisten tarpeita varten maassa majailevia terroristeja. Sitä vastoin hän ylistää Somaliassa toimivaa Al-Shabab –ryhmän ja Afganistanin parhaita talebaneita, jotka tuhoavat amerikkalaisia. Tämä on siis Kavkaz Centerin sisäpiirin twitterin aktivisti maistinecin julkaisemien videoitten niin kuin jo häneltä suljetun blogin mieliteema.

Anwar al-Awlaqin teologia rakentuu sille, että Islam on totus, jolloin kaikki muut ovat epäoikeudenmukaisia sortajia. Taistelu käydään erityisesti Israelia ja Amerikkaa vastaan. ”Meidän on elvytettävä islamilaisen Ummahin jihad-henki. Vaarana on, että vääräuskoiset poistavat tämän: ”Taistelkaa Jumalan tiellä. Olet vastuussa vain itsestäsi, rohkaise myös uskovia. Ehkä Jumala kääntää epäuskoisten vihan pois. Jumala on väkevin”. (lainaukset Kavkaz Centerin teksteistä).

Anwar al-Awlaqin kehottaa marraskuussa 2010 julkaistussa artikkelissa, että vain mujahedissa – islamistisissa jihad-taistelijoissa – on toivoa. ”Ne ovat viimeinen pelastuksen osa amerikkalais-sionistista kampanjaa vastaan, joka hyökkää koko ummahia vastaan”. Kavkaz Centerissä 16. marraskuuta 2010 julkaistussa Anwar al-Awlaqin opetuspuheessa kehotetaan suoraan tappotoimiin, joten on erikoista, jos CIA ja SUPO eivät vaadi jo tällä perusteella Kavkaz Centerin siistimistä ja sulkemista!

Näin Anwar al-Awlaqi suomalaisresurssein ylläpidettävällä Kavkaz Center –sivustolla 16.11.2010: ”Älä kysy keneltäkään lupaa tappaa amerikkalaisia. Taistelu saatanan kanssa ei vaadi lakia. Se ei vaadi kuulemisia. Se ei vaadi mitään siunausta. He ovat saatanan puolue. Taistelu heidän kanssaan on ajan kysymys: joko me tai he. Olemme kaksi vastakohtaa. - - Tästä tulee kova taitelu. Mooseksen ja faaraon välinen taistelu. Se on totuuden ja valheen taistelu” (Вторая проблема: не спрашивайте разрешения ни у кого на убийство американцев. Сражение с сатаной не требует юриспруденции. Не требуется консультации. Оно не нуждается в благословении. Они являются партией шайтана, и сражение с ними вопрос времени: либо мы, либо они. Мы как две противоположности, - - - Это будет ожесточенной битвой. Битвой между Моисеем и Фараоном. Это битва истины и лжи).

24. huhtikuuta Kavkaz Center julkaisi Anwar al-Awlaqin opetuksen otsikolla ”Шейх Анвар аль-Авляки: «Мусульманин ради неверных». Kuvassa Venäjän presidentti Dmitri Medvedev tapaa muslimijohtajan. Artikkelissa julistetaan takfir – eli luopiotuomio – niille muslimeille, jotka eivät ota osaa islamististen ääriryhmien jihad-taisteluun (mujaahid). Anwar al-Awlaqin vastaa todelliseen tai kuvitteelliseen kirjeeseen, jossa muslimi tahtoo perustella, että islam on rauhan uskonto, mutta opettaja muistuttaa häntä vastaan vääräuskoisista! Vilpitön muslimi tahtoo miellyttää pikemmin Jumalaa kuin miellyttää muita ihmisiä eli pohtia rauhaa kaikenlaisten vääräuskoisten ja luopioiden kanssa.

Erityisen tyrmäävä Anwar al-Awlaqi on sellaisia muslimeita vastaan, jotka ”puhuvat veljiään vastaan, vakoilevat toisia muslimeita ja ilmoittavat heistä viranomaisille”. Anwar al-Awlaqi kertoo 16.4.2010 julkaistussa Kavkaz Centerin opetuskirjoituksessa, että ”Yhdysvallat on tyrannia ja tyrannien loppu on historian mukaan aina huono” (Шейх Анвар аль Авляки: США – это тиран, а тираны в истории всегда плохо кончали). Hänen mukaansa amerikkalaiset elävät demokraattisessa järjestelmässä, mikä tarkoittaa, että amerikkalaiset ovat vastuussa politiikasta – ja terroritekojen kohteeksi oikeutettuja.

Suomesta käsin ylläpidettävä Kavkaz Center julkaisee enemmän al-Awlaqin opetuksia kuin kenenkään toisen opetuspuheita. 1. marraskuuta 2009 opetuksen aiheena oli otsikon mukaan sydänten ja mielten taistelu (Шейх Авлаки: «Битва сердец и мыслей»). Artikkelissa tuomitaan ”maltillinen, edistyksellinen islam”, joka ”uskoo demokratiaan ja demokraattiseen järjestelmään” (умеренный мусульманин это тот, кто верит в демократию и в демократическую систему). Niin Kavkaz Center listaa opettajan ihanteet, joista tärkeimpänä: demokratia ei ole islamilainen järjestelmä, islam on luonut täysin erilaisen järjestelmän (Демократия не исламская система, ислам принес нам совсем другую систему.)

Hizb ut-Tahririn haastattelussa Kavkaz Centerin artikkelissa 12. tammikuuta 2009 Anwar al-Awlaqi vaatii muslimeita sitoutumaan kalifaatin palauttamiseen. Hänen mukaansa muslimien ei pitäisi osallistua epäislamilaisen demokratian vaaleihin, vaikka toki demokratiaa voisi – periaatteessa - käyttää ja väittää olevansa demokraattisen järjestelmän seuraajana, vaikka itse sisäisesti uskoisi demokratian valheeksi ja petokseksi. Anwar al-Awlaqin mukaan petos on jopa nimenomaisesti hyväksyttävissä vihollista vastaan, kun muslimit ovat sodassa heitä vastaan (Использовать демократию и утверждать, что являешься последователем демократической системы, в то время как не веришь в неё (демократию) является ложью и обманом. Надо отметить, что обман приемлем против врага, если мусульмане находятся в состоянии войны с ним). Hän ei kuitenkaan usko, että demokraattisen järjestelmän kanssa olisi aiheellista menetellä takfiriläisen valheen tavoin. Lopulta Anwar al-Awlaqi päätyy vain yhteen mahdolliseen näkemykseen, kun hän uskottelee: ”Jihad on ainoa tapa luoda kalifaatti, jonka rehellinen muslimi on velvollinen hyväksymään”. Hän täydentää, että tämä tarkoittaa ”totaalista sotaa, jota käydään myös sydänten ja mielten taistelukentällä”.

Anwar al-Awlaqi on vaikuttanut laajasti luennoitsijana, viimeksi Jemenissa. Yhdysvallat on liittänyt hänet erääksi etsityimmistä ja vaarallisimmista terroristivaikuttajista, ”Internetin Bin Laden”. Itse asiassa hänet on saatu kiinni aiemmin kuulusteluja varten ja muistakin asioista, muttei ihan viime aikoina. Hänet on katsottu erääksi al-Qaida –kouluttajaksi. Barack Obama hyväksyi huhtikuussa 2010, että al-Awlaki voidaan tappaa Yhdysvaltojen kansallisen turvallisuusneuvoston luvalla. Yhdysvalloissa opiskeluvuosina 1991-2002 hän joutui pidätetyksi elokuussa 1996 San Diegossa kanssakäymisestään ilotyttöjen kanssa ja huhtikuussa 1997 ostoaikeista prostituoidun luona. Hän myönsi syyllisyytensä päästen AIDS-koulutusohjelmaan ja maksaen 400 dollarin sakot. Toisella kertaa hän sai kolmen vuoden ehdonalaisen tuomion ja 240 dollarin sakot sekä 12 päivän yhdyskuntapalvelun. Vuonna 2002 hän oli jälleen pidätetty prostituoitujen parista, tällä kertaa Washingtonissa: mies oli kuljettamassa ilotyttöjä moraalittomia tarkoitusperiä varten osavaltioiden välillä. Juuri ennen pidätys al-Awlaki lähti Jemeniin maaliskuussa 2002. Tällä hetkellä myös Jemenin viranomaiset etsivät miestä. "Terrorist No. 1, in terms of threat against us.” — Representative Jane Harman, (D-CA), Chairwoman of House Subcommittee on Homeland Security. Yhdysvaltojen mukaan terroristi numero 1 vaarallisuudessaan on siis Kavkaz Centerin suurimman opetuskokoelman pääpiru.

Kavkaz Centerin aktivisti Maistinec yllyttää kuoleman kultin mukaisiin itsemurhaiskuihin

Kuva: Maistinec mainostaa raa'an ruumiskuvan avulla rohkeaa jihadia Kavkaz Centerin videossa, josta tämä kuvakaappaus


Maistinec on julkaissut myös hyvin raa’an ruumiskuvan Murtazal Magomedovin (Муртазали Магомедов) ruumiista, käyttäen imaamin ja tohtorin ruumiskuvaa yllytyksenä itsemurhaiskuihin, vaikka Murtazal Magomedov olisi halunnut hillitä ääriryhmien toimintaa! Mistä on siis lopulta kyse ruumiin tällaisessa käytössä, ns. kuoleman kultissa, jota maistinec harjoittaa islamin ja Allahin kunnioittamisen sijasta?

37-vuotias Murtazal Magomedov kuoli 3. lokakuuta 2009 klo 23:00. Hän oli yksi arvovaltaisimmista muslimiteologeista Venäjällä. Hänen arvostettu asemansa ja oppineisuutensa oli luonnollisesti valtava uhka metsissä ja vuorilla piileskeleville oppimattomille roistoille, jotka tahtoivat esiintyä jihadismin asiantuntijoina yllyttääkseen mahdollisesti uskonnollisesti alttiita ihmisiä terroristeiksi tai ainakin hyväntekijöiksi heidän taistelulleen. Pahaksi onneksi tappajien suunnitelmille, Murtazal Magomedovin murha ymmärrettiin varsin nopeasti kuitenkin aivan oikein julmasti laskelmoiduksi, jotta Dagestanissa syntyisi maistinecin ym. palvoman ideologian mukainen verinen riita, ”koston ilmapiiri” ja ”hallitsematon verinen kaaos”. Karatšai-Tšerkessian ja Stavropolin muftin Ismail Bedrievin (Исмаил Бердиев) mukaan julma teko oli ilmeisemmin äärimmäisryhmien väkivaltaisten kylmäveristen ihmisten suunnittelema. Sitä vastoin Kavkaz Center julkaisi 4. lokakuta 2009 kello 10:27 ”uutisen”, jonka mukaan FSB olisi tappanut Murtazal Magomedovin!

Dagestanissa ei ollut toista muslimioppinutta, joka oli saanut yhtä korkean arabiankielisen islamilaisen lain akateemisen koulutuksen. Hän oli opiskellut Syyriassa vuosina 1991-2007. Murtazal Magomedovin sanottiin taistelleen muslimien oikeuksien puolesta, tukien heidän kunniaa ja arvokkuutta.

Tässä kuvassa on Kavkaz Centerin silloinen yläpalkki manipuloitu helvetin tulien avulla, jotka puuttuivat jostakin syystä alkuperäisestä kuvasta, lähde: Yamartnah

- - - -

No comments in my blog, but you can find my phone number GSM +358 44 322 2661 or my email juhamolari-ÄT-gmail.com (см. -ÄT- = @). You can discuss with me in Facebook

Юха Молaри: Домашняя страница – Juha Molari: Homepage http://personal.inet.fi/business/molari/

Юха Молари: Пресс-Портрет (YANDEX)

СМИ и Юха Молaри (коллекция)