lauantai 26. helmikuuta 2011

Michael Capobianco pahuuden palveluksessa

Doku Umarovia presidenttinä juhlivan terroristijärjestön Itškerian tšetšeenitasavallan Waynakh-sivustolla on kerrottu Mikael Storsjön ihmisoikeustoiminnasta ja rikosoikeudenkäynnistä, mikä on ymmärrettävää. Sitä vastoin on tekstissä heijastuu myös sopimaton hysteria: ”Toisaalta, täytyy huomauttaa, että FSB agentti ja suomalainen pastori Juha Molari oli kuulemisen tarkkailijoiden joukossa. Outoa, että hän avoimesti filmasi osallistujia videollaan ja kamerallaan.

Kuva: Waynakh-sivusto


Waynakh-sivuston toimittajaksi kerrotaan Michael Capobianco (Майкл Капобьянко).

Tämä on toinen hyvä-Capobianco

Capobianco tunnetaan yhdysvaltalaisena science fiction kirjailijana. Kirjat käsittelevät kylmän sodan aiheita. Hän on toiminut jopa Amerikan fantasia- ja tieteiskirjailijoiden presidenttinä. Tuskin tuon tason maailman ja fantasiamaailman seikkailija eksyy tälle pahan tielle.

Tämä on sitten paha-Capobianco (n. 30 v)

Sitä vastoin kirjoittaja on tämä Capobianco, jolla on tämä twitterin profiili. Tämä osoittaa Kavkaz Centerin vaarallisen ja törkeän kunnianloukkauksen minua vastaan, mutta Suomen poliisi ei ole kiinnostunut toki asian tutkimisesta poliittisen halvaantuneisuutensa vuoksi.

Capobianco osallistui syksyllä 2010 vetoomukseen Slovakiassa asuneen kahden tšetšeenin (Ali Ibragimov ja Anzor Chentiejev) puolesta. Nämä miehet olivat taistelleet Venäjää vastaan. Vetoomuksen mukaan nämä olisivat Geneven yleissopimuksen mukaan ”taistelijoita”. Sitä vastoin Slovakia päätti luovuttaa miehet Venäjälle. Michael Capobianco kirjoitti itselleen presidentti Obamalle ympäri maailmaa elävien Tšetšenian pakolaisten puolesta. Hän kertoo olevansa jatkuvasti yhteydessä noin 30 pakolaisperheeseen Azerbaidžanissa. Capobianco pyysi resursseja ja vastauksia asian johdosta.

Capobianco on ollut myös hyvin aktiivinen Georgiassa pidetyssä kansainvälisessä konferenssissa 19-21. marraskuuta 2010 ja tuominnut Venäjän Kaukasian kansojen ”väärinkäytöstä”, "tšerkessiläisten ja tšetšeenien kansanmurhasta", kuten Storsjön toinen ystävä Fatima Tlisova(Soroksen rahoittama toimittaja). Edelleen hän osallistui vaatimukseen, että Venäjän syyllistyttyä kansanmurhaan, niin Sotši ei voisi olla olympialaisten pitopaikka. Mainitun konferenssin rahoittajat ovat olleet Jamestown Foundation, Ilia State University ja International School for Caucasus Studies in Georgia. Jamestownin hallituksen toiminnassa on useita Yhdysvaltojen hallinnossa tärkeässä asemassa olevia vaikuttajia, kuten Hoover-instituutin hallituksen jäsen Dian Denman ja Yhdysvatojen merijalkaväen kenraali (evp) Carlton W. Fulford (jr).

Kuva: Brzezinski ja Soros

Tämä Jamestownin avulla vaikuttava hahmo on Zbigniew Brzezinski, Jimmy Carterin turvallisuuspoliittinen neuvonantaja 1977–1981, joka säilytti arvovaltaisen asemansa myös republikaanien valtakaudella. Juuri Brzezinskin opin tuloksena on pidetty presidentti George W. Bushin päätöstä aloittaa Irakin sota maaliskuussa 1993.

Äskettäin tunnettu amerikkalainen radiojuontaja ja poliittinen kommentaattori Michael Savage (Weiner) ja Greg Lewis kirjoittivat, että George Soros ja Zbigniew Brzezinski olisivat erityisesti Egyptin tuhon taustalla ja tulevien islamilaisten vallankumousten vaikuttajat Barach Obaman rinnalla. Michael Savage kiinnitti oikein huomiota siihen, että AlBaradei näkyi Kairossa vain pari päivää kansannousun jälkeen ja nimesi heti neuvottelijan, joka olisi Muslimiveljeskunnasta, jonka yhteydet islamistisiin terroristijärjestöihin Savage aivan oikein tunnistaa. Tunnettu toimittaja jatkaa: ”Itse asiassa hän [AlBaradei] on odottanut siviilissä jo jonkin aikaa. Hän on hallituksen jäsen George Soroksen ja Zbigniew Brzezinskin johtamassa International Crisis Groupissa. Brzezinski on sama mies, joka valoi syksyllä 1979 Iranin shaahin romahduksen".

Capobianco on mainittujen ”värivallankumousten” tai ”islamilaisten vallankumousten” rahoittajien ja järjestäjien konferensseissa vakiovieras, hän on vain eräs julistaja, kirjoittaja ja propagandisti, mutta hän on myös Doku Umarovin kunniaksi toimivan Itškerian tšetšeenitasavallan Waynakh-sivuston kirjoittaja. Tämä virittää epäilyn Soroksen ja Brzezinskin aikomuksista ja vilpittömyyestä myös toisaalla: missä määrin islamilaiset vallankumoukset on tarkoitus cybersodan, rahoituksen ja muun kohun avulla siirtää Pohjois-Kaukasiaan, jotta energialähteet ja öljyputket tulisivat vallankumousten rahoittajien hallintaan. Äskettäin kohuttiin, että eräässä seminaarissa Berezovski ja Soros olisivat moittineet toisiansa liian pehmeistä Venäjä-otteista, mutta luultavasti nämä kaikki kolme olisivat tekemässä ja rahoittamassa minkä tahansa väristä vallankumousta Pohjois-Kaukasiaan, jos vain saisivat hallintaansa alueen energiavaroja.

- - - -

No comments in my blog, but you can find my phone number GSM +358 44 322 2661 or my email juhamolari-ÄT-gmail.com (см. -ÄT- = @). You can discuss with me in Facebook

Юха Молaри: Домашняя страница – Juha Molari: Homepage http://personal.inet.fi/business/molari/

Юха Молари: Пресс-Портрет (YANDEX)

СМИ и Юха Молaри (коллекция)