tiistai 15. helmikuuta 2011

Terroristien sponsorit heittävät rahansa tuuleen

Venäjän fasistit ja Pohjois-Kaukasuksen pseudo-islamilaiset separatistit ruokkivat toisiansa. Heillä on myös kansainvälisiä tukijoita. Al-Qaidan yhteydet tulevat esille hyvin avoimesti Kavkaz Centerin sivustolla. Sivuston aiemmassa yläpalkissa oli monta terroristia, joiden suhde Al-Qaidaan on ollut avoin ja julkinen.

Vuonna 2002 Ukrainan uusfasistinen järjestö ilmoitti, että he tukevat tshetsheeniterroristeja. Pravda-lehti kirjoitti silloisesta lausunnosta näyttävästi.

Professori, myös mm. Stanfordin yliopiston Hoover Institution luennoitsija, sotahistorioitsija Victor Davis Hanson puhui hyvin tarkasti 10 syyskuu 2004 ja kuvasi Kaukasian terroristit "islamistisiksi fasisteiksi". Tshetsheeniterroristit haluavat luoda "islamilaisen fasistisen valtion". Sama väite on nähtävissä myös Kavkaz Centerin sivulta tälläkin hetkellä: siellä asia ilmaistaan vain siten, että demokratia edustaisi väärää Jumalaa ja väärää uskontoa!

Professori Victor Davis Hanson puhui myös siitä, miten "Internetin likainen propaganda" itsemurhapommittajista, autopommeista ja omatekoisista pommeista luo "uuden kuoleman kultin”.

Kuoleman kultti ei saavuta toki voittoa. Kavkaz Centerin ja muiden vastaavien sivustojen likainen propaganda ei voi voittaa mitään: sponsorit ”heittävät rahansa ilmaan” niin kuin venäläiset sanovat. Suomalaiset sanovat, että rahat menevät hukkaan. Lopputulos on surkea: sponsorit ja propagandistit luovat Kuoleman kultin, saatanallisen uskonnon. Saatanallisen kuoleman kultin verisiä menoja ja uhritoimituksia on voitu nähdä myös aivan äskettäin. Saatanallisen kuoleman kultin likaiset propagandistit – papit ja papittaret – kutsuvat itsemurhaterroristejamarttyyreiksi” ikään kuin kyse olisi todellakin uskonnosta. Kyse on saatanallisesta kuoleman kultista.

Virossa äärinationalistit tahtovat syventää apartheid-sortoa venäläisiä vastaan.
Äärinationalistit ihailevat Hitler-Jugend-toimintaa
. Nämä samat äärinationalistit
tukevat myös Doku Umarovin toimintaa. Mahdollisesti eurooppalaiset natsit tukevat tavalla tai toisella myös rahallisesti Venäjän natsien ja Kaukasian emiirikunnan asevelitoimintaa.

Jokainen sponsori ei ole avoimesti natsi. Esimerkiksi Ukrainan OOO Zolotaja
seredina ja sen omistaja Michael Krivda Kiovasta. Hän suoritti Bachelor-tutkinnon Pittsburghissa: esimerkiksi vuonna 2010 tämä Carnegie Mellon University sai 50.000.000 dollaria George Soroksen rahoja. Open Society Institute on ollut erittäin merkittävä sponsori tässä yliopistossa. Mutta tämä yhteys ei olllut ensimmäinen ja viimeinen. Esimerkiksi maaliskuussa 2003 Soros piti tunnetun puheensa Carnegie Mellon-yliopistossa. Kysyin tässä aiemmin hyvin kriittisesti, että millainen Venäjä-vastainen ilmapiiri voimistuu ja saa tukea tuossa yliopistossa, jonka sponsori on maailmankuuluisa Venäjän vihaaja George Soros?

Kavkaz Centerin tytär web-sivusto oli Kiovassa emiratkavkaz.hiblogger.net ja tämän sivuston omistaja suoritti opintonsa George Soroksen yliopistossa. Mainitulla sivustolla julkaistaan Kavkaz Centerin ja Hunafan terroristimainoksia. Olen itsekin päässyt sivustolla osalliseksi parjauksista. Sivustolla puhutaan tai puhuttiin hyvin avoimesti propagandaa terrorismin ja Doku Umarovin hyväksi. Emiratkavkaz.hiblogger on terroristien kuoleman kultin sanansaattaja. Emiratkavkaz-sivusto sijaitsee tai sijaitsi hiblogger-pohjalla, jonka säännöissä lausutaan suoraan, että sivustolla ei hyväksyttäisi sotilaallisten konfliktien rakentamista laillisia hallituksia vastan. Kuitenkin Michael Krivda ei ole tehnyt mitään jihadilaisen natsismin ja terrorismin kuoleman kulttia vastaan, vaikka olen pyytänyt häntä sulkemaan terroristien web-sivuston "emiratkavkaz.hiblogger.net". Tämän blogikirjoituksen ja yhteydenoton jälkeen todella tapahtui niin: sivusto suljettiin! Samaa yhteiskuntavastuullisuutta toivoisia myös suomalaisten liikemiesten keskuudessa.


Tietysti propaganda uuden kuoleman kultin hyväksi on hyvin huolestuttavaa, vaikka sponsorit heittävät rahansa ilmaan. Hän eivät voi voittaa. Hulluilla on oudot huvit, JOS heillä on liian paljon rahaa! Sitä vastoin muutamat köyhät muslimit saattavat valitettavasti erehtyä: joskus vilpittömien ihmisten hyväntekeväisyysrahat varastetaan terrorismin ja/tai huumekaupan tukemiseen. Älä anna rahaa Kuoleman kultille! Älä anna rahaa terrorismille! Ne rahat menevät hukkaan ja sielut helvettiin! Niillä rahoilla ei ole Jumalan siunausta. Niillä rahoilla ei voi saavuttaa voittoa!Tässä kuvassa on Kavkaz Centerin silloinen yläpalkki manipuloitu helvetin tulien avulla, jotka puuttuivat jostakin syystä alkuperäisestä kuvasta, lähde: Yamartnah- - - -

No comments in my blog, but you can find my phone number GSM +358 44 322 2661 or my email juhamolari-ÄT-gmail.com (см. -ÄT- = @). You can discuss with me in Facebook

Юха Молaри: Домашняя страница – Juha Molari: Homepage http://personal.inet.fi/business/molari/

Юха Молари: Пресс-Портрет (YANDEX)

СМИ и Юха Молaри (коллекция)