sunnuntai 27. helmikuuta 2011

Umarovin terroristit vähenevät: jälleen kuusi bandiittia vähemmänEilen illalla 26.2.2011 Tšetšenian tasavallan presidentti Ramzan Kadyrov (Рамзан Кадыров) ja sisäministeri Ruslan Alkhanov (Руслан Алханов) ovat ilmoittaneet voitokkaasta saavutuksesta: Venäjän erityisjoukkojen ryhmä ”Terek” tuhosivat onnistuneesti lähimmän 3 päivän aikana kuusi militanttia, joiden johtaja Doku Umarov oli määrännyt nämä rikollisten terroritekojen suorittamiseen. Kadyrov kertoi viranomaisten pyytäneen militantteja antautumaan, mutta militantit avasivat tulen, minkä johdosta he itse menehtyivät. Kolmen kuolleen militantin nimi on mainittu myös julkisesti: Ajub Šalaev (Аюб Шалаев), Abubakar Šalaev (Абубакар Шалаев), ja joku Eskiev (Эскиев). Nämä rosvot olivat takavarikoineet aseita, ammuksia ja räjähteitä.

Miliisin erityisjoukot suorittivat onnistuneet operaatiot. Tuhotuista kriminaaleista militanteista kolme oli palvellut ns. ”emiirin” Abubakar Batalovia (Абубакар Баталов), kun tämä oli aiheuttanut räjähteillä tuhoa edellispäivänä 25. helmikuuta Atšhoi-Martan (Ачхой-Мартан) kylässä: Zambek Gishlurkaev (Замбек Гишлуркаев, s. 1983), Radži Tšitagov (Раджи Чинтагов, s. 1986) ja Zelimhan Duhaev (Зелимхан Духаев, s. 1986). Lainvalvontaviranomaiset olivat löytäneet kotitekoisten räjähteitten kätkön, minkä jälkeen kätkön lähettyville järjestettiin väijytys.

Omasta ja ystävieni puolesta ilmoitan vilpittömät onnittelut tehokkaista toimenpiteistä, joilla bandiittien uudet iskut on voitu jälleen estää. Yhtä vilpittömästi tahdon, että bandiitit luovuttaisivat vapaaehtoisesti ja antautuisivat, jotta alueelle syntyisi rauha. Jälleen kerran lainvalvontaviranomaisten tehokkaat toimet osoittavat, että bandiitin kohtalo on ainoastaan helvetin tulessa, mikäli hän ei luovuta aseitaan vapaaehtoisesti ja antaudu.


Tässä kuvassa on Kavkaz Centerin silloinen yläpalkki manipuloitu helvetin tulien avulla, jotka puuttuivat jostakin syystä alkuperäisestä kuvasta, lähde: Yamartnah- - - -

No comments in my blog, but you can find my phone number GSM +358 44 322 2661 or my email juhamolari-ÄT-gmail.com (см. -ÄT- = @). You can discuss with me in Facebook

Юха Молaри: Домашняя страница – Juha Molari: Homepage http://personal.inet.fi/business/molari/

Юха Молари: Пресс-Портрет (YANDEX)

СМИ и Юха Молaри (коллекция)