lauantai 26. helmikuuta 2011

Vala kuolemalle (ПРИСЯГНУВШИЕ МЕРТВЕЦУ)


Suomen poliisin ja poliittisen johdon laiminlyönnit Kavkaz Centerin suhteen ovat aiheuttavat vakavaa mainetappiota koko Suomen uskottavuudelle demokratiaa, ihmisoikeutta ja –elämää suojaavana pohjoismaisena hyvinvointivaltiona.

Venäjänkielisillä kanavilla, kuten tällä RAMBLER-kanavalla käydään tälle hetkellä keskustelua Kaukasian metsissä ja vuorilla elävien terroristien päämääristä. Keskustelussa viitattiin myös ongelmiimme Suomessa, kun Abdullah Tammen kanssa jättämäämme rikosilmoitusta Kavkaz Centerin toimintaa vastaan ei otettu edes käsittelyyn.

Tässä epävirallinen suomennos.
Äskettäin Suomessa luterilainen pappi Juha Molari kääntyi poliisin puoleen ja yritti vaikuttaa Kavkaz Centerin sulkemiseen, jota suojelee tämän maan toinen kansalainen Mikael Storsjö. Lausumassaan pappi totesi, että sivusto edistää terrorismia ja synnyttää entistä vihamielisyyttä. Julkinen salaisuus on, että tämän verkkojulkaisun toimittaja on tunnettu Movladi Udugov, joka toimi aikoinaan itsenäiseksi julistautuneen Itškerian tšetšeenitasavallan (CRI) tasavallan tiedotusministerinä ja CRI:n ensimmäisenä varapääministerinä, ulkoministerin ja CRI:n tietopalvelun johtajana. Viime aikoihin asti sivusto on ollut pääideologialtaan Pohjois-Kaukasian roistojen palveluksessa. Hän itse kutsuu vaatimattomasti itseään Kaukasian emiirikunnan tieto-analyyttisen palvelun johtajaksi. ”Suomen poliisi ei tutkinut tapausta, yllättäen kieltäytyi aloittamasta rikosasian selvittämistä tosiseikoista huolimatta”, totesi pappi, eikä poliisi puuttunut kiistanalaisen internet-resurssin tarjontaan. Samaan aikaan tuolle sivustolle sijoitetun viimeisimmän materiaalin joukossa on Muhajiden Jamaatin nuoren edustajan kirje. Muhajideen Jamaat on salanimi. Kirjeessä todetaan, että Itškerian Wilajahin tietty ryhmä vannoo Kavkaz Centerin virtuaalisessa tilassa uskollisuutta.”

Venäjällä ei lainkaan anneta arvoa Heidi Hautalan puheille Kavkaz Centerin olemassaolon oikeuden hyväksi tai Mikael Storsjön toimille tarjota IT-resurssit terroristien viestintäkeskukselle. Poliisimme toimimattomuus näyttää sikäläisten poliisien silmin terroritekojen hyväksyntänä kärsineitä virkaveljiä vastaan. Kavkaz Centerin puolustajat likaavat Suomi-neidon sinisen ja valkoisen puhtauden terroristien verijäljillä.

2004, Jukka Mallinen ja Heidi Hautala, Kavkaz Center


2010 FINROSFORUM, Heidi Hautala (Chairman) ja Mikael Storsjö (Secretary)Tässä kuvassa on Kavkaz Centerin silloinen yläpalkki manipuloitu helvetin tulien avulla, jotka puuttuivat jostakin syystä alkuperäisestä kuvasta, lähde: Yamartnah- - - -

No comments in my blog, but you can find my phone number GSM +358 44 322 2661 or my email juhamolari-ÄT-gmail.com (см. -ÄT- = @). You can discuss with me in Facebook

Юха Молaри: Домашняя страница – Juha Molari: Homepage http://personal.inet.fi/business/molari/

Юха Молари: Пресс-Портрет (YANDEX)

СМИ и Юха Молaри (коллекция)