maanantai 14. helmikuuta 2011

Virolaisessa apartheid-puolueessa tuetaan avoimesti Doku Umarovia ja natseja

Viron kansallisen heräämisen liikkeessä (Eesti Rahvusliku Liikumise) ihaillaan avoimesti sekä terroristijohtaja Doku Umarovia että natseja (Hitler-jugendia). Mainittua apartheid-puoluetta on paimentanut Henn Põlluaas, tällä hetkellä Martin Helme.

Eesti Rahvusliku Liikumise – Pro Karelian virolainen partneri

Kirjoitin jo 21 syyskuuta 2009 puolueen kyseenalaisista taustoista ja Henn Põlluaasin aatteista sekä hänen suhteestaan Veikko Saksiin ja Pro Kareliaan.

Syyskuusta 2007 Põlluaas toimi puheenjohtajana Viron Kansallisen heräämisen puolueessa (Eesti Rahvuslik Liikumine, ERL). Hän toimii myös Eesti Demokraatlik Rahvuslike Jõudude Koostöökodan puheenjohtajana. 4. lokakuuta 2008 ERL:n johtajaksi tuli Martin Helme, ja Põlluaas tuli pienen johtokunnan jäseneksi. Em. jengi määritteli apartheid-politiikan perusarvot syyskuussa 2007 vahvistetulla ohjelmalla: ”Viro on ainoa paikka maailmassa, jossa virolaisilla on alkuperäisväestönä erityinen etuoikeus ja velvollisuus luoda edellytykset oman kansallisuuden, kielen ja kulttuurin kestävälle kehitykselle ja kansalliselle turvallisuudelle” (Martin Helme).

5. heinäkuuta 2006 ERL esitti vaatimuksen, että Venäjän presidentin tulisi kutsua ja Viron hallituksen tulisi edistää etnisten venäläisten poistumista Virosta. ERL:n puolueen kotisivuilta on linkki ”mielenkiintoisiin yhteyksiin”, jollaisena esitetään Suomen Sisu!

Kun Põlluaas valittiin puheenjohtajaksi, hän korosti vaihtoehtoina ”Viron omaa kansallista linjaa” (apartheid) tai ”eurooppalaista monikulttuurisuutta” tai ”kommunistista korruptiota”.

Maaleht 11.10.2007 julkaisi puoluejohtajan puheenvuoron, jossa hän hyökkäsi avoimesti niitä pyrkimyksiä vastaan, joissa tavoiteltiin monikulttuurista suvaitsevaisuutta. Hänen mukaansa vanha sana ”sosialistinen” tarkoittaa nykykielellä ”monikansallinen”. "Ainult sõna “sotsialistlik” on vahetatud sõnaga “multinatsionaalne”.

Põlluaas on moittinut yhtä hyvin Mauno Koivistoa, Tarja Halosta, Paavo Lipposta kuin Matti Vanhasta suomettuneeksi.

Tämän puolueen jäsenet löytävät ihannekumppanit "suomalaisten" keskuudesta: Pro Karelia, Natsit (Hitler-jugend) ja Doku Umarovin terroristisivusto "Kavkaz Center".
Pro Karelian Karelia Klubin joulukuun 2008 numerosssa on julkaistu valokuva, jossa seisovat neljä tanakkaa miestä sulassa sovussa: Antti-Kalevi Mustonen, Veikko Saksi, Henn Põlluaas ja Juhani Tamminen.

KUVA: Pro Karelia Karelia Klubi joulukuu 2008


Kuvan porukasta erityisesti Antti-Pekka Mustonen on kiivaillut kovasti terroristisivuston Kavkaz Centerin hulluuksien hyväksi. Kavkaz Center on esitellyt jo useiden vuosien aikana useita kertoja Pro Karelian tavoitteita ja toimia.

ERL:n aktivisti Aivar Aaslo mainostaa Kavkaz Centeriä

Valokuvien perusteella ikään kuin vain eräs parrakas turilas, mutta mediassa käytyjen keskustelujen, Facebook-sivuston ja muun aineiston valossa Aivar Aaslo (s. 1962 Pärnussa, asuu Harjumaalla) on ERL:n voimakas aktivisti, joka saa myös säännöllisesti julkaista "puheenvuorojaan" liikkeensä piirissä.

Aaslo julkaisi kotisivuillaan Martin Helmeen puheenvuoron, joka viivoittaa mielenkiintoisen paljastavasti ERL:n hirvittävää ideologiaa. Puolue tahtoisia johtaa Viroa entistä syvenevään apartheid-politiikkaan, jos nämä tyypit saisivat vallan. Siinä jutussa moitittiin myös Suomea. Siinä moitittiin kovin sanoin Venäjän ja EU:n välistä mahdollista viisumivapautta. Erityisenä huolenaiheena uhkaa lähitulevaisuudessa kaksikielisyys: ”venäläisen alkaa pitää itsestäänselvyytenä omaa äidinkieltään vuorovaikutusta varten ja virolaiselle tulee velvollisuudeksi kaksikielisyys. - - - Suvaitsevaisuuden, monimuotoisuuden ja multikulttuurin banderollit ovat todellisuudessa viemässä Viroon jälleen vahvan venäläistämispolitiikan” (Piirideta Euroopa, Postitatud: 22 Oktoober 2010 kell 13:12).

Yhtä hyvin Henn Põlluaas kuin Aivar Aaslo julkaisevat puheenvuorojaan ja suosittelevat sivustoa Berliner Hitlerjugend Ruzzland, Berliiniläisten Hitler-jugend. Helmikuussa Maksim Reva on joutunut sivustolla ankaran hyökkäyksen kohteeksi. Sivustolla vaaditaan myös Venäjää vastaan olympiaboikottia.

KUVA: Berliner Hitlerjugend Ruzzland

KUVA: ERL:n Aivar Aaslo suosittelee Hitler-jugend –sivustoa

"Hitler-Jugend" muistetaan 12. SS-divisioonasta. Nuorisoliikkeeseen kuului vuonna 1933 jopa 2,3 miljoonaa nuorta. Mottona oli ”Veri ja kunnia” (Blut und Ehre). Tämä oli itse asiassa toiseksi vanhin puolisotilaallinen natsiryhmä. Hitler-jugendin tehtävänä oli rakentaa arjalainen rotu. Ryhmä oli ankarasti antisemitistinen. Hitler-jugend lakkautettiin osana natsismin vastaisia toimia Liittoutuneiden yhteisellä päätöksellä ja Berliinissä istuneen valvontakomission neuvoston velvollisuuksien mukaisesti. Hitler-jugendin johtaja Baldu von Schirach tuomittiin 20 vuodeksi vankeuteen, vaikka tuomio ei sinänsä koskenut Hitler-jugendin johtajuutta. Hitlerjugend nimi tulee Rudolf Hessin ehdotuksesta. Monien hirmutekojensa tähden Hess sai Nürnbergissä elinkautisen vankeuden.

Viron apartheid-politiikan intomielisimpien kannattajien avoin ihailu Hitleriä kohtaan ja Virossa tapahtuneen holokaustin järjestelmällinen kiistäminen sekä historian väärentäminen kaikkinensa ovat olleet jo hyvin tiedossa valveutuneille henkilöille. Sitä vastoin erityisen kiinnostavaa on, että muslimeita avoimesti herjaavan Hitler-jugend –sivuston fanaattinen ihailija ERL-puolueesta tukee kuitenkin samanaikaisesti terroristijohtajan Doku Umarovin iskuja Venäjällä. Syynä on tähän merkillisyyteen järjetön Venäjä-viha. Islamia eivät useimmat virolaiset arvosta edes länsimaisen sivistyneen suvaitsevaisuuden rajoissa.

Apartheid-puolueen fanaattisen kannattajan sivuilta onkin mainostava linkki mm. Kavkaz Centerin sivustolle, kuten kuvasta näkyy edellä.

Natsien ja Kaukasian terroristien aseveljeys tulee näkyviin myös Kavkaz Centerin artikkeleista. Kiinnostava jatkokysymys on, missä määrin Venäjää vastaan rakennetun skitrofrenisen vihan propagandistit saavat koottua myös näissä natsihenkisissä piireissä pienempää tai isompaa rahoitusta Kaukasian emiirikunnan ja Al-Qaidan monikansallisten terroristijoukkojen hyväksi. Tuskin pelkkä näyttävä linkki Kavkaz Centerin sivustolle kertoo koko toiminnan luonnetta näissä Viron apartheid-puolueen kannattajien keskuudessa.

Samainen tyyppi Aivar Aaslo parjaa kirjoituksessaan (31. lokakuuta 2010) Leena Hietasta ja Johan Bäckmania sekä muistaa vähän myös minua (Juha Molari) ja Suomen antifasistista komiteaa.

ERL:n natsi ja Doku Umarov -ihailijan mukaan Suomen antifasistien toimi tapahtuisi Moskovan järjestämä ja rahoittamana, hän viittaa vertailukohtana Herman Simmiin. On jo aiemmin tullut näytettyä toteen, että vastaavien natsien ja Doku Umarov -terroristin ihailijoiden piirissä mielikuvituksella ja tarinankerronnalla ei ole mitään reaaliteettien asettamia rajoituksia, vaikka nuo tyypit kirjoittavat juttunsa jopa ihan julkisesti luettavaksi.

Sain tänään esimerkikin kaikki reaaliteettien asettamat rajoitukset ylittävästä tarinankerronnasta: Kavkaz Center julkaisi tänään huikean tarinan siitä, miten olisin "Putinin kriisin" (pappi kysyy ihmetellen katekismus-kysymyksen: mitä se on? [se kriisi]) seurauksena etsimässä työtä CIA:n palveluksesta! Taitaa olla jo 70. Kavkaz Center -artikkeli minua vastaan! Tosiasiassa olin lähettänyt sähköpostiviestin USA:n suurlähetystöön ja muistuttanut, että suomalaisella sivustolla Al-Qaidan pelätty opettaja Anwar Al-Awlaki kehottaa tappaa amerikkalaisia. Kavkaz Centerin mukaan tuo julkisesti kerrottu sähköpostiviesti olisi siis työhakemus! Huolestuttavaa on, että Kavkaz Centerin julkaisema valhe "CIA-työhakemuksestani" on levinnyt mm. joissakin Intian englanninkielisissä lehdissä, samanaikaisesti Taleban on ilmoittanut - kuten näkyy samaisissa lehdissä - , että CIA:n työntekijät kuuluisivat heidän tappolistalleen! Vastuullisen journalismin mukainen johtopäätös olisi, että Kavkaz Centerin omistavan Pro Caucasus -yhdistyksen puheenjohtajalla ja sivuston administraattorilla tulisi olla myös sisällöllinen vastuu ja valvonta. Valitettavasti ilmeisemmin vihkiytyminen pahuuden palvontaan on hämärtänyt täysin vastuun ja valvonnan.


HERÄTKÄÄ REAALITEETTEIHIN TE HULLUT NATSIT JA TERRORISTIEN IHAILIJAT!- - - -

No comments in my blog, but you can find my phone number GSM +358 44 322 2661 or my email juhamolari-ÄT-gmail.com (см. -ÄT- = @). You can discuss with me in Facebook

Юха Молaри: Домашняя страница – Juha Molari: Homepage http://personal.inet.fi/business/molari/

Юха Молари: Пресс-Портрет (YANDEX)

СМИ и Юха Молaри (коллекция)