keskiviikko 2. maaliskuuta 2011

Alexander Stubb vastuuseen kaksinaismoraalista!

Helsingin vaalipiirin eduskuntavaaliehdokas Juha Molari, teologian tohtori ja BBA sekä Suomen antifasistisen komitean (SAFKA) aktivisti perää Suomen ulkoministeriä Alexander Stubbia vastuuseen valehtelusta, johon Stubb turvautui Venäjällä kun hänellä oli jo ”kusi sukassa” toimittajien moittiessa Suomen ulkopolitiikan kaksinaismoralista asennetta Kavkaz Centerin johdosta.

Suomen ulkoministeriön tuore mediakatsaus paljastaa, että Suomen ulkoministeri Alexander Stubb torjui aluksi ylimielisesti lainvalvontaviranomaisten ja poliittisen johdon yhteistoiminnan, jossa olisi etsitty ratkaisuja kansainvälistä terrorismia vastaan, Stubb vetosi ns. sananvapauteen. Jo varsin pian Stubbille tuli kuitenkin niin sanotusti ”kusi sukkaan”, koska venäläinen media ei jaksanut ilahtua ulkoministerimme kaksinaismoraalista.

Niin Stubb käytti hätävaletta, joka ei uponnut sekään venäläisiin tiedostaviin toimittajiin. Stubbin hätävaleen mukaan Suomi ei voisi toimia, koska Kavkaz Centerin palvelimet ovat Ruotsissa. Ensin Stubb antoi toisen selityksen, vetosi sananvapauteen, sitten keksi toisen selityksen, jotta pääsisi pakoon ongelmasta.

”Kusi lirahti sukkaan”, mies keksi selityksen, jotta pääsisi karkuun tukalasta kaksinaismoralistisesta tilanteesta, johon Suomi oli ajautunut. Tällä menettelyllä Stubb turmeli kuitenkin yhä edelleen Suomen mainetta. Ja tämä on tiedostettu tämän jälkeen venäläisissä uutisissa ja analyyseissa asianmukaisesti! Myös aivan äskettäin Aleksander Novik on suorasanaisesti paheksunut Suomen kaksinaismoraalia. Stubbin pitäisikin joutua poliittiseen vastuuseen valehtelusta, sillä nyt hän on tuomiolla äänestäjien edessä. Hän on noussut ulkoministeriksi pelkän poliittisen pelin seurauksena ilman äänestäjien antamaa tukea.

Ulkoministeriömme lehdistökatsaus tunnustaa Stubbin häpeällisen tilanteen, vaikka ilmaisee asian kätkevin sanakääntein:

Neuvottelupöydästä nousun jälkeisessä pikatiedotustilaisuudessa uutistoimisto Interfaxin toimittaja kysyi, miksi Suomi ei sulje Kavkaz Tsentrin palvelinta. Sen kautta oli vastikään välitetty tshetseenimilitantti Doku Umarovin viestin siitä, että hänen ryhmänsä oli vastuussa Domodedovan lentokentän verisestä pommi-iskusta. Venäläismedia lähti rintamassa kummastelemaan Stubbin vastausta, jonka mukaan Suomessa ei lainsäädännönkään takia ole tapana sulkea servereitä. Seuraavana päivänä BBC Russian Servicen erikoishaastattelussa toimittaja kysyi sijaitseeko Kavkaz Tsentrin palvelin Suomessa vai Ruotsissa. Suoraan kysymykseen Stubb vastasi palvelimen sijaitsevan Ruotsissa, mutta se tieto ei enää kiinnostanut toimituksia BBC:tä pidemmälle.Kuva: Aleksandr Novik paheksuu Suomen kaksinaismoraalia (Peacekeeper 1.3.2011)


Mikä oli siis puolue?

Suomen ainoan, aidosti perussuomalaisen työväenpuolueen anarkistisessa ja rehellisessä hengessä vaadin mm. Johan Bäckmanin, Rimma Salosen ja Abdullah Tammen kanssa muutosta nykyiseen poliittiseen menoon, jossa

- ulkoministeriö rekrytoi diplomaatin lapsenkaappauksen avustajaksi ja hyväksyy venäläisyyttä vastaan ihmisyyden vastaisen hankkeen: sellainen poliittinen tapa ja keinovalikoima ei yksinkertaisesti sovi! Kyse ei ole vain tuosta yksittäisestä lapsesta, vaan myös yleisesti meidän perheemme ja lapsemme ovat kohdanneet uhkaavan järjestelmän, jossa on sallittu ihmistä vihaavan politiikan astua valtaan. Älä usko hymyilevää maskiin!

- NATO- ja EU- seikkailujen lumoamassa propagandasodassa ja näköharhassa Suomen valtioneuvosto on romuttanut suomalaisten yritysten markkinaosuudet ja kilpailuasetelmat Venäjällä, lähialueen nopeasti kasvavilla valtavilla markkinoilla, ulkoministerin myynninedistämismatkat eivät ole uskottavia kaksinaismoralismin tähden. Palauta Suomen uskottavuus kunniaan!

- Älä anna pikkusormea sortajalle ja hänen uskollisille liittolaisilleen: he ovat käyneet vuosikymmenet jo kauppaa sielustasi – molemmat voivat jo aivan riittävän hyvin. Suomen ainoassa, aidosti perussuomalaisessa työväenpuolueessa tehdään muutos, joka ei perustu aseveljeyteen natsien kanssa. Palauta itsenäisyytesi ilman aseveljeyttä natsien kanssa!

- En tietenkään tue mitään perverssiä revanssia, en tue valtakunnan rajojen siirtoon liittyvää poliittista henkeä tai haaveilua, joten en tietenkään ole mukana sellaisessa puolueessa, jossa ainakin jotkut ehdokkaista tukisivat tuollaista ongelmallista politiikkaa. En kyyhötä enää syylingit jalassa, pakki repussani, yhteisessä juoksuhaudassa Rokan ja Hietasen kanssa taistellen Venäjältä tulevaa vihollista vastaan. Meidän on elättävä älykkäästi nykypäivää tulevaa varten!
- - - -

No comments in my blog, but you can find my phone number GSM +358 44 322 2661 or my email juhamolari-ÄT-gmail.com (см. -ÄT- = @). You can discuss with me in Facebook

Юха Молaри: Домашняя страница – Juha Molari: Homepage http://personal.inet.fi/business/molari/

Юха Молари: Пресс-Портрет (YANDEX)

СМИ и Юха Молaри (коллекция)