perjantai 25. maaliskuuta 2011

Dagestanissa selvitellään minun osoitteitaniToivottavasti hän on Kavkaz Centeriin vihamielisesti suhtautuva henkilö, joka Dagestanissa tällä hetkellä selvittelee Juha Molarin kodin ja työpaikan osoitteita. 99,9 %:n todennäköisyydellä tämä henkilö on ystävällinen henkilö, koska vain äärimmäinen murto-osa alueen väestöstä antaisi tukea separatisteille ja sitäkin vähemmät tukevat terroristeja.

Tänään kotisivujani ja blogiani on tutkinut muutama kiinnostunut ihminen Dagestanista. Erikoista on, että he ovat saapuneet erikoisen linkin kautta, jossa on esillä verisesti teloitettu mies, jota Kavkaz Center ylistää.


Tuosta samasta osoitteesta henkilö seikkailee internetin sotapelisivuilla.


Kiehtovasti samat tavat ovat tälläkin tämän päivän surffaajalla kuin 23. syyskuuta 2010 järkyttävän sähköpostin lähettäneelle tyypillä. Tämän päivän dagestanilainen tyyppi surffailee katsomassa nuorten tyttöjen kuvia dagestanilaisilla deittisivuilla ja katselee naisten alusvaatemallien ja –vaatteiden kuvia. Selvästikin Doku Umarovin perverssin väen kannattaja! Tässä vain pieni esimerkki sellaisesta kauniista sivusta, joka ei ole häpeäksi kirkkoherran blogisivulla.

Mielenkiintoiseksi tyypin surffailu muodostuu siitä syystä, että hän näyttää kiinnostuneen myös meikäläisen papin osoitetiedoista ja kotitiedoista. Tämä tulee ilmi surffaus- ja lataustiedoista, kun niitä selvittää tarkemmin. Miksi Dagestanissa yksi hiljainen suomalainen kyläpappi kiinnostaa?

Sain 23. syyskuuta 2010 järkyttävän venäjänkielisen sähköpostiviestin Dagestanista, kuten IP-osoitteen tarkempi selvittäminen paljastaa. Sama ip-osoite oli samaisella viikolla käytössä nimenomaisesti Dagestanissa, kun kirjoittaja uhkasi listiä jonkun henkilön äidin. Samanaikaisesti häneltä tuli julki myös puhelinnumero, joka oli nimenomaisesti Megafonin puhelinnumero Dagestanista. Saamani silloisen sähköpostin lähettäjäksi ilmoittautui ”Timur Hashiev”, mutta viestin alkuperäksi ”Doku Umarov”. Viestin mukaan pääni leikataan niin kuin perheenikin, jos en lopeta kamppailua Kavkaz Centeriä vastaan. 2. helmikuuta 2011 paljastin hiukan syyskuussa 2010 saamani sähköpostiviestin lähettäjästä henkilökuvaa.


Toimitin poliisille rikosilmoituksen, jonka mukana oli sähköpostin kaikki tiedot tarkempaa selvittämistä varten. Lähettäjän IP-osoite oli 80.239.243.10.


Helsingin vaalipiirissä Suomen työväenpuolueen eduskuntavaaliehdokas Juha Molari, teologian tohtori ja BBA, Suomen antifasistisen komitean (SAFKA) aktivisti ja taloustoimittaja, katsoo YK:n turvallisuusneuvoston pakotevaatimuksen velvoittavan Suomen hallitusta ja lainvalvontaviranomaisia Kavkaz Centerin sulkemiseen, palvelimien takavarikointiin ja Kavkaz Centerin koko administraation pidätykseen jatkotutkimuksia varten. On paheksuttavaa, että Suomen ja Ruotsin lainvalvontaviranomaiset ja poliittinen johto eivät ole yhteistoiminnassa ja ankarasti vielä puuttuneet Kavkaz Centerin toimintaan, vaan pikemmin äskettäin Ruotsi kieltäytyi luovuttamasta Kavkaz Centerin entistä "päätoimittajaa" Venäjälle rikostutkimuksia varten. Suomi ja Ruotsi evät ole noudattaneet YK:n turvallisuusneuvoston pakotevaatimuksia.

Miksi puhumme vain YK:n vaatimuksista Libyaa vastaan, mutta olemme sokeat pakotevaatimuksille, joiden velvoittamana pitäisi tapahtua nopeita muutoksia Suomessa ja Ruotsissa?Tässä kuvassa on Kavkaz Centerin silloinen yläpalkki manipuloitu helvetin tulien avulla, jotka puuttuivat jostakin syystä alkuperäisestä kuvasta, lähde: Yamartnah- - - -

No comments in my blog, but you can find my phone number GSM +358 44 322 2661 or my email juhamolari-ÄT-gmail.com (см. -ÄT- = @). You can discuss with me in Facebook

Юха Молaри: Домашняя страница – Juha Molari: Homepage http://personal.inet.fi/business/molari/

Юха Молари: Пресс-Портрет (YANDEX)

СМИ и Юха Молaри (коллекция)