lauantai 12. maaliskuuta 2011

Juha Molari otti yhteyttä Viron sisäministeriöön ja Kapoon

Suomen työväenpuolueen eduskuntavaaliehdokas Juha Molari, teologian tohtori ja BBA, Suomen antifasistisen komitean (SAFKA) aktivisti ja taloustoimittaja, on tänään 12. maaliskuuta 2011 kello 17:26 ottanut yhteyttä Viron sisäministeriön ja Viron suojelupoliisin tiettyihin virkailijoihin sekä Viron suurlähetystöön Helsingissä, koska Kavkaz Center on tänään törkeästi hyökännyt Viron valtion mainetta vastaan ja häpäissyt Viron presidenttiä Toomas Henrik Ilvestä.

Kavkaz Center on sekoittanut Viron valtion ja presidentin nimen käymäänsä likaiseen propagandasotaan Doku Umarovin ja Kaukasian emiirikunnan hyväksi. Samanaikaisesti ilmoitin Viron valtiolle, että Kavkaz Centerin lupaama Bäckmanin, Tammen ja Molarin organisoima "FSB-vallankumous Virossa" perustuu kokonansa Kavkaz Centerin valheisiin.

Muistettakoon, että juuri edellispäivänä BBC julkaisi laajan rajun raportin Mikael Storsjön ja Heidi Hautalan tukitoimista Kavkaz Centerin hyväksi Suomessa. Juuri edellispäivänä YK:n turvallisuusneuvosto antoi ankarat vaatimukset kaikille YK:n jäsenvaltioille ”välittömästi jäädyttää Umarovin rahoitusvarat, tuomita hänen liikkeensä ja katkaista mahdolliset asetoimitukset ja muun avun terroristille”. YK:n turvallisuusneuvoston pakotevaatimus velvoittaa luonnollisesti Suomen hallitusta ja lainvalvontaviranomaisia Kavkaz Centerin sulkemiseen, palvelimien takavarikointiin ja Kavkaz Centerin koko administraation pidätykseen jatkotutkimuksia varten. Siinä tilanteessa Kavkaz Center on päättänyt iskeä häijysti kolmea suomalaista miestä vastaan, pilata näiden kolmen miehen maine Virossa, vaikka samalla vedetään Viron presidentti Toomas Henrik Ilves tuohon likaiseen toimintaan, jota Doku Umarovin avustamiseksi sivustolla harjoitetaan.
Arvoisa Viron valtio!

Käännyn Teidän puoleenne, koska minua vastaan koko ajan kirjoitetaan parjaustekstejä, joihin liitetään likaisella tavalla Viron valtio. Valitettavasti en osaa eestin kieltä.

Kavkaz Center sotkee Viron valtion ja presidentin osalliseksi Doku Umarovin propagandasotaa!

Sinänsä minä kestän aivan hyvin loukkaavan kirjoittelun, mutta pyydän Teitä erityisesti kiinnittämään huomiota Viron valtion maineeseen, jota Kavkaz Center tahraa.

Kavkaz Center mainostaa Doku Umarovin hirvittäviä tekoja. Nyt Kavkaz Center yrittää kutsua Viron valtion omaan taisteluunsa minua vastaan, ikään kuin Kavkaz Center voisi sanoa Viron valtiolle maahantulokieltojen perusteet. Todellisuudessa Viro on suvereeni valtio, joka päättää itse asioistansa – Kaukasian emiirikunta ja Doku Umarov eivät määrää maahantulokieltoja Viroon!

Juuri äskettäin 12. päivä maaliskuuta ilmestyi Kavkaz Centeriin törkeästi valheellinen väite, että minulla olisi jotain tekemistä FSB:n kanssa. Ylipäätänsä Kavkaz Center väittää kaikki ihmiset FSB-agenteiksi, jos joku rohkenee arvostella sivuston toimia! Lisäksi Kavkaz Center väittää tässä artikkelissa valheellisesti, että Juha Molari olisi ystäviensä kanssa koordinoimassa vallankaappausta Virossa FSB:n avulla. Lisäksi Kavkaz Center väittää, että olisimme tuottamassa Virolle terroritekojen uhkan FSB:n avulla. Tämä on törkeää tekstiä, jossa pilataan sekä minun että Viron valtion mainetta. Haluan säilyttää luottamukselliset ja arvostavat suhteet Viron turvallisuusviranomaisiin ja sisäministeriöön sekä koko kansaan myös jatkossa!

Tässä on linkki Kavkaz Centerin törkeään kirjoitukseen 12. maaliskuuta 2011. Siinä jutussa minua haukutaan valheiden avulla, mutta lisäksi Doku Umarovin virallinen kanava vetää tähän likaiseen kirjoitteluun jopa Viron presidentin Toomas Henrik Ilveksen ja Naton Cyber Defence –toiminnan. En usko, että Viron presidentti Toomas Hendrik Ilves tahtoisi olla osallinen Kaukasian emiirikunnan ja Doku Umarovin propagandasodassa Kavkaz Center –websivustolla!


On mahdollista, että poliittisesti ja erityisesti talousanalyyttisesti olen harmitellut Viron ja Venäjän poliittisia jännitteitä, koska mielestäni Virolla olisi hyvän sijaintinsa vuoksi erinomaisen paremmat mahdollisuudet taloudelliseen menestykseen valtioiden välisessä kilpailussa kuin nyt on voitu hyödyntää. Mutta en missään tapauksessa kiistä Viron valtion itsenäisyyttä. En hyväksy missään tapauksessa mitään anarkismia. En tietenkään hyväksy mitään terrorismia internetissä tai fyysisessä maailmassa. Mielestäni nämä Kavkaz Centerin parjaustekstit ovat syntyneet, koska minulla on ollut Suomessa ongelmia Mikael Storsjön kanssa, joka on Kavkaz Centerin palvelimet omistavan Pro Caucasus -yhdistyksen puheenjohtaja. Hänen henkilökohtainen ahdistuksensa heijastuu sivuston valheellisiin teksteihin, joiden tarkoituksena on vahingoittaa minua. En sano, että hän kirjoittaisi näitä tekstejä, mutta hänen vastuunsa koskee johtamansa sivuston tekstien hyväksyntää ja sivustolla harjoitettua yleistä linjaa.

Virolainen häirikkö

Olen käynyt työ- ja perhekiireiden tähden vain muutaman kerran Virossa, mutta olen nähnyt, että Tallinna on komea historiallinen pieni kaupunki, ihmiset ovat kauniita. Minulla ei ole todellakaan mitään Viron valtion olemassaoloa ja suvereniteettia vastaan. Sen vuoksi olen erittäin murheellinen, että joku henkilö kirjoittaa todella törkeää ala-arvoista tekstiä myös virolaisille keskustelukanaville minua vastaan. Nämä viestit tulevat salaisesta osoitteesta nobody@dizum.com tai muista osoitteista. Olen havainnut kielen perusteella, että kirjoittaja on eestin kielinen henkilö. Hän lähettää loukkaavaa tekstiä myös työtovereilleni ja ystävilleni. Noiden tekstien rakenne on senkaltainen, että minut väitetään skitsofreenikoksi, HIV+ -potilaaksi tai FSB-agentiksi, minkä jälkeen liitteenä on teksti tai linkki Kavkaz Centerin teksteihin, joissa on myös hurjia leimoja ja valheita minua vastaan. Äskettäin mainitusta sähköpostista tuli linkit näihin nettisivuihin, joissa luonnollisesti minua haukutaan asiattomasti.
- - - -

No comments in my blog, but you can find my phone number GSM +358 44 322 2661 or my email juhamolari-ÄT-gmail.com (см. -ÄT- = @). You can discuss with me in Facebook

Юха Молaри: Домашняя страница – Juha Molari: Homepage http://personal.inet.fi/business/molari/

Юха Молари: Пресс-Портрет (YANDEX)

СМИ и Юха Молaри (коллекция)