maanantai 28. maaliskuuta 2011

Kansanedustajaehdokas räjäytti Kavkaz Centerin Suomessa


Teologian tohtori, BBA Juha Molari, Suomen antifasistisen komitean (SAFKA) ja Suomen työväenpuolueen eduskuntavaaliehdokas Helsingin vaalipiirissä, räjäytti terrorismia mainostavan Kavkaz Centerin Suomessa. Tämä räjäytys on ollut hyvin raju: tällä hetkellä lähes jokainen suomalainen aikuinen tiedostaa, että Kavkaz Center liittyy tavalla tai toisella Suomeen. Aiemmin moni ei ollut edes tietoinen, että tuollaista toimintaa sallitaan Suomessa. Myös kaksinaismoralistisen, jo liki ex-ulkoministerin Alexander Stubbin on täytynyt tietää, että terrorismia mainostetaan Suomessa. Nyt moraalista vastuuta ei voi paeta tietämättömyyteen - ei edes Alexander Stubb. Otan myös osan ansion siitä, että Kavkaz Centerin”rinnakkaissivusto” emirat kavkaz/ Исламский Имарат Кавказ - Исламский Эмират Кавказ suljettin Ukrainassa. Itse asiassa varsin pian yhteydenottoni jälkeen Kiovaan. Sitä toki yhä ihmettelen, ettei edes YK:n turvallisuusneuvoston pakotevaatimus vaikuta Suomessa.

Miksi Kavkaz Center ei juhlista syntymäpäivääni?


Kuva: Juha Molari on koulutukseltaan teologian tohtori ja liiketaloudesta BBA-tutkinnon suorittanut. Hän on toiminut Venäjällä konsulttina v. 2002-2003, toimittajana v. 2003-2004 sekä opiskellut venäjää Finec-yliopistossa v. 2003-2004 ja kirjoittanut tällöin opinnäytetyönsä suomalaisen huonekaluteollisuuden kilpailustrategiasta Venäjän markkinoilla. Tänään 28. maaliskuuta 2011 on syntymäpäivä!

Kavkaz Center toimii yhä Suomessa olevan palvelimen ja administraation avulla. Sivustolla on rajat ylittävät toimitusverkostot. Äskettäin Venäjän turvallisuuspalvelu tunkeutui aiheellisesti juuri niiden NS WP Nevagrad –uusnatsien koneille, joiden kirjoittelusta olin ollut julkisesti huolissaan tietyllä suljetulla keskustelusivustolla. Tietenkään minulla ei ole ollut osaa eikä arpaa mainittuun operaatioon, mutta kohtaloni näyttää kulkevan Jumalan johdatuksessa aina ennakoiden merkillisiin oivalluksiin ja tilanteisiin. Kohtaloni kietoutuu kiinteästi Kavkaz Centerin rakenteellisten osien kanssa, mutta siellä ei edes juhlita syntymäpäivääni!

Antifasistinen piikki oman kylän poikaa vastaan

Eilen Pohjan seurakunnan 50 vuoden historiaa muistelevassa juhlassa seurakuntaneuvostomme luotettava ja pitkäaikainen jäsen Olavi Saarinen muisteli julkisessa puheenvuorossaan, että 1970-luvun puolessa välissä hän oli yhdessä Fiskarissa asuvan naapurinsa agronomi Storsjön kanssa seissyt rinnatusten seurakunnan luottamuselimessä, kun he olivat vastustaneet Isosaaren ostoa Pohjan seurakuntayhtymälle. Tajusin, että enhän minä tietänyt ennakkoon hyökkääväni Pohjan ja Fiskarin omaa Mikael-poikaa vastaan, jota rakastavat kaikki muut alueen poliittiset suuntaukset paitsi kommunistit, joita hän julkisten lehtitietojen mukaan lähtikin pakoon alueelta. Kyllä kohtalo on oikukas tai johdatus käsittämättömän ihmeellinen, että löydän itseni kirkkoherran virasta juuri siitä kylästä, jossa Mikael on varttunut miehuuteen tannerilaisten ja ruotsalaisen kansanpuolueen hyvässä hoidossa.

Olen tullut antifasistiseksi piikiksi ihanille syntymäseuduille: edes kotikulmilla ei voi nauttia rauhassa, kun tietää antifasistin kirkkoherran saarnaavan juuri täällä! Siitä hyvästä Kavkaz Center on muistanut minua jo liki 90 artikkelissa, kukin artikkeli on käännetty monelle eri kielelle. Tuoreimpien artikkeleiden mukaan olen jopa pedofiili ja pederastiaan antautunut valepappi. Eräs virolaistyyppi on postittanut näitä artikkeleita lyhyiden saatesanojen kera työtovereilleni ja ystävilleni. Monet heistä ovat jo kovasti uupuneet. Aiemmin olen saanut tietää artikkeleiden avulla, että olisin pitkissä laitoshoidoissa ollut skitsofreenikko, jonka Venäjän turvallisuuspalvelu FSB ja ulkomaanvakoilu ovat palkanneet tehtäviinsä, mutta erään everstin todistuksen mukaan asiapaperini olisivat niin syvällä Liteinii prospektin paksujen kassaholvien piilossa, ettei edes tämä everstikään ole niitä saanut nähdä. Mahtaa olla todella syvällä nuo asiapaperit, kun en ole itsekään nähnyt!


Jumalan salainen viisas johdatus

Minulle on muodostunut tällä tavalla elämänkohtaloihin ja Jumalan salaiseen viisaaseen johdatukseen perustuva suhde Kavkaz Centerin olemassaolon ja toiminnan kanssa (eikä tässä ollut suinkaan kaikki, mutta ne muut asiat vievät muihin ihmeellisiin sattumiin…). Tästä syystä olen ollut tänään pettynyt, ettei tuo minun anti-ystäväni ”Kavkaz Center” ole lainkaan muistanut minua tämän juhlapäiväni, syntymäpäiväni 28. maaliskuuta kunniaksi! Olenhan sentään räjäyttänyt Kavkaz Centerin palvelimet ja terrorismia mainostavan sivuston sekä sen Bulevardilla työskentelevän administraation koko Suomen tietoisuuteen. Asia tunnetaan hyvin myös Pohjois-Kaukasiassa rauhanomaisten ystävien parissa. Ovatpa Kavkaz Centerin mainostamista terroriteoista kärsineet ihmiset kutsuneet minua jopa "Euroopan viimeiseksi sankariksi"!

Jatkan myös syntymäpäiväni jälkeen entistä tehokkaammin vaatimuksia, että muslimin uskoa, kristillistä uskoa, ihmisrakkautta ja sananvapautta verellä tahraavat ja häpäisevät KC:n toimittajat saataisiin tuomiolle, sivusto suljettaisiin mitä ripeimmin, sillä en haluaisi lieveilmiöiden tähden vahvistuvan minkään persusmaisen maahanmuuttajavastaisuuden sinänsä: rajat ylittävä entistä tehokkaampi tietojen vaihto ja terrorismin vastaisten sivustojen ankarampi kontrolli johtaisi tervehtyneeseen näkemykseen maahanmuuttajista, joilla on ihmisinä täysi oikeus rakkauteen, rauhaan ja menestykseen kuin myös suomalaisilla kansalliseen itsekunnioitukseen, menestykseen ja turvallisuuteen.

- - - -

No comments in my blog, but you can find my phone number GSM +358 44 322 2661 or my email juhamolari-ÄT-gmail.com (см. -ÄT- = @). You can discuss with me in Facebook

Юха Молaри: Домашняя страница – Juha Molari: Homepage http://personal.inet.fi/business/molari/

Юха Молари: Пресс-Портрет (YANDEX)

СМИ и Юха Молaри (коллекция)