keskiviikko 9. maaliskuuta 2011

Kavkaz Center keksi villit ja valheelliset tarinat Suojelupoliisin kuulusteluista!!!


Eduskuntavaaleissa voidaan antaa protesti huonomman tai paremman Venäjä-politiikan puolesta. Helsingin vaalipiirissä Suomen työväenpuolueen eduskuntavaaliehdokas Juha Molari, teologian tohtori ja BBA, Suomen antifasistisen komitean (SAFKA) aktivisti ja taloustoimittaja, on joutunut jälleen kerran terrorismia mainostavan Kavkaz Centerin järjestelmällisen törkeän hyökkäyksen kohteeksi. Tämä on jo 80. artikkeli alle vuoden aikana - viime päivien aikana on sivusto julkaissut päivittäin häväistyskirjoituksia.

Stubb, lopeta jo kaksinaismoraali

Suomen ei pitäisi sallia tämän villin terroristikanavan toimijoita Suomessa. Tuoreen uutishyökkäyksen pitäisi jo viimeistään herättää Suomessa lainvalvontaviranomaiset ja poliittisen johdon, etteivät he enää pakoilisi vastuuta, vaan tarttuisivat toimeen ja vaatisivat sivuston lakkauttamista. Asia on todella vakava.

On muistettava, että Suomen ulkoministeri Alexander Stubb on tässäkin asiassa käyttäytynyt vasta äskettäin hyvin kaksinaismoralistisesti. Osoita nyt ryhdikkyytesi! Minulla ei ole mitään erityistä Teitä vastaan ulkoministeri, ehkä ette olleet riittävän tietoisia tilanteesta. Nyt ehkä olette jo tietoinen tilanteesta!

En ole keskustellut poliisin kanssa sanallakaan mistään Jevgeni Djakonovista(Евгений Дьяконов, Evgeni Dyakonov), en Oslosta, en ole keskustellut myöskään Suojelupoliisin kanssa ylipäätänsä (paitsi jos tämäkin poliisi oli valeasussa). Nyt Kavkaz Center keksii toimittajansa mielikuvituksen avulla, johon toimittaja on kietoutunut pirun vallassa, että Suojelupoliisi olisi keskustellut kanssani Oslon tapahtumista! Eikö jo vihdoin Mikael Storsjön tai Adam Tumsoevin pitäisi puuttua sivuston ylläpidon nimissä Kavkaz Centerin tietyn toimittajan kirjoitteluun! Nyt sivusto keksii pahantahtoisesti mielikuvituksellista "informaatiota" minua vastaan, levittää sitä maailmanlaajuisesti, jotta maineeni mustuisi ja jotta jotkut uusnatsit hyökkäisivät mahdollisesti minua vastaan. Tätä samaa menetelmää kyseinen sivusto noudattaa myös kaikessa muussa uutisoinnissa, erityisesti kirjoittelussa Venäjää vastaan.


Kavkaz Centerin englanninkielisellä etusivulla terroristijohtajan Doku Umarovin yläpuolella "loistaa" kuvani ja väite, että olisin syyllinen Oslossa tapahtuneeseen pahoinpitelyyn! Tätä "uutista" on välitetty sähköpostilla mm. työtovereilleni saatesanoilla, että Molari on skitsofreenikko. Eikö viranomaisten pitäisi pyytää Storsjö ja Tumsoev todistajiksi sekä selvittää, kuka levittää väärää informaatiota Kavkaz Centerin sivuilla? Lisäksi "uutista" on levitetty virolaisille keskustelukanaville, Intian asioista kertovaan englanninkieliseen lehteen ym. ym.


Kavkaz Centerin orgiat uusnatsien kanssa

Olen kirjoittanut seikkaperäisesti Jevgeni Dyakonovin merkillisistä seikkailuista, koska valitettavasti häntä oli kohdeltu väkivaltaisesti. Tämä henkilö ei mitenkään liity tämän päivän salaiseen keskusteluun, jonka sisällöstä en ole sanonut mitään, paitsi ettei tästä asiasta puhuttu.

Näyttäisi pikemmin siltä, että Djakonovin omat harrastukset Vjatšeslav Datsikin ja Stanislav Kalashnikovin fanittajina ovat tuoneet hänelle nyt kärsimyksiä. Itsehän en ole sanonut edes hänen nimeänsä ennen kuin Kavkaz Center keksi, että Bäckman, Molari ja Tammi pistivät laukkunsa nopeasti matkakuntoon, kävivät Oslossa pieksämässä toimittajat ja tulivat Suomeen. Vasta sen sadun jälkeen olen maininnut ko. toimittajan nimen ensimmäistä kertaa.

Djakonov oli kirjoittanut hyvin rasistisia ja muukalaisvihamielisiä näkemyksiä. Erityisesti hän oli hyvin tunnettu Norjassa alatyylisistä videohyökkäyksistä antifasisteja vastaan. Minua ei kiinnosta Oslon tapahtuma muutoin kuin Kavkaz Centerin harjoittamasta orgiasta käsin: Kavkaz Centerillä on jonkinlaiset orgiat uusnatsien kanssa, mikä syventää ymmärrystä Kavkaz Centeristä islamia ja kristinuskoa vastustavana saatanallisena sivustona. Stanislav Kalashnikov olikin hyvin avoimesti pakanallisten menojen ihailija. Djakonov ei myöskään ilmaissut mitään kaunista ja kunnioittavaa sen enempää islamista kuin kristinuskosta, vaan pikemmin hänen 600-sivua paksun teoksensa sisältö on tiivistettävissä sanoihin ”islam-fobia”. Tällainen islamia vihamielisesti kuvaava maahanmuuttajavastainen toimittaja on Kavkaz Centerille tärkeä kiinnostuksen kohde uusnatsi Vjatšeslav Datsikin rinnalla, vaikka kumpikaan ei ylistä Allahin suuria tekoja. Uusnatsien järjestö ”slaavilaisten unioni” kutsui omassa jutussaan Djakonovia ”meidän kollegaksemme”.

Kavkaz Center kirjoittaa siis jälleen kerran pelkästä pahantahtoisesta mielikuvituksestaan, että olisin ollut tekemässä surmatyötä Oslossa. Tuollaisen väitteen esittäminen on ylipäätänsä sopimatonta. Kun asian mahdottomuus tuli ilmeiseksi, Kavkaz Center ”korjasi” englanninkieliseen versioon, että olisin antanut jonkinlaisen tappokäskyn, mutta olisin suoranaisessa vastuussa. Lopulta uusimmassa venäjänkielisessä jutussaan 8. maaliskuuta 2011 kello 22 he kiistävät kirjoittaneensa, että Suomesta lähteneet antifasistiset agentit olisivat suorittaneet toimittajan pieksämisen Oslossa. Silti he luulevat oman mielikuvituksensa todeksi ja toistavat, että asialla olisi edes joku merkitys tämän päivä salaisissa kuulusteluissa.

Kyse on Kavkaz Centerin arvostelusta

En ole kertonut salaiseksi julistetun kuulustelun sisällöstä mitään, joten Kavkaz Center keksii sisällön tyhjästä. Tyhjästä on paha nyhjäistä, mutta pitkät tarinat syntyvät tuolle sivustolle myös tyhjästä. Olen kertonut henkilötunnisteiden ottamisesta, en mitään itse keskustelujen sisällöstä. Mikael Storsjön rikosoikeudenkäyntiraportin yhteydessä 24.2.2011 kerroin kuitenkin jo, että Storsjö – Kavkaz Centerin omistaja ja törkeästä laittomasta maahantulosta syytetty henkilö – kutsuu tähtitodistajikseen Jukka Mallisen ja Heidi Hautalan, kun pääistunto on 15.4.2011. Tällöin kirjoitin loppulauseena tämän päivän kuulustelujen sisällön, koska siinä vaiheessa en ollut kuullut luonnollisesti sanaakaan ”salaisuudesta”:

Kun istuin seuraamaan Storsjön käräjien valmisteluistuntoa, soi puhelimeni ja pian sain tekstiviestin, että minun olisi pitänyt olla juuri samalla hetkellä Pasilan poliisitalolla, koska poliisi olisi laittanut kutsun tulla kuulusteltavaksi kunnianloukkauksesta ja laittomasta uhkauksesta Jukka Mallista vastaan. En toki ymmärtänyt asiaa senkään jälkeen, kun soitin käräjien jälkeen konstaapelille. Minun lastani ja perhettäni ei ole uhattu eikä loukattu, ei yhtään kukaan edes esitutkinnan aloittamista varten, mutta kun vastaan Mallisen Safka-vastaiseen kirjoitteluun, niin heti on syytä epäillä loukkausta. Siinä on Suomen Pen:n entinen puheenjohtaja ja suomalainen oikeus! Olin siis paremmassa paikassa katsomassa Vantaalla käräjiä. En ollut saanut kutsua ainakaan ajoissa

Mitä tästä siis opimme?

Me opimme, ettei Kavkaz Centerin toimittajiin pidä ylipäätänsä uskoa yhtään missään. Parempi lukea venäläisiä uutisia, koska niissä tapahtumien kulku on asianmukainen, fantasioilla ei täytetä tietämättömyyttä.

Me opimme myös, että tyhjä aukko näyttää täyttyvän fantasioilla - Kavkaz Center täyttää tyhjyyden pahoilla hengillä. Tämän vuoksi olisi tärkeää käsitellä tutkintapyynnöt avoimesti ja julkisesti, jotta tutkintapyyntöjen esittäjillä olisi moraalinen vastuu ilmoituksensa jättämisestä ja jotta mielikuvitus ei rakentaisi pahantahtoisia tarinoita kansainväliseen levitykseen!


Кавказ-Центр в аду Yamartnah- - - -

No comments in my blog, but you can find my phone number GSM +358 44 322 2661 or my email juhamolari-ÄT-gmail.com (см. -ÄT- = @). You can discuss with me in Facebook

Юха Молaри: Домашняя страница – Juha Molari: Homepage http://personal.inet.fi/business/molari/

Юха Молари: Пресс-Портрет (YANDEX)

СМИ и Юха Молaри (коллекция)