torstai 10. maaliskuuta 2011

Kavkaz Centerin sivulla uhataan tappaa Suomen eduskuntavaaliehdokas

Helsingin vaalipiirissä Suomen työväenpuolueen eduskuntavaaliehdokas Juha Molari, teologian tohtori ja BBA, Suomen antifasistisen komitean (SAFKA) aktivisti ja taloustoimittaja, sai Kavkaz Centerin 9. maaliskuuta 2011 23:01 julkaisemassa tekstissä suoran tappouhkauksen: Afganistanissa toiminut entinen taistelija ilmoittaa valmiutensa tappaa ja istua siitä hyvästä 10 vuotta vankeudessa.

Olen laittanut uhkauksen tiedoksi (ks. alla) myös Suomessa Suojelupoliisille.Arvoisa poliisilaitos

Tiedoksi: Suomen suojelupoliisi

Rikosilmoituksen jättäjä:

Juha Molari GSM 044 322 2661, email: jmolari-ÄT-gmail.com tai juhamolari-ÄT-gmail.com (см. -ÄT- = @)

Asia: 4.3.2011 Raaseporissa (Tammisaari) jätetyn rikosilmoituksen täydennys

Olen jättänyt perjantaina 4.3.2011 kello 15:30 Raaseporin poliisilaitoksessa tutkintapyynnön, koska – siinä vaiheessa – noin 77 artikkelissa oli leimattu minut mielisairaaksi, parantolassa hoidossa olevaksi, kgb-terroristiksi. Nämä artikkelit oli julkaistu vuoden aikana ja käännetty monella eri kielellä. Julkaisusta vastaa Helsingissä johdettu, myös Helsingissä servereitä pitävä, Kavkaz Center, jota johtaa Mikael Storsjö yhdessä administraattorin Adam Tumsoevin kanssa. Kumpikaan ei ole siis kirjoittaja, vaan pikemmin todistajia siitä, kuka on kirjoittanut pahasti.

Tämän jälkeen Kavkaz Center on julkaissut lukuisia hyvin törkeitä kirjoituksia. Sunnuntaina 6.3.2011 Kavkaz Center ilmoitti venäjänkielisessä jutussaan, että Juha Molari olisi kgb-agenttina yhdessä Abdullah Tammen ja Johan Bäckmanin kanssa saapunut Suomesta Norjaan sekä suorittaneet Oslossa erään toimittajan tappamisen. Tämä toimittaja oli puolustanut Venäjältä paennutta uusnatsia, ”punaista tiikeriä”, joka oli syyllistynyt tappoihin ja ryöstöihin. Toimittaja oli leimannut myös antifasistit pedofiileiksi. Sen jälkeen Kavkaz Center julkaisi englanninkielisen jutun, jonka mukaan en olisi suorittanut tappoa, vaan olisin käskenyt mainitun toimittajan tappamisen, mutta suorittajat olisivat Oslon omat antifasistit. Olisin Euroopassa toimivien antifasistien johtohahmo ja sellaisena vaarallinen kgb-agentti. Nyt 9-10. maaliskuuta on käynyt ilmi, ettei mainittu toimittaja ole lainkaan tapettu, vaan hän kertoo varsin pirteänä, että poliisi otti hänet turvaan, koska hän joutui hyökkäyksen kohteeksi! Oslon poliisin toimet uusnatsin ”punaisen tiikerin” ystäväpiiriä ja heidän keskuudessa havaittua terrori-iskun suunnitelmaa vastaan on hyvin tiedetty ja tunnettu juuri viime viikkojen ajalta. Sitä vastoin mainittu toimittaja - Afganistanissa taistellut entinen sotilas - lupaa tappaa ne henkilöt, jotka hän kuvittelee hyökkäyksestä syylliseksi.

Tänään Kavkaz Center julkaisee tappamisen mainokseksi tulkittavan tekstin, jossa mainittu toimittaja kerskuu, että hän on taistellut Afganistanissa, hän on valmis taistelemaan veitsellä ja tappamaan. Jo otsikossa mainitaan nimenomaisesti pappi Juha Molari. Minulla ei ole kuitenkaan mitään tekemistä koko ihmisen kanssa! Lisäksi muistettakoon, että Kavkaz Centerin etusivulla (pääsivulla) oli kaksi isoa juttua minua vastaan kuvien kanssa, ja alla Doku Umarovin kehotus sotaan vihollisia vastaan.
Tässä suomennos kyseisestä tekstistä, joka ei siis perustu tosiasialliseen tietämykseen ja kuvaukseen toiminnastani.

Kuka puuttuu ripeästi Kavkaz Centerin tappomainoksiin minua vastaan?

- - - - -

Norjan toimittaja valmis vastustamaan KGB:n tappajia, jotka toimivat Putinin papin ohjauksessa
Julkaisu aika: 9. maaliskuuta 2011 23:01 (Kavkaz Center)


Norja televisioyhtiö TV2 Norgen mukaan demokraattinen toimittaja Evgeniy Dyakonov on päästetty sairaalasta Oslossa.

Kävi ilmi, että hänen jalkansa oli rikki, kun nuorukaisten väkijoukko hyökkäsi häntä vastaan 5. maaliskuuta, kun hän tarkkaili mielenosoitusta Oslon keskustassa. Norjan "Antifasistit" hyökkäsivät häntä vastaan ja huusivat "Kuole, sinä venäläinen fasisti!"

Dyakonov työnnettiin maahan ja pahoinpideltiin kepillä. Hänet olisi murhattu, jos poliisi ei olisi pelastanut häntä. Aiemmin kerrottiin, että hän kärsi päävamman ja joutui koomaan. Jotkut venäläiset lähteet raportoivat virheellisesti hänen kuolemastaan.

Norjalainen jengi "antifasisti Blitz" hyökkäsi toimittajaa vastaan suomalaisen "antifasistisen jengin Safkan" jäsenen käskystä: "pastori” Juha Molari on syytettynä FSB vakoojana ja terroristina.

Kaksi viikkoa sitten "pastori" julkaisi kuvan Dyakonovista ja kirjoitti, että tämä on "fasisti", vaikka toimittaja on hyvin tunnettu Norjassa todellisena demokraattina ja ihmisoikeusaktivistina.

Venäjän nationalistit uskovat, että FSB halusi tappaa Dyakonovin, koska hän tutki kidutusta, jota KGB-FSB roistot käyttävät vankiloissa ja keskitysleireillä Venäjällä.

Toimittaja julkaisi dokumentin ”Antifasistit” ja todisti, että antifasistit ovat pedofiileja. Tämä elokuva on nähtävissä YouTubessa seuraavasta linkistä.

Evgeniy Dyakonov on erittäin tunnettu ihmisoikeusaktivisti, hän julkaisi demokraattista lehteä "Zona" Uzbekistanissa. Hänen tekemien poliittisten tutkimusten johdosta hän joutui pakenemaan länteen, jossa hän sai poliittisen turvapaikan Norjasta.

Ihmisoikeustoimiensa johdosta hänet karkotettiin Iranista ja Tadžikistanista. Dyakonov on usein mainittu Venäjän demokraattisissa tiedotusvälineissä.

Haastattelussaan Norja televisiokanavalla Dyakonov sanoi, että hän odottaa toista murhayritystä, jota KGB-FSB yrittää:

"Olen valmis puolustamaan itseäni. Olen taistellut Afganistanissa. Voin tehdä sen, koska poliisi ei suojele minua ja perhettäni. Olen lähettänyt lapset ulkomaille. Mihin maahan, en sano. Olen valmis lopettamaan hyökkääjät veitsellä ja tappamaan. Olen valmis. Olen kokenut sodan. Olen valmis viettämään 10 vuotta vankilassa. olen valmis siihen. "


Seurantaosasto
Kavkaz Center- - - -

No comments in my blog, but you can find my phone number GSM +358 44 322 2661 or my email juhamolari-ÄT-gmail.com (см. -ÄT- = @). You can discuss with me in Facebook

Юха Молaри: Домашняя страница – Juha Molari: Homepage http://personal.inet.fi/business/molari/

Юха Молари: Пресс-Портрет (YANDEX)

СМИ и Юха Молaри (коллекция)