tiistai 8. maaliskuuta 2011

SALAINEN, SECRET

Helsingin vaalipiirin Suomen työväenpuolueen eduskuntavaaliehdokas Juha Molari, teologian tohtori ja BBA, Suomen antifasistisen komitean (SAFKA) aktivisti ja taloustoimittaja, oli tänään salaisen asian tähden salaisessa poliisikuulustelussa Suomessa.

Samassa yhteydessä ihmettelin avoimesti poliisille, miksi Mikael Storsjön omistaman ja johtaman Kavkaz Centerin sivuston kauheita juttuja ei oteta edes poliisissa tutkimuksen alle: nytkin sunnuntaina Kavkaz Centerin venäjänkielisessä jutussa minun väitettiin lähteneen Suomesta Osloon ja tappaneen erään toimittajan katutappelussa! Minulla ei ole todellakaan mitään suhdetta Oslon väitettyyn tapahtumaan, kun siellä ei edes mitään tapahtunut. Poliisi ei tutki minua mistään Oslon "murhasta"!


Maanantaina ilmestyneessä englanninkielisessä laajennetussa tarinassa Kavkaz Center väittää minun olevan FSB-agenttina SUORANAISESSA vastuussa Oslon tapahtumista, uusnatseja vastaan tehdystä väkivallasta (KC kirjoitti jopa ISOILLA kirjaimilla!). Kavkaz Centerin mukaan Pohjoismaiden antifasistisen fsb-joukon toimintaa johtaisivat kolme suomalaista agenttia: Abdullah Tammi, Johan Bäckman ja Juha Molari.

Eikö tuohon kirjoitteluun saada mitään loppua? On vaarana, että jotkut uusnatsit ottavat ISOILLA KIRJAIMILLA kirjoitetut sanat uusnatsin tappamisesta todesta tappokäskyksi suomalaisia antifasisteja vastaan. Itse asiassa moni vaarallinen uusnatsi (jopa paloittelumurhiin syyllistyneet tai heidän läheisensä) ovat kirjoittaneet minusta noiden "uutisten" jälkeen, olen saanut ilmeisemmin tuollaisilta tahoilta myös anonyymejä uhkailevia sähköposteja. 


En katso, että velvollisuuteni on lopettaa Kavkaz Centerin arvostelua, vaan että lainvalvontaviranomaisten velvollisuus on valvoa turvallisuutta ja demokraattisten oikeuksien toteutumista, jossa terroritekoja ei kuitenkaan hyväksytä. Pidän merkillisenä Heidi Hautalan ja Jukka Mallisen roolia, koska he voisivat hienovaraisesti arvostetun asemansa ja yhteyksiensä tähden vedota Bulevardilla majaileviin Kavkaz Centerin toimijoihin, erityisesti Mikael Storsjöhön, jotta törkeästi väärennetyt tiedot poistettaisiin Kavkaz Centerin sivuilta. Poliittisen erimielisyyden siedän toki, mutta kyse onkin aivan eri asiasta.

Salainen tutkinta

Tänään sain poliisilta kutsun salaisen asian tähden: poliisi ilmoitti jo heti alkuun, että tästä ei saa kertoa julkisuuteen, jos tahtoo välttää seuraamukset. Asia on kuitenkin siis ihan toinen ja muu kuin Oslon "murha", jota ei ole tapahtunutkaan!

Aivan lopussa minulta otettiin jopa sormenjäljet ja profiilikuvat (joten tulevaisuudessa rikokseni täytyy tehdä ilmeisemmin rukkaset kädessä?). Salainen asia oli siis ilmeisen vakava, kun aikaa ja resursseja oli käyttää näin paljon. Vähintään kolmea poliisia työllistettiin. Salainen asia ei liittynyt mitenkään Mikael Storsjön julkaisemaan ja levittämään videoon, jonka hän luvattomasti otti minulta levitykseen. Salainen asia ei liittynyt mitenkään myöskään Heidi Hautalaan, joka on tehnyt yleisen rikosilmoituksen Suomen antifasistista komiteaa vastaan, jonka ilmaisuvapautta hän tahtoisi rajoittaa. Tämä on koominen tilanne, jopa surkuhupaisa.

Minulla on jo vanhastaan ikäviä kokemuksia salaisesta oikeudenkäynnistä, jota itse olin vaatinut toki julkiseksi. Silloin salaisuutta käytettiin epärehellisen pöytäkirjan laatimista varten, kun suuhuni kirjoitettiin lauseita, joita en koskaan lausunut. Tällä kertaa poliisi oli kuitenkin asiallinen: osasin myös tarkkaavaisesti lukea pöytäkirjan, ettei virheitä jäisi toistaiseksi salaisiin papereihin. Ihmettelen järjestelmäämme: yhtä hyvin tuomiokapitulissa kuin poliisilla on käytetty kohtuullisesti aikaa tiettyjen poliittisten tahojen oikeusvandalismin hyväksi, kun taas en ole saanut pienintäkään esitutkintaa aloitettavaksi toinen toistaan hurjempien parjauskirjoitusten johdosta.

Sunnuntaina Kavkaz Center julkaisi venäjänkielisen jutun, jonka mukaan olisin suoranaisesti lähtenyt Helsingistä Osloon ja tappanut siellä erään toimittajan, joka oli puolustanut tunnettua uusnatsia ”punaista tiikeriä”. Maanantaina Kavkaz Center korjaili juttua englanninkielisessä versiossaan, jonka mukaan olisin antanut käskyn julkaisemalla tapettavan henkilön nimen ja kuvan (todellisuudessa heidän tarinansa on täysin satua tällä kohtaa) ja olisin siis täysin vastuussa taposta fsb:n agenttina! Nämä kirjoitukset minua vastaan eivät ylitä Suomen poliisilla edes tutkintakynnyksen rajaa, unta en uskalla edes nähdä syytekynnyksen ylittymisestä!

Vjatšeslav Datsik, Jevgeni Djakonov ja Stanislav Kalashnikov
Kuva: Vjatšeslav Datsik – Venäjältä Osloon paennut uusnatsi

Todellisuudessa Oslossa hakattu toimittaja Jevgeni Djakonov (Евгений Дьяконов) on erittäin avoimesti hyökännyt muukalaisia vastaan. Erityisesti hänen 600-sivua paksu kirjansa islamilaisesta vallankumouksesta ja Norgestan-valtiosta vuonna 2070 oli aggressiivinen Oslossa asuvia muslimeita vastaan. Kaiken lisäksi hän tuli tunnetuksi tuestaan uusnatsille ”Punaiselle Tarzanille”, Vjatšeslav Datsikille, joka kuului kansallissosialistiseen liikkeeseen Славянский Союз (Slaavilainen unioni), Tämä kansallissosialistinen liike kuvaili hyökkäystä Jevgeni Djakonovia vastaan jopa monipuolisemmin kuin Kavkaz Center. En voi hyväksyä väkivaltaista vihaa muukalaisia vastaan enkä Kavkaz Centerin tukea tuollaiselle porukalle, joka uusnatsi-ideologiansa avulla rakentaa muukalaisvihaa. Tuon vihan tukeminen tapahtuu siis Suomesta johdetun nettisivuston kautta!

Kavkaz Centerin valheet ovat hyvin vaarallisia. Googlen hakukoneessa Evgeni Dyakonov-sanahaku asettaa Kavkaz Centerin valheet ensimmäiseksi uutiseksi asiasta ikään kuin sivustolla olisi mitään tekemistä totuuden kanssa. Mainittakoon, että en ole koskaan edes käynyt Oslossa tai muualla Norjassa! Äskettäin Norjasta on saapunut blogiini monia lukijoita, jotka ovat etsineet tietoa Evgeni Dyakonovista: onneksi muutamat ovat jaksaneet blogiini asti, sillä liian moni tyytyy googlen ensimmäiseen hakuun Kavkaz Centerillä!

Kuva: Norjassa googletetaan Evgeni Dyakonovista tietoja


6. maaliskuuta 2011 julkaisemassaan tarinassa kansallissosialistit väittävät, että antifasistit ja vasemmistolaiset ääriryhmät olisivat hyökänneet Venäjältä kotoisin olevan Stanislav Kalashnikovin kimppuuun. Kyseisellä miehellä on tatutointifirma. Hän on heavy metalli –musiikin fani. Hänellä on ollut facebook-profiili 19 joulukuuta 2008 alkaen. Facebookissa hän linkittää itsensä mainitun ”Punaisen Tarzanin” Vjatšeslav Datsikin kanssa, joka ilmoittaa Kalashnikovin yhdeksi hänen kolmesta facebook-ystävästään. Lisäksi Datsik ilmoittaa Facebookissa filosofiakseen ”Kunnia rodulle! Kuolema hirviöille!

Stanislav Kalashnikov oli allekirjoittanut 4. maaliskuuta varsin neutraalin poliittisen vetoomuksen työttömyysongelman tähden Krasnojarskin kuvernöörille Lev Vladimirovitš Kuznetsoville. Tiedostusvälineet olivat kertoneet laajasti, miten Krasnojarskin alueen ihmisille luodaan työpaikkoja uuden sosioekonomisen, tieteellisteknisen ja kulttuurihankkeen avulla. Vetoomuksen mukaan toimenpiteet ovat olleet riittämättömiä työttömyyden poistamiseksi.

Kuva: Norjan poliisi iski 24.2.2011 uusnatsien tiloihin Oslossa

Poliisi iski 24. helmikuuta uusnatsi Datsikin ystävän tatuointi-tiloihin Oslossa. Kolme venäläissyntyistä miestä pidätettiin samassa yhteydessä. Yksi pidätetyistä oli Alexander Moskofkin. Pidätyksen yhteydessä poliisi takavarikoi laittomia aseita. Moskofkin puolusti, että antifasistit haluavat hyökätä heitä vastaan, minkä johdosta uusnatsit tarvitsevat paljon aseita.

Stanislav Kalashnikov kommentoi Facebookissa em. pidätysuutista sanoilla ”valehtelijat”. Hän on germaanisen uuspakanismin Asatrun ihailija – ja toki uusnatsin Datsikin ihailija. Djakonovilla on toki myös minun kanssani yksi yhteinen Facebook-ystävä: Anna Chapman. Stanilaslav Kalashnikovin facebook-ystävä on myös ensin mainittu toimittaja Jevgeni Djakonov, joka on litteroitu Facebooksissa muotoon ”Evgeni Dyakonov”.

Kuva: Stanislav Kalashnikov ja Jevgeni Djakonov ovat keskenään Facebook-ystäviä

Djakovon oli vasta äskettäin 2. maaliskuuta linkittänyt äärimmäisen vihamielisen videon varoitukseksi vanhemmille, jos näiden lapset ovat antifasisteja. Videon mukaan antifasistit ovat "nuoria juoppoja, joita kiinnostaa alkoholin ohessa seksi ja huumeet" (natsit eivät luonnollisesti ole kiinnostuneet hetoroseksistä, mutta en sano suinkaan, että homot olisivat natseja). Djakonovin mainostama, itsensä Diakonoff-nimimerkillä (Евгений Дьяконов) toimittama video väittää antifasisteja "pedofiileiksi".

Kuva: Jevgeni Djakonovin loukkaava väite antifasistien elämäntavasta ja filosofiasta, kuva Djakonovin tekemästä videosta


Livejournalin diakonoff-blogissaan hän esittää 26. helmikuuta 2011, että Datsikin pidätys olisi ollut mitä vakavin ihmisoikeusloukkaus Norjassa. Hänen mukaansa poliisi oli saanut viestin terrori-iskun valmistelusta, jolloin poliisi tunkeutui 24. helmikuuta 2011 noin kello 14 tatuointi-saliin, ”Metal Tattoo”, ja Djakonovin mukaan jopa pisti 45 minuutiksi alastomat ihmiset lumihankeen. Salin omistaja on Stanislav Prikhodko (Станислав Приходько), joka oli Datsikin kumppani. Stanislav on itse Viron kansalainen. Toinen kumppani oli Valentin Ljuby (Валентин Любый), Ukrainan kansalainen.

Blogissaan Djakonov vetoaa tiukasti Datsikin puolesta: hänen mukaan Oslon poliisipiiri ei liikuta sormeaan valkoisen miehen puolustamiseksi, kun tämä on vaarassa. Djakonov perusti 18. helmikuuta 2010 Facebookiin jopa oman sivuston Datsikin puolesta, jotta uusnatsia ei karkotettaisi Venäjälle oikeudenkäyntiä ja tuomion kärsimistä varten. Djakonov moittii blogissaan 26. helmikuuta kello 11:50 myös hyvin ankarasti Ukrainan kansalaisen karkotusta Norjasta. Pidätyksessä oli nimetty, että nuo henkilöt olivat ”Venäjän fasistisen järjestön jäseniä”. Sitä vastoin Djakonovin mukaan venäläinen nationalisti Datsik ei ole uhka Norjalle, vaan Norjassa olisi ratkaistava suuremmat ongelmat: ”kymmenet tuhannet sosiaaliloiset ja poliisin korruptio, katujen rikollisuus, huumekauppa, pedofilia, islam, maahanmuuttajien ja pakolaisten järjestämä kaaos” (Проблем, которые надо решать в Норвегии достаточно много, это несколько десятков тысяч социальных паразитов, коррупция во власти и полиции, уличная преступность, наркоторговля, ювенальная юстиция, этническая преступность, угрозы терроризма, педофилия, исламизация, хаос в среде мигрантов и беженцев).

13. tammikuuta 2011 Jevgeni Djakonov kertoi Maria Amelian (Мария Амелие; so. Madina Salamovan, Мадина Саламова) pidätyksestä ja karkotuksesta. Tämä nuori nainen pidätettiin joulukuussa 2010 Norjassa. Hän oli tullut Pohjois-Kaukasiasta ja asunut Norjassa laittomasti yli 10 vuotta. Maria Amelia tuli Norjaan 10 vuotta sitten vanhempiensa kanssa Suomesta, jossa Djakonovin mukaan "hänelle ei myönnetty turvapaikkaa ja jossa häntä oli kidutettu" (Мария Амелие приехала в Норвегию около 10 лет назад с родителями из Финляндии, где они получили отказ в убежище и пытали счастья в Норвегии). Maria oli myös Norjassa poliittinen aktivisti, nyt jopa yli 1000 ihmistä protestoi hänen karkottamistaan.

Kuva: Suomeen tullut pakolainen Maria Amelia pakeni Norjaan vanhempiensa mukana


27. helmikuuta 2011 Jevgeni Djakonov liitti Facebookiin toimittamansa videon Antifasistien aktiosta natseja vastaan Oslossa. Videoon sijoittamiensa saatesanojen mukaan ”Venäjällä ihmiset tahtovat vain rakkautta, Norjassa rakastavat rahaa ja Afrikassa asemaa”. Siinä videossa Djakonov haastattelee nuorta 19 vuotta vanhaa naista, jonka isä on Venäjältä ja äiti Gambiasta. Tämä nuori nainen on esimerkkinä huumeaineiden käyttäjästä, jollaisia Djakonovin mukaan ilmeisemmin kaikki antifasistit ovat. Hän seuraa kuitenkin antifasistien mielenosoitusta rauhallisesti ja tekee tapahtumasta videon.

Kuva: Jevgeni Djakonovin (Diakonoff) video antifasisteista

Slaavilainen unioni kertoo 6. maaliskuuta 2011, että 5. maaliskuuta oli kello 16:15 kokoontunut Osloon antifasistiset ääriainekset, jotka ovat huumeiden käyttäjiä. Antifasistit olisivat uusnatsien mukaan russofobeja, koska nämä olivat vaatineet tiettyjen ihmisten poistumista Oslosta. Slaavilaisen unionin mukaan nuo antifasistit – noin 200 henkeä – olisivat ”pieni rikollisjoukko, jotka taistelee seksuaalisen vapauden puolesta raiskausten, pedofilian ja huumerikollisuuden hyväksi. Mellakan aikana kollega – freelance toimittaja Eugene Djakonov joutui hyökkäyksen kohteeksi, koska hän oli ollut mukana Datsikin tapauksessa. - - - Nyt Djakonov on aluesairaalassa voimakkaan aivotärähdyksen vuoksi” (Slaavilainen Unioni).

Kuva: Antifasistien mielenosoitus Oslossa helmikuussa 2011


- - - -

No comments in my blog, but you can find my phone number GSM +358 44 322 2661 or my email juhamolari-ÄT-gmail.com (см. -ÄT- = @). You can discuss with me in Facebook

Юха Молaри: Домашняя страница – Juha Molari: Homepage http://personal.inet.fi/business/molari/

Юха Молари: Пресс-Портрет (YANDEX)

СМИ и Юха Молaри (коллекция)