sunnuntai 27. maaliskuuta 2011

Suomalainen kansanedustajaehdokas kutsuu Voitonpäivän juhliin Venäjälle

Suomen työväenpuolueen ja Suomen antifasistisen komitean (SAFKA) eduskuntavaaliehdokas Juha Molari Helsingin vaalipiirissä kutsuu antifasistiselle matkalle Voitonpäivän juhliin Pietariin. Voitonpäivä on natsismista vapautetun maailman kunnian päivä!

Voitonpäivä kertoo avoimuudesta paremman tulevaisuuden ja ihmisrakkauden hyväksi, myös suomalainen osaaminen voi yhdistyä reiluun ja ystävälliseen Venäjä-suhteeseen!

Kuva: Juha Molari on koulutukseltaan teologian tohtori ja liiketaloudesta BBA-tutkinnon suorittanut. Hän on toiminut Venäjällä konsulttina v. 2002-2003, toimittajana v. 2003-2004 sekä opiskellut venäjää Finec-yliopistossa v. 2003-2004 ja kirjoittanut tällöin opinnäytetyönsä suomalaisen huonekaluteollisuuden kilpailustrategiasta Venäjän markkinoilla.


Voitonpäivä on vuoden tärkein antifasistinen juhla. Tällöin juhlitaan Natsi-Saksan ja sen liittolaisten loppua. Juhla on tärkeä yhtä hyvin Saksassa, Venäjällä, Ranskassa kuin Yhdysvalloissa. Laskemme seppeleet Leningradin piirityksessä kaatuneiden muistolle ja toimitamme hengellisen muistohetken näiden ihmisen sekä heidän omaistensa puolesta. Tutustumme myös Leningradin piirityksestä kertovaan museoon ym. Meille on tärkeintä ihmisrakkaus ja rauha!

Kuva: Vuoden 2010 katunäkymät olivat erittäin kauniit Pietarissa


Suomen työväenpuolueen ja Suomen antifasistisen komitean eduskuntavaaliehdokas Juha Molari ylistää suuren Neuvostoliiton voittoa fasismista, mutta ei ole stalinisti. Erityisesti tuo fasismin kukistaminen vapautti Baltian alueet ja päätti alueella toimitetun holokaustin.


Ps.

matkani yksityiskohdat eivät ole vielä tarkentuneet. Äitienpäivänä 8.5. saatan olla aamulla virkatehtävissä, jolloin pääsen matkalle vasta tämän jälkeen. Jos saan sijaisen, lähtö olisi matkalle lauantaina 7.5. Maanantaina 9.5. on hieno juhlapäivä taas vuonna 2011 niin kuin ne olivat vuonna 2010.

Ilmoittautumiset ja tiedustelut: Juha Molari, puh. +358 44 322 2661

- - - -

No comments in my blog, but you can find my phone number GSM +358 44 322 2661 or my email juhamolari-ÄT-gmail.com (см. -ÄT- = @). You can discuss with me in Facebook

Юха Молaри: Домашняя страница – Juha Molari: Homepage http://personal.inet.fi/business/molari/

Юха Молари: Пресс-Портрет (YANDEX)

СМИ и Юха Молaри (коллекция)