perjantai 11. maaliskuuta 2011

Suomen viranomaisiin ja poliittiseen johtoon moraalista ryhtiä Amerikan suhteiden avulla

Helsingin vaalipiirissä Suomen työväenpuolueen eduskuntavaaliehdokas Juha Molari, teologian tohtori ja BBA, Suomen antifasistisen komitean (SAFKA) aktivisti ja taloustoimittaja, sai Kavkaz Centerin 9. maaliskuuta 2011 23:01 julkaisemassa tekstissä suoran tappouhkauksen: Afganistanissa toiminut entinen taistelija ilmoittaa valmiutensa tappaa ja istua siitä hyvästä 10 vuotta vankeudessa. Sen jälkeen syntyi jälleen uusi Kavkaz Center -sivuston häväistyskirjoitus. Mitäkö nuo häväistyskirjoitukset ovat saaneet aikaan? Sen, että nyt pistetään vauhtia ja kovaa painetta Suomen viranomaisiin ja poliittiseen johtoon Amerikan suhteiden avulla. Tämä tuli mahdolliseksi erään hienon ystävän ansiosta.

Olen joutunut varsin massiivisen likaisen hyökkäyksen kohteeksi. Tästä hyökkäyksestä ovat kärsineet myös tutut ja työtoverit. Joka päivä saamme lukuisia törkeitä sähköpostiviestejä. Niitä tulee työtovereilleni ja ystävilleni. Tuskin kaikki edes kertovat uutisia, joita saavat minun vuokseni!

Kavkaz Center näyttää olevan kaikkien törkyviestien yhteinen tekijä, mutta en suinkaan oleta, että Adam Tumsoev tai Mikael Storsjö ovat järjestäjät tälle hyökkäykselle. Pikemmin heidät kutsutaan todistajiksi käsi Raamatulla tai Koraanilla, kun selvitetään hyökkäyksen tekijää.

Torstaina 10.3.2011 kello 22:41 julkaistiin jälleen kirjoitus, jossa Kavkaz Center käsitteli minua pilkallisesti. Nykyään siellä valmistuu useampi kirjoitus päivässä minua vastaan. Erikoinen poliittinen näkökulma Kaukasian tapahtumiin!

Nyt Kavkaz Centerin aiheena oli kirjoitukseni ”valasta Raamatussa”, paitsi Kavkaz Centerin mukaan olisin kirjoittanut päinvastoin ”kiroilusta Raamatussa” («Клятва на Библии»). Vähän aiemmin Kavkaz Center oli syyttänyt, että olisin KGB-agentti ja vastuussa jostakin ”väkivaltatapauksesta” Norjassa. Minä kerroin uusnatsien oikeudenkäynnistä, mutta Kavkaz Center yrittää nyt houkutella muslimeita kiivauteen väittämällä, että olisin kirjoittanut ”islamilaisesta terrorista” Norjassa. Kyseinen toimittajahan oli äärimmäisen pilkallinen Islamia vastaan, hänen paras ystävänsä kielsi sekä islamin että kristinuskon jonkun pakanallisen vanhan kultin hyväksi, ja toimittaja hyökkäsi antifasisteja vastaan, koska puolusti hakaristejä kantavaa uusnatsia Datsikia. Kavkaz Center yrittää selvästi houkutella muslimit vihaan minua vastaan, vaikka kyseinen henkilö oli niin törkeä kirjoittaja islamia vastaan ettei hän löytänyt kirjalleen mitään kustantajaa koko Norjasta. Kun itse olen jo kohtuullisen sisällä Kavkaz Centerin totuuden ja valheen kuvioissa, näen ilmeisen yksinkertaisen huijausyrityksen.

Jevgeni Djakonov (Evgeny Dyakonov, Евгений Дьяконов) liittyy mahdolliseen väkivaltatapaukseen, jonka Kavkaz Center kirjoitti ensin ”tapoksi”, jonka Suomesta tulleet antifasistit olisivat jopa toimittaneet, ja sitten kertoi kuolleista nousseesta pirteästä miehestä. Tapaus liittyy uusnatsien ja erityisesti Vjatšeslav Datsikin (Вячеслав Дацик) oikeudenkäyntiin ja poliisin toimittamiin pidätyksiin Oslossa. Kavkaz Center protestoi noita pidätyksiä. Poliisilla oli epäily terrori-iskusta, minkä tähden poliisi teki etsinnän uusnatsien toimintapisteessä, josta löytyikin aseita ja räjähteitä. En täysin ymmärrä, miten minut sekoitetaan tuohon kuvioon, mutta pakkomielteinen Kavkaz Center –kirjoittaja tekee jo 82. artikkelin minua vastaan. Siinä on taas kaikki kgb/fsb-leimat, vaikka valitettavasti en saa edes palkkaa tästä kunniasta fsb:n organisaatiosta. Seuraavalla kerralla pitänee käydä Pietarissa Liteiny prospektilla ja kysyä, milloin minä saisin palkkani, jota Kavkaz Center on luvannut jo kokonaisen vuoden verran teidän organisaatiostanne. Valitettavasti siellä ei tunneta minun nimeäni! En kokisi mitään moraalista ongelmaa, jos saisin työpäivän heiltä, voisin jopa harkita asiaa vakavasti, mutta Kavkaz Centerin jatkuvat mainokset eivät vielä riittäne suosituksiksi?

Tuon uuden KC-artikkelin mukaan lausuisin, että ”haluan teloittaa Kavkaz Centerin toimittajat” (журналисты казнены…, Kavkaz Center), itse asiassa Kavkaz Center väittää, että kirjoitan ”Kirousta” (!) käsittelevässä blogissani, että haluan myös määrätä ”teloitukset kaikille henkilöille Kavkaz Centerin lähettyvillä” (Kavkaz Center). Luonnollisesti Kavkaz Center ei välitä totuudesta, koska se ei keskustele suomalaisen lukijakunnan kanssa, vaan venäjäksi, englanniksi ja turkiksi, jolloin lukijakunta ei kykene tarkistaa suomenkielistä kirjoitustani.

Ilmeisemmin Kavkaz Centerin toimittaja koki kuitenkin jotakin hermostuneisuutta siitä syystä, että olin kääntänyt heidän juttunsa suomeksi: tein käännöksen, jotta itse kukin voisi järkyttyä sivuston sisällöstä. Asian käsittely etenee Suomessa poliisiviranomaisella – saamani erään tiedon mukaan jo tänään asiaan on paneuduttu ainakin Abdullah Tammen kirjoittaman rikosilmoituksen johdosta, mikä lausuttakoon kiitokseksi poliisille tällä kertaa! Nyt Kavkaz Center päättää torstai-illan juttunsa pilailuun ikään kuin olisin kääntänyt jutun venäjästä suomeksi googlen kääntäjällä. Todellisuudessa en käytä googlen kääntäjää, joten Kavkaz Centerin administraatiossa ei ilmeisemmin vieläkään osata lukea minun ip-osoitettani oikein. Varsin huonotasoista osaamista Bulevardilla!

Olen havainnut ystävieni kanssa, että ”anti-antifasistien” eli natsien ja terroristien tukijoiden toiminta on hysteeristä ja aggressiivista tällä hetkellä. En menetä sikeitä uniani enkä näe painajaisia tuon likaisen väen tähden, joka hyökkää minua ja ystäviäni vastaan. Netissä ja jokapäiväisissä sähköposteissa levitettävät halventavat valheet sairauksista (skitsofrenia, aids/hiv) tai muut sellaiset leimat eivät estä minua tehostaa aktivismia Kavkaz Centerin lopettamiseksi.

En ole suinkaan ainoa, joka on kohdannut likaisen pelin. Mitä merkitystä tuolla kirjoittelulla todellisuudessa on? Venäjällä kukaan ei ota vakavasti Kavkaz Centerin juttuja, pääsääntöisesti sivustoa ei voi edes lukea Venäjällä. Rottien kanssa luolissa piileskelevät muutamat höperöt ”dokaajat” eivät juuri vaikuta Venäjän kansalliseen mielipiteeseen. Heidän ystävänsä eivät saa myöskään kiitosta, vaikka kirjoittaisivat Kavkaz Centerin täyteen noita juttujaan! En usko, että Suomessakaan Kavkaz Centerin saavan laajempaa ymmärrystä sen jälkeen, kun sen sisältöön paneudutaan.

Kavkaz Center uskoo kevytmielisesti, että ainoastaan Venäjä vihastuisi sen kirjoitteluun. Totta kai kirjoittelu on vakavaa kuoleman kulttia, jossa mainostetaan terrorismia. Siihen kirjoitteluun ei pidä suhtautua vähätellen. Suomessa vallitsevan Venäjä-vihamielisyyden johdosta Kavkaz Centerin sivuston ylläpito uskottelee olonsa suhteellisen vakaaksi: heidän vähäinen stressinsä uskaltautuu siten purkautua yhä pahemmaksi kirjoitteluksi sen sijaan että kirjoittelu tulisi siistiksi. Suomessa sisä- ja ulkoministeriöt ummistavat silmänsä ja vaikenevat julkisuudessa ikään kuin mitään ongelmaa ei olisi Bulevardi 2:n puuhasteluissa.

En ole vakuuttunut siitä, että nuo tutut vanhat hartiat ovat enää riittävän vahvat sen jälkeen, kun terrorismin mainostamista vastaan aloitetaan ensimmäistä kertaa riittävän iso häly kansainvälisesti. Lopulta kysytään pikemmin "entä sitten", "mitä sillä väliä", jos vaikka itse suuret Jukka Mallinen ja Heidi Hautala antaisivat tukensa Mikael Storsjölle rikosoikeudenkäynnissä 15.4.2011 Vantaan käräjäoikeudessa sekä samat vaikuttajat antoivat tukensa puoli vuosikymmentä sitten, kun Kavkaz Centeriä haluttiin silloin sulkea Suomessa. Mitä sillä väliä, jos nämä uskaltautuvat sivuston tukijaksi myös vuonna 2011? Vihreät eivät myöskään puolueena luultavasti koe kaunista eduskuntavaalien alla, jos ja kun asiaa aletaan pohtia riittävästi.

Olen käynyt tänään keskusteluja Kavkaz Centerin sisällöstä erään hurmaavan naisen kanssa, joka itse soitti minulle. Hän tahtoo oikeusoppineena ja osaavana ihmisenä pistää vauhtia Suomen viranomaisiin ja poliittiseen johtoon amerikkalaisten vaikutusvaltaisten suhteidensa avulla. Kohta kuulemme lisää, miten kovasti Bulevardi 2:n puuhastelusta tykätään maailmalla.

Ps.
Tämä ei ole julkinen kutsu kaikille, vaan tälle hienolle ystävälle: jos mahdollista, tavataan aterian merkeissä lauantaina...


- - - -

No comments in my blog, but you can find my phone number GSM +358 44 322 2661 or my email juhamolari-ÄT-gmail.com (см. -ÄT- = @). You can discuss with me in Facebook

Юха Молaри: Домашняя страница – Juha Molari: Homepage http://personal.inet.fi/business/molari/

Юха Молари: Пресс-Портрет (YANDEX)

СМИ и Юха Молaри (коллекция)