maanantai 7. maaliskuuta 2011

Tuomiokirkon portaiden manaus siirrettävä Eduskunnan istuntosaliin

Helsingin vaalipiirin Suomen työväenpuolueen eduskuntavaaliehdokas Juha Molari, teologian tohtori ja BBA, Suomen antifasistisen komitean (SAFKA) aktivisti ja taloustoimittaja, on päättänyt pyrkiä eduskuntaan, koska hän aikoo toimittaa eksorsistinen manauksen Kavkaz Centeriä vastaan Suomen eduskunnan istuntosalissa. Mikäli hän ei pääse kansanedustajaksi toimittaakseen tätä manausta istuntosalissa, silloin manaus jää toimitettavaksi Eduskunnan portailla.Beslanin lapsia vastaan tehdyn terrori-iskun kansainvälisenä muistopäivänä 3. syyskuuta toimitettu eksorsistinen esirukous Tuomiokirkon portailla tuotti hajaannusta paholaisen palvelijoissa: Kaukasian terroristit ilmaisivat keskenään kovaakin riitaisuutta, koko saatanallinen ”emiirikunta” oli tuhoutumassa. Valitettavasti suomenruotsalaisten sanomalehtien ja kirkollisten herkkähipiäisten tahojen vuoksi muutuin pappina pian aivan liian araksi ja laiminlöin eksorsistisen esirukouksen tärkeän asian puolesta. Tämä manaus pitäisi olla jokapäiväistä hartautta Kavkaz Centerin pirun karkottamiseksi. Raamattukin kertoo, että kerran puhdistettuun huoneeseen voi tulla seitsemän entistä pahempaa pirua. Siksi rukousta ei pidä unohtaa, kun vastapuolena ovat pirun legioonat, mutta valitettavasti olen laiminlyönyt tuomiokirkon portaan jälkeen esirukouksen pirun karkottamiseksi.

Tuomiokirkon portaat ovat ikivanha symboli hengelliselle vallalle, erityisesti kirkon vallalle, mutta nythän pitäisi olla kyse poliittisesta vallasta – ei pelkästään kirkollisesta vallasta. Fjodor Dostojevskin Karamazovin veljeksissä viidennessä kirjassa on tarina Suurinkvisiittorista. Kristus ilmestyi Sevillan kadulle. Kristus meni kansan luo – kidutetun, kärsivän, synnin saastassa rypevän kansan luo. Jeesus herätti kuolleen seitsemän vuotta vanhan tytön Sevillan katedraalin portailla, äidin ainoan tyttären. Kuolleesta herätetty tyttö istahti, hymyili, käsissään kimppu valkoisia ruusuja. Kun kansa hämmästeli, itki ja nyyhkytti, niin juuri sillä hetkellä Tuomiokirkon aukiolla kulki yllättäen ohi kardinaali inkvisiittori, koko ikänsä kilvoitellut lähes 90 vuotta vanha mies, pitkä ja suoraryhtinen mies, kasvot kuitenkin jo kovasti kuihtuneet, silmät syvälle painautuneet, mutta silti silmissä tulinen kipinä. Sopivan matkan jälkeen kardinaali-inkvisiittori pysähtyi ja katseli hetken kaukaa. Hän näki elpyneen tytön. Inkvisiittori synkistyi. Hän ojensi sormensa ja ohjasi vartijat pidättää Jeesus. Hänelle kuuliaiset ja nöyrät rakkaat ihmiset olivat tottuneet hänen voimaansa ja niin yleisö siirtyi välittömästi pois. Yleisö yhtenä joukkona kumarsivat päänsä alas vanhalle inkvisiittorille, joka siunasi ihmiset.

Emme elä enää kuitenkaan 1500-luvun Espanjan Sevillassa. Siksi eksorsistinen esirukous olisi pitänyt toimittaa Eduskunnan portailla - ja parempi jos eduskunnan istuntosalissa. Juuri eduskunnan portaiden yläpäässä on luotu saatanallinen sallivuus Al-Qaidan, uusnatsien ja Doku Umarovin terroritekojen mainostamiselle. Juuri eduskunnan portaiden yläpäässä on luotu sopimaton sallivuus Karjalan Liiton, Aluepalautus ry:n ja Pro Karelian kaltaisille järjestöille, jotka tulisi ensi tilassa lakkauttaa lainvastaisina järjestöinä. Juuri Suomen eduskunnan portaiden yläpäässä on luotu kummi- ja tukijärjestelmä Viron apartheid-politiikalle, venäläisvastaiselle kulttuuriselle kansanmurhalle. Eksorsistisen rukouksen tehoa tulisi vauhdittaa oikeudellisella tuomiolla, jonka mukaisesti kielletään em. mainittujen järjestöjen johtajilta ja revansistista rajapolitiikkaa kannattavilta henkilöiltä eduskuntavaaliehdokkuus vuoden 2011 vaaleissa. Tällaisia henkilöitä olisivat erityisesti Karjalan Liiton puheenjohtaja Markku Laukkanen (Keskustan kansanedustaja, joka otti vastaan äskettäin 23. helmikuuta 2011 jopa apartheid-mitalin Viron presidentti Toomas Hendrik Ilvekseltä) ja Jussi Niinistö (Perussuomalaiset)

Eksorsistisen manauksen sisällön rinnalla on tärkeää rukouksen jatkuvuus ja itse toimituspaikan symbolinen painoarvo: Helsingin tuomiokirkon portailta tulee rukouksen siirtyä Suomen eduskunnan istuntosaliin.

Русский обозреватель: Главред «Кавказ-центра» доставлял террористов в Финляндию


Tässä kuvassa on Kavkaz Centerin silloinen yläpalkki manipuloitu helvetin tulien avulla, jotka puuttuivat jostakin syystä alkuperäisestä kuvasta, lähde: Yamartnah- - - -

No comments in my blog, but you can find my phone number GSM +358 44 322 2661 or my email juhamolari-ÄT-gmail.com (см. -ÄT- = @). You can discuss with me in Facebook

Юха Молaри: Домашняя страница – Juha Molari: Homepage http://personal.inet.fi/business/molari/

Юха Молари: Пресс-Портрет (YANDEX)

СМИ и Юха Молaри (коллекция)