maanantai 14. maaliskuuta 2011

Uusnatsit ovat saaneet valheellista infoa Juha Molaria vastaan

Antifasistien ankariksi vastustajiksi ilmoittautuneiden henkilöiden rajat ylittävä verkosto Venäjän, Suomen, Viron, Norjan ja Tanskan välillä on paljastunut.

Eva Paula Hitlerin nimellä – Adolf Hitlerin vaimon nimellä – esiintyvä henkilö kirjoitti jälleen kerran valheellisesti venäjänkielisessä blogissaan pastori Juha Molarista, jota olisi muka kuulusteltu Oslossa tapahtuneen veriteon yrityksen johdosta. Tämä veriteko olisi tapahtunut uusnatsien ystävää vastaan. Tätä kirjoittelua analysoitaessa paljastui uusnatsien hämmästyttävä verkosto naisen itsensä ilmoittamana.

Jo aiemmin 21. helmikuuta 2010 Eva Paula Hitler (todellisuudessa Natalia Zhukova [Наталия Жукова]) kirjoitti pitkän jutun pastori Molarista, yhdisti siihen Safkan ja Kavkaz Centerin tietoja. Hän viittasi jutussa myös Tanskan natseihin, Oslon natseihin, Viron natseihin sekä Venäjän uusnatseihin, mutta totta kai myös Kavkaz Centeriin. Yamartnah-sivustoa Natalia Zhukova kutsuu halventavasti "Tšetšenian nukeiksi", sillä tuolla sivustolla tuetaan demokratiaa ja rauhanomaista elämää oikeusvaltion periaatteiden mukaan.

Tämä erikoinen nainen ilmoittaa omalla VKontakte -sivullaan 13. helmikuuta 2011 kello 18:14, että hän hallinnoi myös "Kansallissosialistien ja Mujahideen rintamaa" («ЕДИНЫЙ ФРОНТ Национал Социалистов и Муджахидов»), joka "avoimesti kehottaa terroriin Venäjää vastaan" (Где открыто призывает к терроризму против НС на территории россии). VKontakte-blogissaan niin kuin muutoinkin Natalia uskaltautuu itselleen tyypillisesti, tavalliselle ihmisyydelle toki poikkeukselliseen avoimuuteen elämästään. Nainen on opiskellut Virossa tšetšenian kielen. Nainen on antanut jo 30-32 abortissa tappaa elämän alun kehossaan. Hän on 165 cm pitkä, urheilullinen vartalo, lyhyet hiukset. Vasemmassa rinnassa on tatuoitu hakaristi, perhonen oikeassa jalassa. Hän tunnustaa itsessään skitsofreniset häiriöt ja taipumuksen väkivaltaisuuteen sekä itsemurha-ajatukset (on ollut ilmeisesti hoidossa). Blogissaan hän kirjoittaa avoimesti, että "Zhukova vaatii terrorismia ja kehottaa tappamaan Venäjän siat - ja veteraanit".

Tämän henkilön historia ja käytös kertovat järkyttävällä tavalla sen uusnatsien yhteisön, jossa Kavkaz Centerin jutut syntyvät ja jossa Kavkaz Centerin jutut rakentavat näkemyksen "todellisuudesta".

Juha Molarin kirjoittelu kansallissosialistien ja Kaukasian terroristien aseveljeydestä ei ole ollut suinkaan tuulesta temmattua idioottimaisuutta, vaikka Kavkaz Center on tuolla käsitteellä halunnut paeta paljastumista. Eva Paula Hitlerin hallinnoimana on kansallissosialistien ja Kaukasian islamististen taistelijoiden (mujahideen) yhteisrintamaa varten oma verkkosivustokin, joka ilmoittaa kotiosoitteeksi Kavkaz Centerin. Verkkosivusto on suljettu, mutta sinne sisälle voi pienen sorminäppäryyden avulla toki kurkistaa. Sivustolla uusnatsien rajat ylittävä verkosto paljastuu.

Mainittuun "Kansallissosialistien ja Mujahideen rintamaan" kuuluu VKontakte-verkossa 401 henkilöä. Sivusto ei ole avoin kaikille, mutta välimuistin avulla voi lukea nämä tiedot helposti. Hän kutsuu Putinia ja Medvedevia "kääpiöksi", Venäjää "juutalaisvaltioksi", jossa kansasta olisi tehty orjia. Venäjän perustuslaki olisi "prostituutiota". Hänen mukaansa ei riitä Venäjän hallituksen vaihtaminen, vaan pitäisi tehdä täysi anti-imperialistinen vallankumous. "Pitäisi pyyhkiä Venäjä pois maailmankartalta. - - - Haluamme korostaa, että jokainen harras muslimi, joka haluaa kääntyä Kaukasian emiirikunnan puolustajaksi, hänen täytyy voittaa kaikki muut muslimit, jotka asuttavat Venäjää, ja karkotettava vääräuskoiset. - - - Meillä on yksi tavoite: eroon verisestä ja turmeltuneesta Saatanan valtakunnasta". Tämä mainittu rintama ilmoittaa yhteystiedokseen Kavkaz Centerin ja NS WP Nevagrad -uusnatsiryhmän, yhteystiedon osoitteeksi Venäjän Novosibirskin.

Kuva: Eva Paula Hitler


Tämä "Hitlerin vaimon" kirjoittelu saattoi syntyä ainoastaan vain Kavkaz Centerin Helsingissä sallitun häikäilemättömän toimitustyön johdosta.

Jostakin kummallisesta ja mielenkiintoisesta syystä Kavkaz Center on kuitenkin 14.3.2011 kello 11:21 kuvaillut hätääntyneen ilmoituksen tavoin, että tämä Eva Paula Hitler olisikin FSB-agentti, joka saksalaisen nimen ja passin turvin olisi ollut järjestämässä iskua Oslossa uusnatsien tatuointifirmaa vastaan. Tätä artikkelia Kavkaz Center ei ollut vielä julkaissut siinä vaiheessa, kun kirjoitin tämän blogikirjoitukseni ensimmäisen version. Sen jälkeen syttyi Kavkaz Centerissä julkaistu hätäilmoitus Eva Paula Hitleriä vastaan: syntyi täydellinen vainoharhainen moite, että neito olisikin ollut luopio, jopa aivan Vjatšeslav Datsikin rinnalla, NS WP Nevagradin ja Kavkaz Centerin toimituksellisessa ydinjoukossa.

Miksi tämä Kavkaz Centerin suuri vihamielinen kirjoittelu Eva Paula Hitleriä vastaan juuri nyt? En ole suinkaan varma Kavkaz Centerin tarkoitusperistä. Selityksiä voi olla monia. (alla 5 selitystä)

(1) Itsekäs selitys olisi, että tuo kirjoitushan syntyivälittömästi sen jälkeen Kavkaz Centeriin kun olin itse tätä ennen kirjoittanut blogiini mainitusta henkilöstä ja tämän suhteesta Kavkaz Centeriin. Aina ei ole kuitenkaan oikein katsoa omaan napaan, kun etsii selityksiä. Olen kirjoittanut häiritsevän runsaasti uusnatsien, Slaavilaisen Unionin ja NS WP Nevagradin "rakenteellisesta osuudesta" Kavkaz Centerissa. Tätä näkökulmaa ei ole aiemmin tuotu esille, joten mahdollisesti asiasta kirjoittaminen on tuonut levottomuutta ja virittänyt vainoharhaisuuden omassa piirissä olevasta urkkijasta. Kirjoitteluni on haluttu väistää Kavkaz Centerillä "idioottimaisuutena", mutta enää tämä väistely leimaamisen avulla ei ole mahdollista.

(2) Kavkaz Center haluaa ehkä nyt kätkeä yhteydet tiettyyn uusnatsiverkostoon, joka paljastuu varsin helposti ja kattavasti mainitun "Eva Paula Hitlerin" avulla. Selityksen heikkous on siinä, että Kavkaz Centerin menettely saattaa neidon jopa uhanalaiseksi, uusnatsien koston alaiseksi, kun maailman kaikki natsit eivät tietenkään "tiedä" tuollaista juonikasta "kätkeytymisyritystä".

(3) Nyt tämä puukkoa heiluttava neitonen on saanut osakseen uusnatsien vihat, kun natsitiedot ja verkostot vuotivat nettimaailman kautta varsin helposti mm. meikäläiselle. Niin syntyi uusnatsien vainoharhaisuus, että Datsikin sylissä ja Kavkaz Centerin tukijoukoissa lepäsi koko ajan petturi. Nyt paljastui liian paljon. Tässä selityksessä on ongelmana tuon ensimmäisen kohdan virhe: kaikkia ratkaisuja ei pidä etsiä selittäjän omasta kokemusmaailmasta käsin. Kuitenkin selityksellä on etunsa...

(4) Kavkaz Centerin viittaama selitys, että Natalia Zhukova (Наталия Жукова), alias Eva Paula Hitler, olisikin ollut FSB-agentti ja paljastunut yrityksessä palkata toinen henkilö järjestelmän tekoihin, on naurettava. Tuon fantasian mukaan uusnatsit selittävät Oikeistouutisissa hätääntyneenä vihaa naista kohtaan. Tämä selitys itse asiassa paljastaa kääntäen, että Natalian kautta saatu tietämys uusnatsien ja Kavkaz Centerin rakenteellisesta yhteenliittymästä on todella totta. Ei tunnu uskottavalta, että FSB tuon fantasian mukaisella tavalla rekrytoisi joitakin tai ylipäätänsä harjoittaisi tuollaisia tehtäviä. Skitsofreenikon oireita tunnustavan naisen rooli on pikemmin aidosti uusnatsien sisällä, ei arvokkaan turvallisuuspalvelun sisällä.

Natalia tiedetään toki Virosta naisena, joka osallistui Yövartio-liikkeen muutamaan tilaisuuteen ex-kumppaninsa kanssa. Natalia meni sitten Saksaan. Se, että neidolla on tällä hetkellä omassa blogissaan FSB-virkailijan kuva (ei siis oma kuva), ei suinkaan kerro kirjoittajan aatemaailmaa tai työnantajaa, vaan pikemmin päinvastoin tässä tapauksessa ironian ja pirullisuuden. Itse Natalia kertoo VKontakte-sivullaan, että hän on "anti -anti-fasisti", eli "natsi". Nämä taustat selittävät osan Kavkaz Centerin sairaasta huolestuneisuudesta Suomen antifasisteja vastaan.

Venäläiset kansallissosialistit ovat luoneet netissä "Oikeiston uutisissa" tarinan agentista, joka eli heidän parissaan ja nyt yritti rekrytoida toisen kumppanikseen. Tarinan mukaan hän on ollut petturi. Tarina on jostakin syytä vihamielinen. Ei ole mitään syytä olettaa, että se on tosi. Se on julkaistu eilen 13. maaliskuuta 2011. Oikeistouutisten (ja Kavkaz Centerin) mukaan Natalia olisi paljastanut itsensä agentiksi! Nyt molemmilla on kova kiire kertoa kaikille, ettei kaikki tiedot saa vuotaa maailmalle naisen kautta. Eräs Oikeistouutisen kommentaattori lausuikin terävästi uusnatsien spekulaatiota ja epäilyä vastaan: "Mitä hölynpölyä". Myös Zhukova kertoo omassa blogissaan, ettei kukaan tai mikään saisi värvättyä häntä pois natsismin ja mujahideen terrorismin kannattajien joukosta.

28. heinäkuuta 2009 Natalia Zhukova meni poikaystävänsä kanssa Zelenogradin hautausmaalle ja häpäisi sitä hakaristimerkein. Hän jopa julkaisi valokuvan teostaan Vkontakte-blogissaan. Saatesanoina oli, että "vihani Venäjää ja venäläisiä vastaan". Lisäksi hän julkaisi muistomerkin Leningradin piirityksen kunniaksi hakaristien kera, kuvassa oli sanat "tapa veteraanit". Tuskin naisen aitoa natsityperyyttä on syytä epäillä!

Natalia Zhukov kertoo Vkontakte-sosiaalisessa mediassa ystäväpiirilleen 16. helmikuuta 2011 virolaisen Postimees-lehden haastattelusta. Sivusto on suljettu ulkopuolisilta, mutta välimuistin avulla myös ulkopuoliset voivat lukea nuo järkyttävät jutut. Hän oli osallistunut jopa pari kertaa Yövartio-likkeen tapahtumiin. Postimees-lehden haastattelussa hän myönsi itsensä "rasistiksi" ja korosti, "ettei pidä Venäjän nykyisestä johdosta": "Venäjän kansa on juutalaisten orjuudessa". Hän sanoo osallistuneensa vuonna 2010 kaksi kertaa Yövartio-liikkeen tilaisuuksiin, koska hänen entinen elämänkumppaninsa Alexander Korobov oli liittynyt Yövartio-liikkeeseen. Natalia on antanut tatuoida hakaristinkin itseensä.

6. helmikuuta 2011 Eva Paula Hitler eli Natalia Zhukov kertoo blogissaan, että "Kavkaz Center on jatkuvassa suosiossa" (Кавказ-Центр пользуется неизменной популярностью у читателей в России). Tämäkin kommentti kertoo hyvin naisen aatesisällöstä. Natalia Zhukov ylistää helmikuussa myös Jerusalemin tuhoamista! Hänen kirjoituksessaan ihaileman käsityksen mukaan Jerusalemin ja Israelin tuhoutumisen avulla syntyisi Kaukasian ja Tšetšenian kansan lopullinen päämäärä. Domodedovan lentokentällä tehdyn terroriteon jälkeen Natalia Zhukov kuvaili tapahtumia hurmiossa Kavkaz Centerin avulla! Natalian omaa tiedonvälitystä ja maailmaa hallitsevat Kavkaz Centerin käsitykset.

Luokkatoverit (teenager.org.ua) sivuston kautta Natalia Zhukov on ladannut runsaasti Hitler-kirjallisuutta ja -filmejä.

(5) Todellisuus lienee yksinkertainen psykologinen ilmiö lahkon käyttäytymisessä. Jos Kavkaz Center olisi vähän tarkemmin paneutunut neidon kirjoitteluun ja blogiin sekä ystäväpiiriin, häntä vastaan ei uusnatsien olisi nyt pitänyt äkkiä kääntyä ikään kuin hän ei kuuluisi uusnatsien sisäpiiriin!

Uusnatsien sisällä on jostakin syystä nyt paranoidinen tunnelma: epäluuloisuus kohdistuu nuoreen naiseen, jonka uskotaan tietäneen liikaa.

Nataliaa vastaan kehitellään ja keksitään pahoja tarinoita ja suoranaisia petollisia valheita, nainen eristetään natsiryhmästä uusien riskien välttämiseksi. Kyse on siis tyypillisestä lahkon kokemasta psykologisesta prosessista kriisitilanteessa: lahkon sisälle syntyy kuvitelmia pettureista ja vakoilijoista. Kuka voisi olla vaarallisempi kuin nuori nainen, joka on ollut lähellä itse päätähtiä?

Eva Paula Hitler muisti Safkaa Oslon johdosta

Kavkaz Centerin valtava vainoharhainen levottomuus Suomen antifasistista komiteaa (SAFKA) ja Viron ihmisoikeusjärjestöä Yövartio vastaan selittyy suomalaisten toimijoiden ohessa Natalian henkilöhistoriasta käsin: hänen kertomansa mukaan ex-miesystävä on Yövartio-liikkeessä. Tämän vuoksi Natalian rinnalla Kavkaz Centerin kannattajajoukot pelkäävät antifasistien (erityisesti SAFKA:n ja Yövartion) mahdollista tietämystä terrorismia tukevan sivuston eri yhteyksistä.

Doku Umarovin ja uusnatsien terroritekoja mainostava Kavkaz Center esitti sunnuntaina 6.3.2011 valheen, jonka mukaan olisin ollut tappamassa uusnatsia Datsikia tukeneen ”toimittajan” Jevgeni Djakonovin (Евгений Дьяконов, Evgeniy Dyakonov) Oslossa. En olisi ollut rippileirillä ja laskiaissunnuntain jumalanpalveluksessa, vaan käynyt Oslossa. Kavkaz Center ei luonnollisesti usko seurakuntalaisia ja rippikoululaisia, kun väitellään todellisesta sijainnistani sunnuntaina 6.3.2011.

Sittemmin mainittu toimittaja "heräsi henkiin" - tai itse asiassa paljastui, ettei häntä tapettu, vaan poliisi oli siirtänyt hänet ”turvaan”. Kavkaz Center jatkoi uhittelevaa kirjoittelua, mutta väitti nyt Bäckmanin, Tammen ja Molarin johtavan FSB:n terroriorganisaatiota Skandinaviassa Suomen antifasistisen komitean nimen alla. Tämä organisaatio olisi antanut murhakäskyt tiettyjä fasisteja vastaan jopa Oslon yksikölle. Kuten paljastuu SAFKA:n vaaliohjelmasta, niin todellisuudessa SAFKA on demokraattinen voima, joka toimii oikeusvaltiota vahvistaen ja kunnioittaen. SAFKA:sta on Suomen eduskuntaa varten ehdolla jopa 10 ehdokasta, mikä ei ole ihan pieni määrä, kun on kyse eduskuntavaaleista.

Kuva: "Toimittaja” Jevgeni Djakonov kuvasi Datsikin oikeudenkäyntiä Oslossa:


Niin hullulta kuin suomalaisten mielessä tuollaiset Eeva Paula Hitlerin ja Kavkaz Centerin kirjoittelut tuntuvat, niin kirjoitteluun ei pidä suhtautua välinpitämättömästi. Uusnatsit ovat suorittaneet useita surmatekoja sekä Venäjällä että länsi-Euroopassa. Kavkaz Center on nyt välittänyt näille valheen avulla tiedon Safkan kolmesta miehestä, jotka johtaisivat tapposuunnitelmia heitä vastaan. Tämä valhe on myös mennyt perille mainituille tahoille.

Eva Paula Hitlerin nimellä – Adolf Hitlerin vaimon nimellä – esiintyvä henkilö kirjoittaa venäjänkielisessä blogissaan pastori Juha Molarista, jota olisi kuulusteltu Oslossa tapahtuneen veriteon yrityksen johdosta. Mitään kuulustelua Oslon suhteen ei tietenkään ole ollut, mutta Kavkaz Center onnistui disinformaatiossa: viesti meni myös perille uusnatseille.

Kuva: Eva Paula Hitler viittaa pastori Juha Molariin ja käsittelee linkin takana häntä

Eva Paula Hitlerin ystäväpiiriin kuuluu myös pelottavan ja kielletyn uusnatsijärjestön Slaavilainen Unionin («Славянский союз») johtaja Dmitri Demushkin (Дмитрий Николаевич Дёмушкин). Mainitun järjestön kotisivut sijaitsevat puolestaan Tanskassa, jossa sivuston varsinainen omistaja, tunnettu natsi on äskettäin pidätetty. Juuri tähän avoimesti natseja ihailevaan Slaavilaiseen Unioniin kuului Venäjällä rikoksesta tuomittu ”Punainen tiikeri” Vjatšeslav Datsik, joka pakeni Osloon ja sai siellä karkotustuomion lyhyen vankeusrangaistuksen lisäksi.

Kuva: Dmitri Demushkin

Facebookin ja muiden tietojen perusteella Vjatšeslav Datsik, Jevgeni Djakonov ja Stanislav Kalashnikov näyttävät tukeneen kovasti toisiansa. Djakonov nimesi kaikki antifasistit pedofiileiksi, minkä arvion myös Kavkaz Center hyväksyi omaksi näkemyksekseen.
Kuva: Vjatšeslav Datsik – Venäjältä Osloon paennut uusnatsi

Kavkaz Center ilmoitti mainitun toimittajan Jevgeni Djakonovin (Евгений Дьяконов, Evgeniy Dyakonov) sanoilla, että hän on taistellut Afganistanissa ja valmis nostamaan nyt puukon häntä kamppailevia ihmisiä vastaan. Jutussa mainitaan nimeltä erityisesti minut.

Pidän erittäin huolestuttavana, jos edes YK:n turvallisuusneuvoston pakotteiden jälkeen Suomessa ei suljeta Kavkaz Centerin toimintaa ja administraatiota. Kaikki apu Doku Umaroville pitäisi loppua välittömästi. En pidä myöskään vähäpätöisenä, että Eva Paula Hitlerin kaltaiset natseja ihailevat kirjoittajat saavat välittää valheellista viestiä nimestäni uusnatseille sen jälkeen kun Kavkaz Center oli luonut valheellisen tapahtumakuvauksen ja perättömän henkilöhistorian minulle.

Eva Anna Paula Hitler kirjoitti 11. tammikuuta 2011, että hän on eräs miljoonista sosiaalisen verkon käyttäjistä, "tämän verkon ovat juutalaiset luoneet" (mikä viittaus on halventavasti juutalaisiin, kuten aina hänen teksteissään). Hän paljastaa, että 11. tammikuuta 2011 oli turvapäällikkö ilmoittanut sulkevansa hänen ip-osoitteesta pääsyn tälle sivustolle, koska hän oli julkaissut uusnatsien ja Kavkaz Centerin laittomia tekstejä. Eva Anna Paula Hitler viittaa erityisesti Kavkaz Centerin 9. tammikuuta 2011 julkaisemaan venäjänkieliseen juttuun ”Venäjän nationalistisliberaalit: Kunnia sankareille, Kuolema lainvalvontaviranomaisille!” (НАЦИОНАЛ-ЛИБЕРАЛЫ РОССИИ: «Слава героям, Смерть вытИранам!»). Siinä jutussa ilmoitettiin pyrkimys "heikentää ja hävittää Venäjän imperiumi". Kavkaz Centerin aktivistien ja lukijoiden profiili tulee tällä tavalla hyvin ilmeiseksi: uusnatsit rakastavat Kavkaz Centeriä.

Eva Anna Paula Hitler valitti 11. tammikuuta 2011, että hänen vapaata tiedonsaantiaan ja kansainvälistä oikeutta olisi rikottu joidenkin ”juutalaisten lakien” perusteella. Hän protestoi myös sitä, että nuori fasisti Jevgeni Smirnov oli saatu pidätettyä Novosibirskissä.

Eva Paula Hitler ilmoittaa kuuluvansa Valkoisten Liberaalien (Белые Либертарианцы, White Libertarians, WL) yhteisöön, joka haluaa rakentaa uuden rodun ja hylätä ”mieletön kollektivistinen kansakunta-käsite”. WL ilmoittaa tukevansa ”kaikkia separatistiliikkeitä Euroopassa”, ”WL:n toiminta on vastakohtana demokratialle, kansanvallalle, (…) emme katso tarpeelliseksi ottaa huomioon toimissamme miljoonien rahvaiden etua emmekä halua elää heidän kanssaan saman katon alla” (WL противопоставляют термину "демократия", власть народа. (…)Мы не хотим и не считаем нужным учитывать в наших делах интересы многомиллионного сброда (охлоса) и не желаем жить с ним под одной крышей.).

Mainittua Valkoisten Liberaalien -sivustoa seuraa myös viisi aktivistia Suomesta. Sivuston jäsenenä on myös muuan Veikko, joka ilmoittaa kiinnostuksekseen Suomen sotahistorian, Inkerinmaan ja Karjalan, Mannerheimin ja Mannerheimin linjan. Myös suomalainen Minkkinen seuraa natsien sivustoa jäsenenä nimimerkillä ”Surullinen 69”: hänen ihanteena mm. Suomen Sisu.

Tämän Valkoisten Liberaalien -yhteisön eräs jäsenistä on Boris Stomahin (Борис Владимирович Стомахин), Kavkaz Centerin hyvin pitkäaikainen toimittaja, joka sai vankeusrangaistuksen monien rikostensa johdosta. Stomahin, Kavkaz Centerin pitkäaikainen toimittaja jo sen alkuvuosista alkaen, on kirjoittanut hyvin hurjia tappokehotuksia:: ”Tapa, tapa, tapa! Kaada verisesti koko Venäjä. Älä anna mitään armoa kenellekään, yritä järjestää ainakin yksi ydinräjäytys Venäjän federaation alueelle. Siinä on radikaalin vastarinnan ohjelma Venäjälle, Tšetšenian ja kaikkien hyväksi. Anna Venäjän ansaitusti niittää sitä, mikä on sen hedelmät”. Stomahin on samanaikaisesti islamististen militanttisotilaiden puolestapuhujana ja äärimmäisen liberaali, vastustaa ortodoksista kirkkoa ja sen papistoa, puolustaa homojen keskinäisiä avioliittoja ja homoparien adoptio-oikeutta sekä kaikenlaisten aseiden ja huumeiden rajoituksetonta laillistamista. Kavkaz Centerin toimittajan Stomahinin mukaan hyvinvointivaltio on surkea jäänne sosialismista, valtion epäonnistuneesta puuttumisesta talouteen.

Kuva: Valkoisten liberaalien natsiyhteisön aktivisti Boris Stomahin, KC:n toimittaja


Minkälaista kehitystä me tahdomme maailmassa ja Suomessa?

Suomen työväenpuolueen ja Safkan eduskuntavaaliehdokkaana Helsingissä tahdon edistää toimia ja asenteita, joissa sanoudutaan selvästi irti yhtä hyvin uusnatsien voimistuvasta liikehdinnästä ja jihadistisesta islamistisesta vääristymästä kuin myös islam-fobiasta.

Maailmamme tekeminen paremmaksi EI saa perustua sivistymättömyyteen.

En usko, että Perussuomalaiset omien Suomen Sisu -yhteyksiensä vuoksi kykenisivät moraalisesti arvokkaaseen toimintaan ihmisarvoa kunnioittavan demokratian ja oikeusvaltion hyväksi. En usko, että nykyiset hallituspuolueet kykenevät edes toimeliaisuuteen, jossa noudatetaan vakavasti YK:n pakotteita Doku Umarovin avustajia vastaan.

Suomessa ovat poliittinen tekopyhyys ja kaksinaismoraali rappeuttaneet ihmisarvoa kunnioittavan sivistyksen, minkä vuoksi Suomea ja Eurooppaa odottaa hurja tulevaisuus, jos tervehenkisen ymmärryksen ja hyvän tietämyksen valossa ei saada muutosta hämmästyttävän vakavaan kehitykseen!

Pahalta näyttää, jos emme saa antifasistista muutosta vakavaan kehitykseen, jonka on sallittu tapahtua välinpitämättömyyden ja russofobian mukaisessa postmodernissa aseveljeydessä.


- - - -

No comments in my blog, but you can find my phone number GSM +358 44 322 2661 or my email juhamolari-ÄT-gmail.com (см. -ÄT- = @). You can discuss with me in Facebook

Юха Молaри: Домашняя страница – Juha Molari: Homepage http://personal.inet.fi/business/molari/

Юха Молари: Пресс-Портрет (YANDEX)

СМИ и Юха Молaри (коллекция)