maanantai 11. huhtikuuta 2011

Aivan upea nainen: Minä äänestän Rimma Salosta (Nro. 261 Helsinki)

Suomi on todistanut taas kerran kaksinaismoraalinsa. ”Oikeus” perusteli, että Rimma Saloselle ei voi palauttaa lasta, koska olisi vaara, että hän vie laittomasti lapsen Venäjälle! Tänään oli saapunut käräjäoikeuden päätös asiasta.

Pietarista televisiokanava soitti minulle. He kysyivät, ”mikä oli päätös”. Valitettavasti televisiokanava ei lainkaan selostanut, minkä asian päätös oikeudessa. Kysyin, mikä päätös ja mistä asiasta. En todellakaan itsekeskeisyydessäni osannut muistaa Rimma Salosta, vaikka olisi tietysti pitänyt. Vietin aamupäivää renkaiden vaihdossa ja muilla asioilla. Sen jälkeen menin kuntosalille: juoksin, pyöräilin, tein vatsalihasliikkeitä, leuanvetoa, dippiä jne. Tulin kotiini väsyneenä ja nälkäisenä: puhelin soi, mutta en osannut ymmärtää, mistä oikeudenkäynnistä on kyse. Kerroin, että Storsjön oikeudenkäynti on perjantaina. Toimittaja kysyi ihan lopussa, onko Rimma Suomessa. Hän ei osannut kertoa minulle riittävän ymmärrettävästi, että nyt oli kyse Rimman oikeudenkäynnin tuloksesta – siis siitä hävyttömästä päätöksestä, johon suomalainen oikeuslaitos jälleen kykeni. Luonnollisesti venäjän taitoni on puutteellinen, mutta nyt syy oli häiriintyneessä keskittymisessäni muihin teemoihin.

Minulle selvisi vasta illalla Facebookin perusteella, että kyse olikin Rimman oikeudenkäynnin tuloksesta. Kuka ylistää oikeuslaitoksemme viattomuutta ja lahjomattomuutta?

Kirjoitin syyskuussa 2009 koosteen suomalaisen median disinformaatiosta Rimma Salosta ja Venäjää vastaan. Noiden lehtileikkeiden lukeminen on hyvin paljastavaa.

Olen saanut kunnian keskustella muutamia kertoja Rimma Salosen kanssa. Olen havainnut hänet erittäin sivistyneeksi naiseksi. Harva henkilö kykenee tuossa tilanteessa enää selkeämpään ja älykkäämpään analyysiin sekä parempaan tunnehallintaan. Kun lapsi riistetään äidiltä, moni äiti menisi aivan sekaisin, mutta jollakin yliluonnollisella tavalla Rimma säilyttää itsehillintänsä, rakastaa lastansa ja rukoilee hänen puolestaan. Aivan upea nainen! Upea nainen myös kansanedustajaksi!Ks. lisätietoja
Bäckmanin esitelmä
ja 7.4. konferenssin videoaineisto

- - - -

No comments in my blog, but you can find my phone number GSM +358 44 322 2661 or my email juhamolari-ÄT-gmail.com (см. -ÄT- = @). You can discuss with me in Facebook

Юха Молaри: Домашняя страница – Juha Molari: Homepage http://personal.inet.fi/business/molari/

Юха Молари: Пресс-Портрет (YANDEX)

СМИ и Юха Молaри (коллекция)

Молари, Юха — Википедия