tiistai 26. huhtikuuta 2011

Kavkaz Centerin terrorismin tukitoimista valmistuu ohjelma


Olen saanut kunnian osallistua venäläisen suuren televisiokanavan ohjelmaan, jota valmistellaan tällä viikolla Helsingissä. Olen sopinut ajankohdasta jo kuukausi tai pari sitten. Nyt ajankohta on mitä mielenkiintoisin. Luonnollisesti televisioryhmä saa myös Mikael Storsjön ja Samil Basaevin serkun esitutkinta-aineiston lyhentämättömänä käyttöönsä, koska sieltäkin paljastuu poliittisesti erittäin kuumaa aineistoa. Siksi onkin ihmeellistä, miten sekä terroristien tukikeskus Kavkaz Center että suomalainen media ovat täydellisesti vaienneet esitutkinta-aineiston materiasta, sen lukuisista kontaktitietoista ym. "Ihmisoikeusaktivismi" näyttäytyy kovasti erilaiselta, jopa osoittautuu irvikuvaksi, kun terroristiryhmän kanssa pari vuotta vankilassa istunut mies salakuljetetaan Suomeen tms. Että sellaista ryhmää pyörii Bulevardi 2:n ympärillä!

Mahdollisesti teemme ohjelmaa Bulevardilla. Ehkä aterioimme kaunista auringonpaistetta nauttien Suomenlinnassa. Ehkä teemme muutakin haastavaa ja kiinnostavaa, kun arvioimme evankelisluterilaisen kirkon (erityisesti Espoon hiippakunnan tuomiokapitulin toimia sen originaalin aineiston valossa) ja suomalaisen yhteiskunnan antamaa moraalista ja oikeudellista tukea terrorismille Kavkaz Centerin olemassaolon avulla.

Johannes Heinonen, taideteos (tammikuu 2010):


Kaksinaismoraali on Suomi-kuvalle erityisen vahingollinen: Suomi ei osoittaudu tavoitteittensa mukaiseksi rauhanrakentamisen johtavaksi maaksi maailmassa, vaan päinvastoin terroristien lepo- ja suojapaikaksi. Keskustelemme myös niistä poliittisista kontakteista (Heidi Hautala, Martti Ahtisaari, Alexander Stubb, Boris Nemtsov, Garry Kasparov ym.) ja rahoitusmekanismeista (erityisesti IHH, George Soroksen rahoitusmekanismit, ym.), joista ei toistaiseksi ole juurikaan julkisesti puhuttu. Tietenkin pikkukylän entisen papin kohtalokin ja tulevaisuuden näkymät kiinnostavat televisiokanavaa. Vaikuttaa siltä, että aurinko paistaa ihan oikeasti taivaalta ja lämmittää ihanasti.

Kaiken kaikkiaan on ilo työskennellä sivistyneiden, yhteiskuntavastuun tiedostavien venäläisten televisiotoimittajien kanssa. Yksityiskohtia en paljasta etukäteen tämän enempää. Ehkä tämän jutun jälkeen lähden taas Venäjälle, koska Suomessa tuntuu tällä hetkellä kerrassaan tylsältä ja vastenmieliseltä: suomalaisena miehenä olen aina halunnut ajatella Suomen hyvää, mutta nykyinen poliittinen suuntaus on erityisesti menneen hallituksen seurauksena vääntynyt yhä syvemmälle kaksinaismoralistiseen turmelukseen. Toivoa sopii, että liike-elämä korottaa kohta äkäisen äänensä ja huomauttaa vallitsevan suomalaisen epäonnistuneen poliittisen ilmapiirin johtavan suomalaisia yrityksiä rappioon. Yrittäjiä ei todellakaan kiinnosta vallitseva venäläisvastainen suuntaus, jota Suomessa, Baltiassa ja joissakin länsieurooppalaisissa yhteyksissä kehitellään aggressiivisesti. Kun kaksinaismoralistit eivät ymmärrä moraalin päälle eivätkä kuule omaatuntoa, niin ehkä he kuulevat rahan ääntä.

http://www.yamartnah.net/
Ks. erinomainen puheenvuoro kaksinaismoraalista


Gennadi Gudkov, duuman valtiollisen turvallisuuskomitean varapuheenjohtaja, sanoo, että kaksinaismoraali tukee maailmanlaajuista terrorismia. Gennadi Gudkov ilmaisee huolensa siitä, että Suomesta on tullut maa, joka pitää tšetšeeniterroristeja vapautusliikkeenä.

Terrorismi on terrorismia, riippumatta siitä, miten sen piilottaa. Se on uhka koko ihmiskunnalle. Kaksinaismoraali suojelee terrorismia. Kun yksi maa tuntee bandiitit laittomiksi aseellisiksi ryhmiksi, koska nämä ovat syyllistyneet terroritekoihin siviilejä vastaan, toinen maa kutsuu heitä vapaustaistelijoiksi. En odottanut mitään tuollaista Suomen viranomaisilta

Katso video!- - - -

No comments in my blog, but you can find my phone number GSM +358 44 322 2661 or my email juhamolari-ÄT-gmail.com (см. -ÄT- = @). You can discuss with me in Facebook

Юха Молaри: Домашняя страница – Juha Molari: Homepage http://personal.inet.fi/business/molari/

Юха Молари: Пресс-Портрет (YANDEX)

СМИ и Юха Молaри (коллекция)

Молари, Юха — Википедия