keskiviikko 27. huhtikuuta 2011

Oulun piiat, Suomenlinnan emiirit ja Sokratestakin suuremmat ajattelijat eivät tykkää tästä

Jotkut nimeltä mainitsemattomat Oulun piiat ja Suomenlinnan emiirit eivät ehkä tykkää näistä kuvista ja tiukasta poliittisesta analyysista, jota tällä venäläisellä sivulla esitetään tiettyjä tunnettuja suomalaistahoja vastaan. Tuskin myöskään ne suuret kääntäjäkirjailijat, jotka kokevat itsensä suurta Sokratestakin jalommiksi ajattelijoiksi, tykkäävät noista kuvista. Erityisesti nyt kohteena näyttää olevan Heidi Hautala, Mikael Storsjö ja Jukka Mallinen.

En ole tehnyt niitä kuvia enkä ole osallistunut jutun kirjoittamiseen, mutta koin kyllä merkillistä mielihyvää, kun luin ja katselin poliittista satiiria tältä POLIT FORUM –sivustolta. Joka tapauksessa on hyvä tehdä em. satiiri tällä tavalla tiettäväksi suomalaisen kansalaisyhteiskunnan "keskustelua" (jos sitä on?) varten, jos vaikka POLIT FORUM:in tyylistä ei tykkäisi.

Kysehän on satiirissa ja ankarassa kritiikissä siitä, että näiden moitittujen poliitikkojen toiminta on ollut ala-arvoista, moraalitonta, hyväksyttävien periaatteiden vastaista; tuskin voidaan puhua edes kaksinaismoraalista, koska silloin voisi edes olettaa joskus kaunista käytöstä näytelmän nimissä.


Ps. minulla ei ole mitään oululaisia vastaan eikä piikojakaan vastaan pääsääntöisesti, vaikka joistakin tyypeistä en tykkää yhtään. Platonin kirjoituksen "Sokrateen dialogi" olen lukenut ja analysoinut jopa itse kreikan kielestä alkaen. Siksi minulla ei ole mitään Sokratestakaan vastaan, joka ei ollut minkään dokumentin valossa edes mikään homomies (toisin kuin Jukka Mallinen ilmeisesti epäilee, koska Mallinen teki minua vastaan jopa rikosilmoituksen, koska olisin samaistanut Mallisen "homoilevan" Sokrateen kanssa!).

- - - -

No comments in my blog, but you can find my phone number GSM +358 44 322 2661 or my email juhamolari-ÄT-gmail.com (см. -ÄT- = @). You can discuss with me in Facebook

Юха Молaри: Домашняя страница – Juha Molari: Homepage http://personal.inet.fi/business/molari/

Юха Молари: Пресс-Портрет (YANDEX)

СМИ и Юха Молaри (коллекция)

Молари, Юха — Википедия