perjantai 15. huhtikuuta 2011

Shamil Basajevin serkku kuului Al-Qaida -yhteyksistä tunnetun rikollisjärjestö IHH-piiriinAbdulkhamid Mechievin kuulustelut suoritettiin 2.6.2009 Suomenlahden merivartioston esikunnassa. Mechiev on lähtenyt vuonna 1999 Tshetsheniasta, hän on Shamil Basajevin (Шамиль Салманович Басаев) serkku. Hänen kanssaan saapui Suomeen myös Shamil Basajevin sisko. Azerbaitsanissa häntä etsittiin ja tarkkailtiin, joten hän lähti Turkkiin, jossa asui 4 vuotta. Shamil Basajevin perustama järjestö IHH avusti toimeentulossa Turkissa. Basajev on nimetty YK:n, Yhdysvaltojen ulkoministeriön ja Euroopan Unionin terroristilistaan.

Kuva: Abdulkhamid Mechiev (Denis Berkan)Samaan aikaan Mechievin kanssa saapui laittomassa maahantulossa myös Al-Qaida –yhteyksissä toimivan Kavkaz Centerin web-ylläpitäjä ”Adam Tumsoev”, jolla nimellä hän toimii Finrosforumin yhteyksissä, mutta mies olisi Storsjön esitutkinta-aineistossa antaman lausunnon mukaan oikealta nimeltään ”Islam Matsiev”, mikä aitoutta on myös epäilty. Esitutkintapöytäkirjasta käy ilmi, että Suomen ulkoministeriö rahoittaa Finrosforumin toimintaa. Hänet tunnetaan myös nimellä "Imran Istapaev".

"Islam Matsiev" (onko tämä nimi oikeampi kuin "Islam Tumsoev" tai "Imran Istapaev") on aiemmin toimittanut Doku Umarovin haastatteluja julkaisevaa lehteä ”Kaukasian ääni”, mutta lehti on sittemmin suljettu terroristisen sisällön vuoksi. Terroristi Basajevin rakentama, Al-Qaida -yhteyksistä tunnettu avustusjärjestö IHH rahoitti myös Kavkaz Centerin palvelimen ylläpitäjää Islam Matsievin, kun tämä asui Turkissa ja työskenteli jo siinä vaiheessa terroristisivuston hyväksi. Storsjön mukaan Islam Matsiev saapui laittomasti väärennetyllä passilla ja nimellä Suomeen, nyt hän toimii Mikael Storsjön palveluksessa osoitteessa Bulevardi 2 (Helsinki) ja on Finrosforumin aktivisti. Mies on osallistunut kertomansa mukaan laittomien aseellisten ryhmien toimintaan, kun nämä taistelivat Venäjän lainvalvontaviranomaisia vastaan. "Islam Matsiev" (”Adam Tumsoev”) oli järjestämässä mielenosoitusta Pohjan kirkolla yhdessä Mikael Storsjön kanssa kirkkoherra Juha Molaria vastaan.


Ja syyskuussa 2010 Mikael Storsjö järjesti "Islam Matsievin" kanssa luvattoman mielenosoituksen Juha Molaria ja Abdullah Tammea vastaan, mielenosoituksen aikana myös luvattiin, että ramadan jälkeen Molarin ja Tammen päät katkaistaan poikki. "Islam Matsiev" oli eräs tärkeä henkilö 23.2.2011 mielenosoituksessa Venäjän suurlähetystöä vastaan. Garry Kasparovin web-sivusto on kertonut myös miehestä, mutta nimellä ”Adam Tumsoev”.

Kuva: "Islam Matsiev" tai "Adam Tumsoev" (?)


Terroristiorganisaatio IHH rahoitti Suomeen saapuneen pakolaisen elämää Turkissa. Mikael Storsjön kanssa samaan aikaan tuomittavana olevan Denis Berkanin eli Abdulkhamid Mechievin kuulustelupöytäkirjasta käy ilmi, että hän oli terroristipäällikkö Shamil Basajevin serkku. Hän oli lähtenyt Tshetsheniasta 1999, asunut Azerbaitsanissa ja mennyt Turkkiin, jossa hänen toimeentuloa avusti siis Shamil Basajevin järjestö IHH. Mechiev varttui Basajevin hoidossa nuoruudessaan. Basajev oli Venäjän etsityin terroristijohtaja, joka otti vastuun useista terrori-iskuista. Venäjä lupasi jopa 8,8 miljoonan euron palkkion Basajevista. Hän tunnusti osuutensa Beslanin koulukaappaustragediaan Pohjois-Ossetiassa 17. syyskuuta 2004, minkä tragedian jälkeen Kavkaz Center siirtyikin Suomeen. Basajev kuoli 9-10. heinäkuuta 2006 viranomaisten erikoisoperaatiossa.

Olen kirjoittanut IHH-järjestöstä jo aiemmin, ehkä kohtalosta tai sattumalta. Muistetaan kai avustuslaivaksi naamioitu Mavi Marmata, jolloin eräät antifasistit eivät tykänneet kritiikkiäni. Puolustukseni Israelin Mossadalle perustui tähän, että myös Israelin ulkoministeri Lieberman kertoi, että Turkista lähtenyt humanitaariseksi avustuslaivaksi naamioitu ”Vapauden laivan” IHH-ryhmällä oli yhteydet Tšetšenian militantteihin. Turkkilainen islamilainen ”hyväntekeväisyysryhmä” Insani Yardim Vakfi (IHH) oli laivan järjestäjä. Sillä on yhteydet Al-Qaidaan, Tšetšenian militantteihin ja muihin terroristeihin. Turkin hallitus on todennut IHH:n terroristiyhteydet jo 1990-luvulla.

Danish Institute for International Studies (Evan F. Kohlmann 2006, The Role of Islamic Charities in International Terrorist Recruitment and Financing Danish Institute for International Studies), Washington Institute for Near East Policy (terrorismia vastustavan tutkimuksen johtaja Matthew Levitt 1.6.2010), the Carnegie Endowment for International Peace ja Israeli Intelligence and Terrorism Information Center Jerusalem Postin artikkelissa sekä monet muut asiantuntijat ovat osoittaneet IHH:n yhteydet, jotka syntyvät mahdollisesti Muslimiveljeskunnan sateenvarjon alla, jihadilaiseen terrorismiin, Hamsiin ja Al-Qaidaan. Vuonna 1996 CIA nimesi IHH:n osaksi terroristijärjestelmää, jolla oli yhteydet Iranin ja Algerian terroristiryhmiin. Erityisesti tanskalaisen tutkimuslaitoksen vuonna 2006 julkaisemasta Kohlmanin tutkimuksesta tulee ilmi lukuisia IHH:n terroristikytkentöjä. Kohlman on itse työskennellyt mm. Yhdysvaltojen oikeusministeriölle, FBI:lle (Federal Bureau of Investigation), NSC:lle (the National Security Council), DHS:lle (the department of Homeland Security) ja IRS:lle (the Internal revenue Service). Marraskuussa 2001 kansainvälinen media kohisi, kun Osama bin Laden ylisti nauhalla eri terroristitekoja, yli 200 ihmistä surmannutta Balin yökerhopommia, tšetšeniterroristien johdosta yli 150 ihmisen kuolemaan Moskovan teatterissa jne. Kesäkuussa 2004 FBI ja muut turvallisuusorganisaatiot tunkeutuivat Bin Ladenin WAMY-toimistoon Virginiasta. Juuri WAMY oli em. videon välittäjä. Järjestön tietokoneet tutkittiin tarkoin. WAMY jatkoi kuitenkin erilaisissa ”hyväntekeväisyysprojekteissa”, joissa eri "jihadilaiset" hyväntekeväisyysjärjestöt ovat yhteistoiminnassa ja verkostossa keskenään. Kohlman kertoo Al-Qaida –verkoston moni-ilmeisyydestä "hyväntekeväisyysrahankeruussa". Tämän saman verkoston osasta on kyseessä myös Turkissa toimivassa Foundation for Human Rights, Liberties, and Humanitarian Relief (IHH). Turkin viranomaiset aloittivat rikostutkimukset IHH:ta vastaan joulukuussa 1997, kun paljastui, että IHH:n johtajat olivat ostaneet hyväntekeväisyysrahoilla automaattiaseita muilta islamistisilta militanteilta ryhmiltä (Jean-Louis Bruguiere and Jean-Francois Ricard. “Requisitoire Definitifaux aux Fins de Non-Lieu. De Non-Lieu partiel. De Requalification. De Renvoi devant le Tribunal Correctionnel, de mantien sous Controle Judiciaiare et de maintien en Detention.” Cour D’Appel de Paris; Tribunal de Grande Instance de Paris. sivu 112). Tutkimusten tuloksena Turkin viranomaiset totesivat, että IHH:n tietyt jäsenet olivat menossa taisteluihin Afganistaniin, Bosniaan ja Tšetšenian. IHH:n puhelintietojen tutkinta paljasti, että Al-Qaida ja algerilaiset terroristit toimivat myös muualla Euroopassa.- - - -

No comments in my blog, but you can find my phone number GSM +358 44 322 2661 or my email juhamolari-ÄT-gmail.com (см. -ÄT- = @). You can discuss with me in Facebook

Юха Молaри: Домашняя страница – Juha Molari: Homepage http://personal.inet.fi/business/molari/

Юха Молари: Пресс-Портрет (YANDEX)

СМИ и Юха Молaри (коллекция)

Молари, Юха — Википедия