lauantai 30. huhtikuuta 2011

Suomalaismies yritti salakuljettaa aseen Karjalaan

23. huhtikuuta 2011 kansainvälisellä tarkistuspisteellä Wärtsilässä Karjalan tulli- ja rajatarkastuksessa takavarikoitiin suomalaismieheltä pistooli ja kolme luotia. FSB:n rajaviranomaisten lehdistöpalvelu kertoo, että suomalaismiehen pistooli oli piilotettu takapenkille peitteen alle.

Suomalaismiehen oman selityksensä mukaan takapenkille peitteen alle piilotettu ase olisi jäänyt vahingossa autoon, koska hän tarvitsee asetta teurastamossa työskennellessään.

Turistikauden alku on lisännyt huomattavasti rajarikkomuksia.

Mahdollisesti aseistettu suomalaismies ei ollut sittenkään sadistisia suunnitelmia hautova, perverssin Pro Karelia –liikkeen yltiöinnokas aktivisti. Aseen piilottelu autoon on kuitenkin ihmeteltävää, jos vaikka mies olisi töissä teurastamossa ja tarvitsisi siellä asetta. Oliko russofobinen suomalaismies ehkä varannut pistoolin Venäjän matkansa turvaksi? Suomalaisessa pienessä kylässä pappina toimineena miehenä, arkana ja hiljaisena, voin pelokkaita matkustajia rohkaista, että olen voinut kokea oloni Venäjällä huomattavasti turvatummaksi kuin Suomessa. Pistoolia ei tarvitse eikä saa viedä Venäjälle. Sitä ei tarvitse, rauhantahto ja lempeä hymy riittävät!

Suomalaismiesten pistoolit eivät muuta tilannetta, eikä muuta myöskään Perussuomalaisten vaalimenestys siinä, että Karjala kehittyy kiinteänä osana Venäjää.
- - - -

No comments in my blog, but you can find my phone number GSM +358 44 322 2661 or my email juhamolari-ÄT-gmail.com (см. -ÄT- = @). You can discuss with me in Facebook

Юха Молaри: Домашняя страница – Juha Molari: Homepage http://personal.inet.fi/business/molari/

Юха Молари: Пресс-Портрет (YANDEX)

СМИ и Юха Молaри (коллекция)

Молари, Юха — Википедия